...

American Poker 2

Autor: Gabriel

Actualizat: 28 mai 2024

ecran american poker 2 gratis JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
ecran american poker 2 gratis JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
33 de oameni joacă acum
Producător
Rating
3.6/5 – (467 votes)
Simboluri Speciale
Joker
Linii de plată
10
RTP
94,22%
Funcții
Mini Bonus
Volatilitate
Medie
Data lansării
Mai 2018
eldorado logi
Bonus Fără Depunere

50 Rotiri Gratuite Fără Depunere

3.6/5 – (467 votes)

American Poker 2 gratis este jocul perfect pentru tine! Spunem asta deoarece, având în vedere că ești pe Joc Păcănele, știm că îți plac jocurile de păcănele. Ei bine, cel de azi este un joc din această categorie, dar ceva mai diferit. El combină într-un mod foarte reușit jocul cu cărți extrem de popular și jocurile ca la aparate. De aceea, îl vei găsi și sub forma de poker ca la aparate American Poker 2. 

Chiar dacă până acum ai jucat doar păcănele cu fructe și șeptari, credem că merită să-i dai o șansă. Jocul de poker ca la aparate American Poker 2 îți va prinde bine când te plictisești de simbolurile care se învârt sau ai câteva rotiri fără noroc și vrei să diversifici. Mulți jucători aleg poker online gratis ca la aparate atunci când vor să ia o pauză de la păcănelele clasice.

American Poker 2 gratis – cum joci?

American Poker 2 gratis este un joc de păcănele puțin diferit, deci se joacă diferit față de alte jocuri. Totuși, ăsta nu este un motiv de îngrijorare. Ba chiar este unul de bucurie. Acum poți să-ți aplici tacticile și tot ce ai învățat de la păcănele la poker. Poker American 2 Novomatic se joacă foarte ușor. Interfața este una dintre cele mai intuitive iar butoanele sunt extrem de simple. Hai să vedem ce trebuie să faci!

De îndată ce deschizi jocul ca la aparate gratis American Poker 2 ai în față 5 cărți. Nu ne vom concentra asupra lor încă. Mai întâi, trebuie să setezi miza. Vei face asta cu butoanele „+” și „-” de jos. Apoi, pentru a începe, trebuie să apeși butonul verde din dreapta, numit „Trage”. De câte ori îl apeși, se va scădea suma mizată din sold.

 • La poker ca la aparate American Poker 2 gratis, prima apăsare a lui „Trage” va împărți 5 cărți.
 • De aici, tu alegi pe care să le păstrezi când dai click pe ele.
 • Poți alege să nu păstrezi niciuna sau chiar 4.
 • Apoi, vei apăsa „Trage” pentru a distribui alte cărți, în locul celor pe care nu le-ai păstrat.
 • Acum, exact ca la jocul clasic, dacă cele 5 cărți din fața ta (cele noi + cele păstrate) formează o mână de poker, primești o sumă de credite.

Vom discuta despre valoarea mâinilor într-o altă secțiune. Poți testa și alte păcănele gratis Novomatic la noi pe site!

Păcănele American Poker 2 – unde joci pe bani reali?

Vei găsi jocul de poker ca la aparate American Poker 2 gratis la noi pe site, dar există și o variantă în care poți folosi bani reali. Probabil vei vrea să îți pui la bătaie banii după ce ai încercat jocul demo și ai decis că mai vrei puțină adrenalină.

Ei bine, atunci jocul păcănele American Poker 2 NetBet este soluția! Așa ne place nouă să numim varianta din cazino online a acestui joc. La NetBet ai parte de super jocuri, dar și de super avantaje. Platforma pe care te distrezi cu păcănele este una extrem de sigură și rapidă. Gama de păcănele este și ea de notat, deoarece conține câteva sute de jocuri, diverse și atractive. Apoi, să nu uităm de oferte. Ele sunt consistente și frecvente, iar pe unele le poți folosi inclusiv la poker ca la aparate American Poker 2 gratis. 

