Poker ca la aparate gratis

Pe JocPacanele ai zeci de jocuri de poker ca la aparate gratis! Joacă Jacks or Better, Joker Poker, 4 of a Kind și alte jocuri poker ca la aparate online direct pe telefon sau PC!

Cauta Pacanelele Preferate


Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
4 of a kind
Jacks or better
Joker Poker

Dacă îți doreai o platformă unde să joci poker ca la aparate gratis, așteptarea ta a luat sfârșit! Pe Joc Păcănele ți-am pregătit numeroase jocuri de video poker 100% gratuite, de care te poți bucura instant, fără download și fără înregistrare. Am încheiat parteneriate speciale cu cele mai bune cazinouri online românești pentru ca vizitatorii noștri să beneficieze de avantaje care să le mărească șansele de câștig, precum și pentru a le da oportunitatea să încerce o gamă variată de jocuri poker ca la păcănele. Ți-am stârnit interesul? Atunci iată ce trebuie să știi pentru a profita din plin de serviciile noastre.

Pe Joc Păcănele joci poker online gratis ca la aparate

Pe site-ul nostru poți juca poker ca la aparate 7777 gratuit, fără download, fără depunere și fără înregistrare! Sună prea frumos să fie adevărat? Ei bine, e cât se poate de real și veștile bune nu se opresc aici. La noi găsești cele mai atractive bonusuri free spins fără depunere și cu depunere. Premiile pentru jocurile online sunt cu mult mai mari decât cele pentru aparatele din cazinourile fizice, deși funcționează pe baza aceluiași sistem. Există jocuri de poker păcănele online cu jackpoturi care ajung la milioane de RON! Mai mult, poți să joci atât de pe computer, din confortul propriei case; dar și de pe mobil, oriunde te-ai afla. Tot ce trebuie să faci este să accesezi site-ul nostru și să îți alegi jocul preferat de poker ca la aparate 777. Îți venim în ajutor cu o descriere a fiecărui joc și un review pe baza opiniilor celor care l-au încercat deja, astfel încât să iei cea mai inspirată decizie.

JocPacanele îți pune la dispoziție jocuri de poker 77777, de la producători de top precum NetEnt, Novomatic, EGT, Microgaming sau Quickspin. Grafica impecabilă, efectele video/audio și interfața interactivă te vor transpune în lumea de poveste a jocului de poker păcănele, unde vei avea oportunitatea să experimentezi, să găsești strategia care ți se potrivește, dar mai ales să simți adrenalina unor runde de poker gratis ca la aparate.

Cum să joci poker ca la aparate gratis – Reguli de bază

Ești tentat să joci poker ca la păcănele, dar nu cunoști regulile de bază? Nu îți face probleme, sunt mai simple decât crezi. Jocurile de poker au la bază combinațiile de cărți ale jucătorilor, iar câștigătorul este fie cel care are cea mai mare combinaţie, fie singurul jucător rămas în pot, după ce toţi ceilalţi şi-au pus cărţile pe masă (fold). Astfel, există următoarele combinații de cărți sau mâini de poker:

  • Chinta Roială de culoare sau Royal Flush este formată din Zece, Valetă, Damă, Popă şi As – toate de aceeași culoare. Aceasta este cea mai puternică combinație.
  • Straight Flush-ul este o chintă de culoare mai mică, formată din cinci cărți consecutive din aceeași suită.
  • Patru de un fel, cunoscută și sub numele de Careu, este o mâna de poker formată din patru cărți de aceeași valoare și orice altă carte fără pereche.
  • Trei de un fel / Drill sau Trips este combinația formată din trei cărți care sunt de același rang.
  • Full House sau Full Boat este mâna de poker care conține trei cărți de o valoare și alte două cărți cu o valoare diferită, mai mare. Dacă doi jucători au aceleași trei cărți, va câștiga mâna cu perechea de două cărți mai mare.
  • Culoare este mâna de poker formată din cinci cărți de aceeași culoare, dar nu consecutive.
  • Chinta este mâna de poker formată din cinci cărți cu valori consecutive.
  • Două perechi este mână de poker alcătuită din două perechi de cărți care au ranguri diferite.
  • O pereche este mâna de poker care conține două cărţi de acelaşi rang.
  • High Card este mâna care nu conține combinațiile de mai sus. În asemenea situații, mâna care conține As este considerată cea mai mare.

Trebuie să știi că în cazul jocurilor de video poker, regulile frundamentale se mențin, dar alte funcții sunt adăugate pentru a reda atmosfera completă a poveștilor pe baza cărora sunt concepute diversele variante ale jocului. Joc Păcănele îți oferă cea mai rentabilă soluție de a învăța și exersa: jocuri poker ca la aparate 77777 gratis, fără descărcare, fără înregistrare! Să înțelegi mai bine lumea dinamică a jocurilor de video poker păcănele, în continuare îți vom prezenta cele mai îndrăgite jocuri de poker, pe care le poți încerca și tu, chiar aici, pe această pagină.

