​ ​
Slotul anterior
«
Slotul urmator
»

Burning Hot

Ia-ți Rotirile Gratuite la NetBet

150% Bonus Până la 1000 RON + 50 Rotiri Gratis Cu Depunere
Burning Hot pacanele cu fructe
Burning-Hot

Apasă START pentru a începe
Burning Hot

Așteptați 5-10 secunde din momentul in care a-ti apasat "START" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).
Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL
Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player.

Am primit notificarea ta! În cel mai scurt timp vom rezolva problema.

Burning Hot este un joc foarte atractiv de pacanele cu fructe și șeptari, în stil clasic. Jocul este produs de cei de la EGT, așa că ne putem aștepta din start la câștiguri mari.

Jocul de pacanele cu fructe aduce pepeni, cireșe, portocale, struguri și lămâi și plusează cu șeptari și trifoi norocoși pentru a fi pe cai complet.

Partea atractivă la acest joc de pacanele cu fructe este că are numeroase opțiuni de pariere, ceea ce îl face potrivit pentru toate categoriile de jucători și toate categoriile de bugete.

Câștigurile sunt cele care primează

Burning Hot este un joc care nu impresionează prea tare pe partea grafică, dar este în schimb foarte generos pe partea câștigurilor. E de remarcat însă faptul că la fiecare câștig, simbolurile prind flăcări, ceea ce susține foarte bine suspansul.

Iată câteva repere de câștig pentru simboluri:

Cireșe, portocale, lămâi, prune – până la 2000 de monede

Clopoței – până la 4000 de monede

Pepeni și struguri – până la 10000 de monede

Șeptari – până la 60000 de monede

Simboluri speciale

Burning Hot are de asemenea și o serie de simboluri speciale. Dintre acestea remarcăm simbolurile scatter reprezentate de dolar și trifoiul cu 4 foi. Mai există de asemenea și o stea scatter. 5 stele de acest tip pot aduce până la 10000 de monede.  Trifoiul cu 4 foi este și simbol wild, putându-le înlocui pe cele de bază pentru a ajuta la formarea de linii de plată câștigătoare.

Jocul are de asemenea și o funcție gamble,  care permite dublarea oricărui câștig prin intermediul unui pariu pe culoarea unei cărți. Dacă ghicim, câștigul ni se dublează. Dacă nu ghicim, pierdem tot.

Interfața este predominant verde, simbol al norocului. Culoarea este relaxantă și se potrivește foarte bine cu restul culorilor din joc. Fructele, șeptarii și mai ales câștigurile arată foarte bine pe fundal verde.

Burning Hot este un joc de pacanele cu fructe simplu, cu 5 linii de plată. Pariuril pot fi plasate între 0.01 și 0.1 monede și între 5 și 100 credite.

Așadar, Burning Hot este un joc ce merită cu siguranță încercat. Dacă îți plac jocurile cu fructe și câștiguri mari, în stil clasic, atunci acest joc este cu siguranță potrivit pentru tine.

Mult noroc!

Ia-ți Rotirile Gratuite