Crazy-Monkey JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
30 de oameni joacă acum
Categorie
Clasice
Producător
Igrosoft
Simboluri Speciale
Wild, Scatter
Structură
5×3
Linii de plată
9
RTP
96%
Funcții
Runde bonus
Volatilitate
Medie
Data lansării
Aprilie 2015
Maxbet logo
Bonus Fără Depunere

50 Rotiri Gratuite Fără Depunere

Crazy Monkey

4.2/5 – (87 votes)

Crazy Monkey este un joc de pacanele ca la aparate creat de Igrosoft, foarte popular în urmă cu câțiva ani. Acesta face parte din aceeași familie cu Fruit Cocktail și este unul din cele mai populare. Încearcă-l în varianta gratis în secțiunea de jocuri noi și mai apoi mergi în cazinourile acreditate și luptă-te pe bani! Cum lupți cel mai bine pe bani? Cu un bonus casino cu rotiri gratuite!

Crazy Monkey gratis îți aduce câștiguri generoase

Jocul Crazy Monkey are 5 role și 9 linii de plată. Jocul este unul clasic și are o structură foarte simplă, fără prea multe elemente complicate. Interfața sa foarte simplă face jocul o adevărată plăcere.

Crazy Monkey  are un payout maxim de 5000 de credite. Punctul său forte este fără dubiu runda bonus.

Descoperă povestea captivantă Crazy Monkey!

Personajul principal din acest de joc de pacanele ca la aparate este o maimuță, iar acțiunea are loc într-o junglă. Interfața este preponderant verde, sugerând vegetația bogată din junglă. Simbolurile includ maimuța, o mască africană, banane, fluturi, ananași, șerpi și lei.

Simbolul wild este reprezentat de masca africană. Acesta poate înlocui orice alt simbol pentru a te ajuta să câștigi. Simbolul wild funcționează cu alte cuvinte ca un joker de la jocurile de cărți.

Simbolul scatter este reprezentat de maimuță. Atunci când prinzi 3 simboluri de maimuță începe runda bonus pe un ecran separat.

Runda bonus profitabilă

În runda bonus vom găsi maimuța care stă sub 5 frânghii. Urmează să alegem frânghiile în ordinea dorită, iar maimuța va trage de ele. Câștigi credite pe măsură ce maimuța trage de frânghii și reușește să se ferească de obiectele care cad.

În cazul în care reușești să scapi de toate frânghiile, începe o altă rundă bonus, în care trebuie să ghicești unde se află un premiu pe un banner (stânga sau dreapta). În cazul în care ghicești, creditele se adaugă la total. Lucrurile sunt mai simple decât par și îți vei da seama imediat în ce constă fiecare pas din runda bonus.

Pentru a începe jocul trebuie să alegi valoarea mizei și numărul de linii de plată. Următorul pas este să apeși butonul Start și gata, jocul începe! Crazy Monkey este un joc foarte distractiv, pe care îl vei îndrăgi cu siguranță. Jocul este foarte simplu și relaxant și îți poate aduce câștiguri foarte bune.

Joacă-l și tu vezi cât de mult noroc îți poartă maimuța! Vezi cele mai mari bonusuri la pacanele ca la aparate!

Alte păcănele recomandate

Novomatic
Pumpkin Power
3.1/5 – (18 votes)
Skywind
Volcano Island
4.5/5 – (6 votes)
1×2 Gaming
Phoenix Inferno
2.7/5 – (14 votes)
iSoftBet
Skulls of Legend
4/5 – (8 votes)