...

Safari Gold Megaways

Autor: Diana

Actualizat: 11 decembrie 2023

Santa Gold Megaways online JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
Santa Gold Megaways online JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
47 de oameni joacă acum
Producător
Rating
3.4/5 – (11 votes)
Simboluri Speciale
Wild
Linii de plată
117,649
RTP
96,50%
Funcții
Rotiri gratuite
ContiCazino Online
Bonus Fără Depunere

300 Rotiri Gratuite Fără Depunere

Ce zici de o excursie în Africa cu Safari Gold Megaways gratis? Ți-am pregătit aventura perfectă! Vei putea vedea animalele sălbatice în habitatul lor natural chiar de la tine de acasă. Și, dacă vrei să joci acest joc pe bani reali, posibil să ai parte și de niște câștiguri frumoase. Poți face asta la Netbet Casino.

Safari Gold Megaways online are un RTP de 96,50% și nu mai puțin de 117649 linii de câștig! Îți vom spune mai multe în acest text. Înainte de a începe, nu uita să arunci o privire spre recomandările noastre de păcănele cu Africa demo. Cu toții ne dorim puțină aventură uneori. Mulți producători au hotărât să abordeze această tematică interesantă, deci nu trece cu vederea categoria!

Cum joci Safari Gold Megaways gratis?

La fel ca alte păcănele Blueprint Gaming, Safari Gold Megaways gratis este simplu de manevrat. Ai doar câteva butoane cărora trebuie să le acorzi atenție, iar de restul se ocupă aparatul. Ai 6 role pe care sunt afișate simbolurile, iar câștigurile sunt tip cascadă. 

Deci, iată ce te va interesa la Safari Gold Megaways free!

 • Butonul ”Spin” este cel cu ajutorul căruia învârți rolele la păcănele Safari Gold Megaways demo. Acesta se află în partea dreaptă a ecranului, având simbolul unui leu;
 • Sub butonul Spin este un buton mai mic, de Autoplay. Poți alege până la 100 rotiri automate, dar opțiunile nu se opresc aici. Mai poți seta limite de câștig și de pierdere;
 • În partea stângă a ecranului ai valoarea pariului tău, care poate fi ajustată cu ajutorul săgeților. Pariul maxim este de 10 credite, cel minim fiind de 0.20 credite;
 • Informațiile adiționale de la slotul Safari Gold Megaways demo pot fi accesate apăsând butonul cu 3 linii orizontale,din partea de stânga, sus, a ecranului.

Un alt joc la fel de simplu de jucat este Hot Safari slot. Și acesta te va duce într-o super aventură în savana africană. De data aceasta, păcăneaua are 25 linii de câștig și un RTP admirabil, de 96.17%. Dacă jocurile Pragmatic sunt printre favoritele tale, să știi că și Hot Safari aparține aceluiași producător.

Simboluri și plăți la păcănele Safari Gold Megaways free

Acum să vorbim și despre plățile de la Safari Gold Megaways gratis! Acestea sunt destul de satisfăcătoare, având în vedere bet-ul pe care l-am ales. Iată cât îți pot aduce următoarele simboluri dacă ai un pariu de 1 credit!

 • 9 – până la 0,8 credite;
 • 10 – până la 0,9 credite;
 • J, Q – până la 1 credit;
 • K, A – până la 1,75 credite;
 • Elefantul, Jaguarul – până la 2 credite;
 • Bizonul – până la 7,5 credite;
 • Leul – până la 50 credite.

Chiar dacă nu par câștiguri mari, ține minte că formatul de câștiguri în cascadă le va mări considerabil. De asemenea, ai câteva funcții speciale bine de luat în considerare în Safari Gold Megaways gratis. În continuare vom vedea care sunt acestea.

Funcții speciale în Safari Gold Megaways gratis

Funcțiile speciale sunt cele care fac din Safari Gold Megaways gratis un joc cu adevărat distractiv. Iată care sunt acestea și ce îți pot oferi!

 • Simbolul Mystery (Wild) – se transformă în orice simbol cu excepția celui Scatter;
 • Rotiri gratuite cu multiplicatori – 4 sau mai multe simboluri Bonus îți pot aduce între 15 și 50 rotiri gratuite;
 • Multiplicatori – fiecare câștig în cascadă aduce multiplicatori nelimitați, de la x1 până la x10.

După cum vezi, Safari Gold Megaways gratis are multiplicatori care îți pot mări câștigurile binișor. Acesta este motivul pentru care multiplicatorii sunt iubiți atât de mult de jucători. Dacă sunt și pe gustul tău, e posibil ca Rock Vegas online să fie pentru tine și el! Acesta are 20 linii de plată, RTP de 96,64% și simbol Bonus.

Concluzii

Ei bine, cam atât am avut de spus despre Safari Gold Megaways gratis. Acesta este un joc impresionant nu prin plăți în sine, ci prin modul de plată și funcțiile speciale. Cei de la Blueprint Gaming au decis să dea o față nouă păcănelelor cu temă exotică și să adauge câștigurile în cascadă, lucru mereu binevenit. De asemenea, multiplicatorii și rotirile gratuite îți pot aduce câștiguri bunicele, indiferent dacă alegi să joci pe gratis sau pe bani reali.

Nu uita că poți juca Safari Gold Megaways gratis la noi, fără cont și fără download! De asemenea, avem o mulțime de oferte exclusive pentru tine la cele mai bune cazinouri online. Poți oricând să te bucuri de experiența sloturilor ca la aparate, fie de la computer sau dispozitiv mobil. Baftă!

Alte păcănele recomandate

Blueprint
Napoleon Rise of An Empire
4.1/5 – (8 votes)
Relax Gaming
Golden Castle
3.7/5 – (10 votes)
Stakelogic
Wonderland Wilds
2.8/5 – (12 votes)
Inspired Gaming
Super Hot Mystery Wilds
5/5 – (2 votes)
Autor