...

Sweet Life

Autor: Gabi

Actualizat: 27 februarie 2024

sweet life gratis JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
sweet life gratis JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
49 de oameni joacă acum
Producător
Rating
4.3/5 – (3 votes)
Structură
5×3
Linii de plată
9
RTP
95%
Volatilitate
Medie
Data lansării
Aprilie 2007
casino netbet
Bonus Cu Depunere

Până La 7000 RON + 700 Rotiri Gratuite

Sweet Life gratis este un joc relaxant de la Igrosoft cu structura de 5X3. În rolul principal avem un urs leneș, sătul de câtă miere a mâncat. Îl poți vedea rezemându-se de un copac, dar în specialele aparatului este în căutarea mierii. Vezi în articolul nostru mai multe despre aparat și joacă-l gratuit! Dacă vrei să te îndulcești și mai mult, atunci Honey Honey Honey demo este ceea ce cauți.

Sweet Life gratis – aspecte generale ale jocului

Sweet Life gratis nu ține să-ți ia ochii cu cine știe ce animații, dar tema este foarte bine conturată. Pentru Igrosoft, povestea în sine este mai importantă decât aspectul. Oricum, nu putem spune că jocul arată banal. Simbolurile sunt toate tematice și sunt realizate în 2D.

Interfața butoanelor de la Sweet Life free este intuitivă și minimalistă. Alege numărul de linii cu care pornești jocul: 1, 3, 5, 7 sau 9. Apasă pe BET ca să stabilești un pariu sau pe MAX BET ca să ajungi direct la miza maximă. Pornește jocul cu butonul START sau dacă ești pe computer, poți folosi și tasta SPACE. 

Sweet Life online este bine optimizat pentru orice dispozitiv, dar din păcate este greu de găsit la cazinouri. Cel puțin aceasta era situația când am redactat articolul. Lucrurile se pot schimba oricând, iar Netbet, Betano, Unibet și Mr Bit sunt candidate serioase la achiziționarea jocului. Aceste platforme obișnuiesc să aducă periodic sloturi în portofoliul lor. Până atunci îți recomandăm să încerci un alt joc inspirat din natură, Butterfly Lovers de la Wazdan. Acesta se găsește la multe cazinouri online.

Sweet Life slot – simboluri și plăți

Simbolurile de la Sweet Life gratis plătesc pe maxim 9 linii de plată, iar coeficientul RTP este de 95%. E nevoie de 3 simboluri de-un fel, pe 3 role adiacente. Liniile plătesc în ambele sensuri, ceea ce este o altă caracteristică atractivă a jocului. Vezi mai jos cât plătesc simbolurile la 5 de-un fel pe o linie activă cu miza de 1 fisă/linie:

 • Logo-ul Sweet Life: plătește până la 5.000 de fise;
 • Suflanta: plătește până la 2.000 de fise;
 • Butoiul cu miere: plătește până la 500 de fise;
 • Ursul: plătește până la 200 de fise;
 • Stupul: plătește până la 100 de fise;
 • Albina: plătește până la 50 de fise;
 • Pulverizatorul: plătește până la 20 de fise;
 • Floarea: plătește până la 10 fise.

Suflanta este și un simbol Wild care substituie toate simbolurile de mai sus. Așadar, va face plăți acolo unde n-ar fi posibil în lipsa acestei speciale. Excepție este logo-ul: acesta nu poate fi substituit pe linii. 

Păcănele Sweet Life gratis – specialele jocului

Sweet Life gratis are mai multe jocuri speciale care să te țină captivat. Toate sunt despre pofta de nepotolit a ursului pentru miere. Citește mai jos ca să vezi ce face fiecare, iar după vei fi gata de spinuri.

 • Secvența de risc: apasă pe butonul RISK ca să joci câștigul unei runde. Ursul se urcă în copac de unde îl pui să aleagă unul dintre cei doi stupi. Dacă va curge miere, atunci vei avea câștigul dublat. Dar dacă ies albine, atunci ursul va cădea din copac și vei pierde tot câștigul. Secvența se poate juca pe mai multe runde, dar te retragi când dorești cu premiul acumulat.
 • Jocul Bonus: se declanșează la minim 3 simboluri Stup. Pune-l pe urs să aleagă stupi din rândul de 5. Câștigi o recompensă între 1x și 50x miza totală dacă stupul ales are miere. Dacă alegi un stup din care iese o viespe foarte furioasă, atunci jocul se încheie. Dar dacă ai noroc, poți alege numai stupurile cu miere.
 • Jocul Super Bonus: dacă alegi numai stupurile cu miere, primești încă o secvență specială. Aici îl pui pe urs să aleagă unul dintre cele două butoaie. Dacă butoiul ales are miere, primești o răsplată cuprinsă între 50x și 500x miza totală. Dacă iese o viespe furioasă, atunci jocul se încheie fără vreun premiu. Oricum, aici ai doar de câștigat.

Concluzii

Sweet Life gratis este un joc pe care chiar ne-am dori să-l vedem și la cazinourile românești. Până atunci, încearcă-l pe Joc Păcănele! Vei avea parte de multă distracție cu peripețiile ursului dornic de miere. Grafica amintește puțin de Lucky Buzz slot de la EGT, deși aspectul păcănelelor Igrosoft este inconfundabil. Distracție plăcută!

Alte păcănele recomandate

Pragmatic Play
Hot Pepper
3/5 – (2 votes)
1×2 Gaming
Battle Maidens Cleopatra
4.4/5 – (13 votes)
Relax Gaming
La Fiesta
3.9/5 – (11 votes)
Hacksaw Gaming
Cursed Seas
3/5 – (3 votes)
Autor