Toate jocurile de păcănele Blueprint

Pe Joc Păcănele vei găsi cele mai populare jocuri de păcănele de la Blueprint Gaming! Poți începe distracția cu Ted, Return of Kong Megaways, Wish upon a Jackpot și chiar Napoleon: Rise of an Empire. Totul este ✅ 100% gratis, ✅fără depunere, ✅fără cont și ✅fără download!

Cauta Pacanelele Preferate


Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Diamond Mine
4.2/5 - 12 voturi
Napoleon Rise of An Empire
4/5 - 7 voturi
Return of Kong Megaways
3.8/5 - 6 voturi
Ted
4.5/5 - 8 voturi
The Goonies
3.8/5 - 6 voturi
Wish Upon a Jackpot
4.5/5 - 6 voturi

BluePrint Gaming, un producător cu jocuri de renume

Blueprint Gaming este o companie ce produce jocuri pentru piața de gambling. În principal, vorbim de păcănele. Și nu orice păcănele! Vei vedea că odată ce intri în gama lor de jocuri, e cam greu să te oprești. Dar, despre asta vom vorbi mai încolo. Întâi, trebuie să descoperim mai multe despre compania în sine.

Producătorul de jocuri Blueprint a fost fondat în UK și activează pe piața jocurilor de noroc de mai bine de 10 ani. Acesta face parte din Gauselmann Group, o companie internațională, ce dezvoltă produse de gaming și entertainment încă din 1957. Această experiență se poate observa cu ochiul liber și în portofoliul lui Blueprint Gaming, care cuprinde jocuri cu o gamă variată de tematici și funcții. Dar, ce este cel mai interesant este dezvoltarea constantă. Portofoliul dezvoltatorului se mărește an de an, targetul lui fiind de a produce câte 20 de jocuri noi anual.

Providerul este, în prezent, activ în peste 100,000 de cazinouri la nivel internațional. Jocurile sale sunt disponibile în 18 limbi și pot fi jucate folosind 30 de tipuri de valută.