EGT producator pacanele

50 Rotiri Gratuite Fără Depunere

Prinde Oferta Maxbet
versailles gold online

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Versailles Gold

Producator

EGT

Rating

4.2/5 - 86 voturi

Versailles Gold este un joc care te duce înapoi în timp, într-o eră plină de farmec. Jocul este inspirat de regele Lodovic al XIV-lea, Regele Soare. Mai exact, jocul este inspirat de palatul de la Versailles și bogățiile sale. Pe măsură ce joci te vei simți mai aproape de acea lume. Încearcă și tu Versailles Gold EGT gratis! Dacă vrei să-l joci pentru câștiguri adevărate, nu uita să revendici o ofertă cu free spins!

Versailles Gold EGT gratis – joc cu jackpot progresiv și rundă bonus

În acest joc vei găsi regele, regina, conducătorul Bisericii Catolice și o caleașcă aurită. Simbolul special este stema cu Regele Soare. Acest simbol joacă atât rol wild, cât și rol scatter. Prin urmare, simbolul funcționează ca un joker și te ajută să formezi câștiguri, în același timp declanșând și runda bonus. Pentru a porni runda bonus ai nevoie de cel puțin 3 simboluri de acest tip. Runda îți aduce 12 rotiri gratuite și un simbol special extensibil.

  • Slotul Versailles Gold EGT gratis are 10 linii de plată și poți plasa pariuri pe 10 -200 monede cu valori între 0.01 și 1.
  • Jocul are și funcție gamble, putând alege dacă vrei să acumulezi câștigurile sau să le pariezi la dublaje, ghicind dacă o carte va fi roșie sau neagră.
  • Jackpotul progresiv rămâne partea cea mai atractivă. În orice secundă poți prinde un premiu uriaș. În partea de sus a ecranului de joc vei vedea patru numere care tot cresc, în dreptul unor semne de cărți. Aceste numere îți arată cât poți câștiga. Dacă ești norocos, vei primi mesajul că ai câștigat un jackpot. Va urma apoi să întorci niște cărți, iar atunci când prinzi 3 de același fel vei afla semnul jackpotului pe care l-ai câștigat.

Interfața este foarte asemănătoare cu cea din alte jocuri de la EGT, precum Cats, 40 Super Hot sau Dice Roll. Mai multe informații despre jocuri EGT găsești în articolul din link. După cum te-ai obișnuit, trebuie să apeși pe butonul Credit pentru a alege valoarea creditelor și apoi pe numerele 10, 20, 50, 100 sau 200 pentru a alege numărul de credite/monede pe care joci.

Concluzii

Dacă vrei să joci pe bani reali Versailles Gold EGT gratis, poți încerca acest joc la cazinouri online precum Netbet, Maxbet sau Winbet. La Netbet și Maxbet poți beneficia chiar de bonusuri fără depunere, așa că aruncă o privire în pagina Bonus!

Indiferent dacă joci gratis sau pe bani reali, îți urăm mult noroc!

Alte sloturi


Safari Gold Megaways
3.4/5 - 11 voturi
Stunning Snow Remastered
4/5 - 5 voturi
Great Rhino Megaways
3.8/5 - 13 voturi
Ancient Egypt
3.6/5 - 16 voturi
Big Catch
3.5/5 - 10 voturi
Book of Oz Lock ‘N Spin
4.2/5 - 8 voturi