Când vine vorba de jocuri de păcănele, la NetBet le poți și testa. Dacă vrei ceva similar cu American Poker 2 online, poți să încerci Joker Poker demo. Este disponibil la NetBet, dar și la noi, pe Joc Păcănele.

logo joker poker slot gratis

Joker Poker

Dacă îți plac atât păcănelele cât și pokerul, atunci trebuie să încerci Joker Poker gratis. Acest joc le combină pe amândouă, venind în întâmpinarea ta cu o experiență greu de egalat. În acest text, îți vom face o scurtă descriere a jocului, arătându-ți la ce să te aștepți când vei începe să joci pe bani reali. După ce te vei juca câteva runde, ve [..]

Despre jocul de poker ca la aparate American Poker 2 Novomatic

După doar câteva jocuri American Poker 2 gratis, vei observa că este ușor de înțeles. Mai ales dacă ai niște runde de păcănele în spate. Unele păcănele sunt impresionante din punct de vedere grafic, poate chiar prea încărcate în unele cazuri.

Ei bine, nu și American Poker 2 online! Ecranul de joc este simplu, curat, iar focusul este pe joc în sine. Așa ai parte de o experiență premium, fix cum meriți.

În partea de sus vezi posibilele mâini, mai jos cărțile, iar și mai jos ai controalele. Totul e simplu și la obiect. American Poker 2 slot oferă o experiență simplă, dar distractivă. Mai ales dacă reușești să scoți niște câștiguri frumușele. Că tot vine vorba de câștiguri, vezi mai jos o listă cu suma pe care o primești în funcție de mâna ta:

 • Five of a Kind: până la 300,000 de credite;
 • Royal Flush: până la 150,000 de credite;
 • Straight Flush: până la 40,000 de credite;
 • Four of a Kind: până la 20,000 de credite;
 • Full House: până la 6,000 de credite;
 • Flush: până la 4,500 de credite;
 • Straight: până la 3,500 de credite;
 • Three of a Kind: până la 2,500 de credite;
 • Two Pair: până la 1,500 de credite;
 • Jacks or Better: până la 2,000 de credite.

Valorile de mai sus sunt calculate pentru jocul cu o miză de 500 de credite. În poker ca la aparate American Poker 2 te vei putea juca cu miza până când găsești o strategie care să te avantajeze. Apoi, nu rămâne decât să joci până când nimerești cea mai valoroasă combinație. Apoi, vine o altă provocare. Dacă ai nimerit una, atunci câte Five of a Kind poți nimeri?

Jocuri American Poker 2 gratis – de ce să încerci?

Să joci poker ca la aparate American Poker 2 gratis poate fi o experiență unică. Te bucuri de popularul și clasicul joc de cărți într-un format nou, pe care probabil nu l-ai mai întâlnit până acum. Și totuși, e un format ce ți se pare familiar. Asta, bineînțeles, dacă ai mai jucat păcănele. Această variantă de poker american este foarte prietenoasă cu jucătorii noi.

După cum am menționat și în secțiunile anterioare, American Poker 2 online este simplu de jucat. Poate fi chiar unul din mijloacele prin care te relaxezi. Doar pornești jocul, alegi cărțile care ți se par favorabile și lași soarta să decidă.

Poate că jocul de poker ca la aparate American Poker 2 nu are mega speciale, role, rânduri sau alte elemente cu care te-ai obișnuit de la păcănele. Dar, asta nu înseamnă că este cu totul alt joc. Noi o considerăm tot o păcănea, deoarece e la fel de distractivă, iar modul de joc este, în esență, același. Vezi totuși că ai o surpriză în acest video slot – Mini Bonusul!

Ce este Mini Bonus American Poker 2

Este o opțiune care se declanșează când un anumit număr de Valeți sau Mai bine apar pe ecran. Valoarea premiului este influențată și de miza cu care joci.

Concluzii

În final, îți urăm distracție plăcută și cât mai multe jocuri American Poker 2 gratis norocoase. Poți să joci și de pe mobil sau tabletă dacă PC-ul nu este disponibil. Sau poate doar preferi să alegi tu unde joci. Interfața American Poker 2 online se adaptează perfect oricărui ecran. Îți recomandăm să încerci și 4 of a Kind Bonus Poker slot demo!

Alte păcănele recomandate

EGT
Volcano Wealth
4.3/5 – (10 votes)
Playson
Sevens and Fruits
4/5 – (23 votes)
Barcrest
King’s Honour
3/5 – (1 vote)
Habanero
12 Zodiacs
3.6/5 – (74 votes)
Autor