EGT producator pacanele

250% Bonus Până la 1800 RON + 100 RON Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta Maxbet
Versailles Gold egt gratis

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).
Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player
Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL .

Nume

Versailles Gold

Producator

EGT

Rating

Versailles Gold este un joc care te duce înapoi în timp, într-o eră plină de farmec. Jocul este inspirat de regele Lodovic al XIV-lea, Regele Soare. Mai exact, jocul este inspirat de palatul de la Versailles și bogățiile sale. Pe măsură ce joci te vei simți mai aproape de acea lume. Încearcă și tu Versailles Gold EGT gratis!

Versailles Gold EGT gratis – joc cu jackpot progresiv și rundă bonus

În acest joc vei găsi regele, regina, conducătorul Bisericii Catolice și o caleașcă aurită. Simbolul special este stema cu Regele Soare. Acest simbol joacă atât rol wild, cât și rol scatter. Prin urmare, simbolul funcționează ca un joker și te ajută să formezi câștiguri, în același timp declanșând și runda bonus. Pentru a porni runda bonus ai nevoie de cel puțin 3 simboluri de acest tip. Runda îți aduce 12 rotiri gratuite și un simbol special extensibil.

Slotul are 10 linii de plată și poți plasa pariuri pe 10 -200 monede cu valori între 0.01 și 1.

Jocul are și funcție gamble, putând alege dacă vrei să acumulezi câștigurile sau să le pariezi la dublaje, ghicind dacă o carte va fi roșie sau neagră.

Jackpotul progresiv rămâne partea cea mai atractivă. În orice secundă poți prinde un premiu uriaș. În partea de sus a ecranului de joc vei vedea patru numere care tot cresc, în dreptul unor semne de cărți. Aceste numere îți arată cât poți câștiga. Dacă ești norocos, vei primi mesajul că ai câștigat un jackpot. Va urma apoi să întorci niște cărți, iar atunci când prinzi 3 de același fel vei afla semnul jackpotului pe care l-ai câștigat.

Interfața este foarte asemănătoare cu cea din alte jocuri de la EGT, precum Cats, 40 Super Hot sau Dice Roll. Mai multe informații despre jocuri EGT găsești în articolul din link. După cum te-ai obișnuit, trebuie să apeși pe butonul Credit pentru a alege valoarea creditelor și apoi pe numerele 10, 20, 50, 100 sau 200 pentru a alege numărul de credite/monede pe care joci.

Dacă vrei să joci pe bani reali, poți încerca acest joc la cazinouri precum Netbet, Maxbet sau Winbet. La Netbet și Maxbet poți beneficia chiar de bonusuri fără depunere, așa că aruncă o privire în pagina Bonus!

Indiferent dacă joci gratis sau pe bani reali, îți urăm mult noroc!

Alte sloturi


Cash Camel
Lord of the ocean
Lost Relics
Spinata Grande
Asian Diamonds
European Roulette Small Bets