Toate jocurile de păcănele Igrosoft

Descoperă la noi lumea magică a jocurilor de păcănele Igrosoft! Pe Joc Păcănele poți să te aventurezi în lumea ✅ Crazy Monkey, ✅Fruit Cocktail și a altor super sloturi chiar acum. Joacă pe mobil sau PC, 100% gratuit!

Cauta Pacanelele Preferate


Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Fruit Cocktail
4/5 - 43 voturi

Citește acest articol pentru a afla tot ce trebuie să știi despre păcănele Igrosoft! Acest furnizor are o mulțime de sloturi distractive care merită încercate! Vom discuta despre jocurile Igrosoft și îți vom oferi mai multe informații despre acest producător. Pe Joc Păcănele, poți afla mai multe și despre cazinourile online din România. Multe dintre acestea oferă un bonus cu depunere la înregistrare consistent!

Păcănele Igrosoft: ce trebuie să știi despre producător?

Colecția de păcănele Igrosoft este bogată datorită experienței vaste a furnizorului. Probabil nu ai auzit de el, cel puțin nu încă. Dar, suntem siguri că, odată ce încerci un slot, vei dori să cunoști întregul portofoliu al providerului. El și-a început drumul Rusia, locul lui de origine. Și-a început activitatea în 1999 și, în toți acești ani, a încântat jucătorii cu multe sloturi Igrosoft de tot felul. 

Continuă să o facă și probabil îi vom întâlni și în țara noastră într-un viitor. Nu putem fi deloc siguri de acest lucru, având în vedere că nu a lansat foarte multe jocuri.

Chiar și pagina web unde sunt afișate și Igrosoft Games nu este extrem de bogată. Are o versiune în engleză, pe lângă cea în rusă, deci o poți consulta. Aspectul paginii, care pare desprins din anii 2000, nu încurajează o explorare mai atentă. Secțiunea de știri este actualizată destul de rar, cu o veste la mai multe luni. Chiar și așa, vei vedea că multe sloturi Igrosoft sunt cel puțin interesante. Poți juca aparate Igrosoft gratis oricând, de pe orice device!

Igrosoft slots: aspecte generale

Igrosoft are undeva la 20 de sloturi. Este un număr decent, având în vedere anii de activitate și comparația cu alți dezvoltatori. Deși nu oferă o cantitate excepțională de păcănele Igrosoft, există  o varietate când vine vorba despre tematicile abordate.

În schimb, grafica și liniile generale ale jocurilor nu sunt foarte diferite. Îți vei da seama foarte ușor că sunt jocuri Igrosoft, chiar și fără să găsești această informație, doar utiându-te la ele.

Putem spune că în general, grafica este în stilul desenelor animate, iar jocurile sunt centrate în jurul unor personaje ciudate, de obicei animale și pe aventurile acestora. Vei vedea mai multe în capitolul următor, în care vom descrie câteva dintre aceste păcănele Igrosoft.

Nu sunt jocuri foarte complicate, deci pot fi jucate de oricine și au funcții speciale clasice. Chiar și așa, personajele au un rol mai mult decât decorativ, deci participă activ la desfășurarea jocului. Urmează aceleași principii de funcționare și aceeași structură tradițională cu 5 role. Excepțiile sunt reprezentate de doar un slot joc de păcănele Igrosoft, care are 3 role.

Astfel, putem extrage câteva caracteristici:

  • Aparate care „spun o poveste”;
  • Aventurile personajelor sunt descrise sub forma funcțiilor speciale;
  • Grafică simplă;
  • Structura clasică de 5×3 este păstrată la toate jocurile;

Cele mai cunoscute păcănele Igrosoft

Dintre jocurile de păcănele Igrosoft, putem remarca unele care au făcut ca acest furnizor să fie mai cunoscut și în afara Rusiei. Probabil cel mai popular este Crazy Monkey, dar și altele precum Sweet Life și Sweet Life 2 sunt cunoscute. De asementea, Gnome este alt aparat din colecția Igrosoft Games care merită încercat.

În afară de colecția de jocuri de la Igrosoft, aici, pe Joc Păcănele îți recomandăm și păcănele Barcrest. Este și el un furnizor foarte vechi, cu multe tematici și funcții speciale captivante.

Crazy Monkey, super păcănele cu maimuțe

Crazy Monkey este un joc despre aventura unei maimuțe. Este un joc cu 5 role, 3 rânduri și 9 linii de plată. Are simbol Wild, simbol Scatter (chiar maimuța). Funcțiile speciale implică maimuța. Există un tip de joc bonus, unde maimuța trage de liane pentru a primi banane sau, dacă este ghinionistă, o nicovală. Poate fi protejată de o cască, dacă pariul total este mai mare de 40 de fise.

Miza minimă este de o fisă, iar cea maximă de 810 fise. De asemenea, coeficientul RTP este mediu, de 94%. Având în vedere că încă nu poate fi jucat la cazinourile din România, acest aspect nu deranjează. Îl poți încerca și tu gratis pe pagina Igrosoft.

Sweet Life, un slot simplu și profitabil

Acesta este un alt joc de păcănele Igrosoft unde există un personaj principal. De data aceasta, este ursul leneș în căutare de miere. Există și o funcție specială în care acesta caută în stupii albinelor. Dar o face pe riscul lui, pentru că poate fi atacat de albine.

Structura lui este de 5 role și 3 rânduri. De asemenea, are tot 9 linii de plată, ca precedentul. Miza minimă este de o fisă, iar cea maximă de 810 fise. Acest joc de la Igrosoft Games are un RTP extraordinar, de 98%.

Gnome, o nouă aventură în mină

Piticul din jocul Gnome meșterește întotdeauna câte ceva. Jocul bonus reprezintă aventurile sale prin mină, acolo unde poate descoperi bogății. Totodată, se poate trezi umplut de noroi, ceea ce înseamnă eșecul expediției.

Respectă aceleași concepte ca celelalte jocuri Igrosoft gratis pe care le-am descris. Are 9 linii de plată, iar structura este formată din 5 role, fiecare cu câte 3 simboluri. Coeficientul de câștig teoretic este tot de 94%. Mizele sunt de la o fisă la 810 fise.

Igrosoft Games: ce mai putem spune despre ele?

Jocurile de păcănele Igrosoft au la bază aceleași principii, dar personajele și aventurile lor sunt diferite. Maimuța este în goana după banane, iar ursul are ochii mereu după miere. Gnomul este în căutare de cele mai valoroase pietre prețioase. 

Acestea sunt jocuri distractive care cu siguranță te-ai distra, chiar dacă rata de plată este, câteodată, mai mică decât ne-am fi dorit. Pentru rată foarte bună de plată, îți recomandăm să încerci clasicele păcănele cu zaruri gratis.

De asemenea, jocurile sunt optimizate și pentru mobil. Ecranele acestor păcănele Igrosoft se încadrează perfect pe display-ul smartphone-ului. Așadar, te poți distra oricând, oricât și de oriunde cu aceste aparate simple.

Concluzii

Colecția de păcănele Igrosoft este una interesantă, cu un mod de joc care nu poate fi găsit în multe locuri. Iar unul din locurile acelea este chiar Joc Păcănele. Poți încerca jocuri Igrosoft gratis aici oricând dorești. Păcănelele sunt captivante, iar tu le poți juca de pe orice dispozitiv, fără să te înregistrezi sau să descarci ceva. Mai mult decât atât, merg fără glitch-uri și sunt optimizate pentru mobil. Pe Joc Păcănele mai poți testa și păcănele Playtech online pentru o altă experiență excelentă!