d-none iframe-link EGT producator pacanele
burning hot

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Burning Hot

Producator

EGT

Rating

Burning Hot este un joc foarte atractiv de pacanele cu fructe și șeptari, în stil clasic. Jocul este produs de cei de la EGT, așa că ne putem aștepta din start la câștiguri mari. Joc Păcănele este prietenul tău cel mai bun în materie de sloturi ce generează câștiguri uluitoare. Îndrăznește să joci Burning Hot cu ajutorul unei oferte cu rotiri gratuite la înregistrare!

Jocul de pacanele cu fructe aduce pepeni, cireșe, portocale, struguri și lămâi și plusează cu șeptari și trifoi norocoși pentru a fi cel mai la modă jucător din cazinoul online. Care sunt fructele tale favorite? Ce gust au ele? Mai mult ca sigur că răspunsul este că au gustul dulce acrișor al câștigului pe termen mediu și lung.

Partea atractivă la acest joc de pacanele cu fructe este că are numeroase opțiuni de pariere, ceea ce îl face potrivit pentru toate categoriile de jucători și toate categoriile de bugete. Burning Hot este acel joc despre care toată lumea vorbește și pe care toată lumea îl joacă.

Pacanele cu fructe – câștigurile  primează

Burning Hot este un joc care nu impresionează prea tare pe partea grafică, dar este în schimb foarte generos pe partea câștigurilor. E de remarcat însă faptul că la fiecare câștig, simbolurile prind flăcări, ceea ce ajută foarte mult suspansul din timpul jocului.

Iată câteva repere de câștig pentru simbolurile din Burning Hot:

Cireșe, portocale, lămâi, prune – până la 2000 de monede;

Clopoței – până la 4000 de monede;

Pepeni și struguri – până la 10000 de monede;

Șeptari – până la 60000 de monede.

Verifică-ți nivelul și apropie-te de câștiguri spectaculoase!

Simboluri speciale

Burning Hot are de asemenea și o serie de simboluri speciale. Dintre acestea remarcăm simbolurile scatter, reprezentate de dolar și de trifoiul cu 4 foi. Mai există de asemenea și o stea scatter. 5 stele de acest tip îți pot aduce până la 10000 de monede.  Trifoiul cu 4 foi este și simbol wild, putându-le înlocui pe cele de bază, pentru a ajuta la formarea de linii de plată câștigătoare. Totul arată excelent în universul Burning Hot.

Jocul are de asemenea și o funcție gamble,  care permite dublarea oricărui câștig prin intermediul unui pariu pe culoarea unei cărți. Dacă ghicim, câștigul ni se dublează. Dacă nu ghicim, pierdem tot. Totul sau nimic poate fi o carte câștigătoare în cazinourile online.

Interfața este predominant verde, simbol al norocului. Fundalul este relaxant și se potrivește foarte bine cu restul culorilor din joc. Fructele, șeptarii și mai ales câștigurile arată foarte bine pe un background verde.

Burning Hot este un joc de pacanele cu fructe simplu, cu 5 linii de plată. Pariurile pot fi plasate între 0.01 și 0.1 monede și între 5 și 100 credite. E un interval generos, un interval care își permite să-ți adaptezi strategia în funcție de banca de care dispui. Așadar, Burning Hot este un joc ce merită cu siguranță încercat. Dacă îți plac jocurile cu fructe și câștiguri mari, în stil clasic, atunci acest joc este cu siguranță potrivit pentru tine. Lucrurile grozave nu trebuie să fie neapărat complicate!

Mult noroc!

Alte sloturi


Ruby Pearl
Slot of Madness
Rambo Stallone
The Good, The Bad and The Ugly
100 Cats