Jacks or Better, creat de renumita companie EGT, se numără printre cele mai apreciate jocuri de video poker online. Acesta are la bază un set de 52 de cărți și o rată de plată extrem de bună, de 99.54%. Interfața este un plus, mai ales pentru începători, deoarece este simplă și aerisită. În partea de sus a ecranului vei vedea plățile, iar în partea de jos cărțile și butoanele de control. Este suficient să formezi o mână cu Jacks or Better pentru a primi un câștig, dar scopul principal e acela de a forma o mână de Jacks sau una mai valoroasă; iar pentru a o obține, trebuie să efectuezi un pariu. Chinta roială plătește cel mai bine, până la 250 de monede pe un pariu minim de 1 credit și poate ajunge chiar și până la 8000 pe un pariu maxim de 10 credite. În total, există nouă mâini pe care le poți forma în Jacks or Better. În ordine crescătoare, acestea sunt: Jacks or Better, două perechi, trei de un fel, Straight, Flush, Full House, patru de un fel, Straight Flush și Royal Flush.

Pentru a porni rotirea, trebuie să apeși pe numărul de monede/credite pe care vrei să pariezi (1-10), acestea putând valora 1-2 diamante în joc. La fiecare rotire trebuie să apeși pe cărțile pe care vrei să le păstrezi pentru a forma o mână de poker cât mai bună. Regulile sunt simple, la fel de simplu este să încasezi și câștiguri, dar cel mai bine este să te convingi chiar tu. Poți juca gratuit Jacks or Better direct pe această pagină. Ai nevoie de Adobe Flash Player sau poți încerca varianta de pe mobil.

Joker Poker, produs de iSoftBet, este un joc de poker păcănele la fel de popular, în mare parte datorită faptului că îmbină elemente de video sloturi cu cele clasice de poker. Are o rată de plată de 97.96%, dar poate ajunge până la 98.60%, dacă decizi să plasezi pariul maxim. Jocul începe după ce ai ales valoarea pariurilor, alegând numărul de credite pentru fiecare rundă. Pentru a primi cărțile, trebuie să apeși butonul Distribuire. Apasă pe cărțile pe care vrei să le păstrezi pentru a forma o mână de poker și din nou pe butonul de Distribuire. Cărțile pe care nu le-ai păstrat vor fi înlocuite. În cazul în care ai o mână câștigătoare, ai trei opțiuni:

Colectați și Distribuiți – primești câștigul dobândit până în momentul respectiv și începi un joc nou.

Încasați – această funcție îți oferă posibilitatea de a schimba valoarea pariurilor.

Mizați (Dublați sau Renunțați)– aceasta este o rundă specială care dă farmec întregului joc. O poți juca de 5 ori consecutiv, având la dispoziție un pachet de 52 de cărți și un joker.  Pe ecran îți va apărea un set de cărți dintre care cea din stânga este cu fața în sus. Trebuie să alegi o carte din cele rămase, iar dacă este mai mare decât cea a dealerului, câștigul îți este dublat; în cazul în care este de valoare redusă, vei pierde câștigurile obținute.

Jocul prezintă două cărți speciale cu jokeri care pot înlocui orice altă carte din joc pentru a forma mâini de poker câștigătoare. Sună bine? Atunci îl poți testa chiar tu, pe această pagină, gratuit!

Cele mai bune oferte de poker 77777 pe Joc Păcănele

Indiferent că ești începător sau ai experiență, noi îți oferim avantaje exclusive și posibilitatea de a juca gratuit cele mai cunoscute jocuri de poker din industrie direct de pe PC sau mobil, fără descărcare, fără înregistrare. Pe lângă asta, tot aici găsești ghiduri & descrieri pentru fiecare joc pe care îl oferim, recenzii detaliate despre cazinourile de top din România; precum și cele mai noi informații despre turneele de păcănele și concursurile cu premii pe care le organizează.

Poți învăța de la 0 cum să joci poker online gratis ca la aparate sau alte categorii de jocuri, testând produsele din portofoliul nostru. Uneori, strategia face diferența, așa că ponturile pe care ți le oferim și șansa de a experimenta sunt de neegalat. Dacă alegi să efectuezi o depunere, indiferent de sumă, vei beneficia de un avantaj substanțial. Bonusurile pe care le oferim la depunere, exclusiv vizitatorilor noștri, depășesc chiar și 100%. Un lucru este cert, pe Joc Păcănele înveți, joci și câștigi într-un stil mare! Pentru nelămuriri, sugestii sau alte curiozități, îți stăm la dispoziție oricând și poți lua legătura cu noi completând formularul de contact de pe site-ul nostru.

Adăugăm constant cele mai râvnite jocuri de video poker, furnizate de producători de top – așa că rămâi cu ochii pe această pagină, te așteaptă o grămadă de surprize!