EGT producator pacanele

100 RON Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta Maxbet
Shinning-Crown

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).
Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player
Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL .

Nume

Shining Crown

Producator

EGT

Rating

Shining Crown este un joc perfect pentru toți iubitorii de jocuri de pacanele online cu simboluri de fructe. Jocul este creat de EGT și aduce interfața deja renumită cu care ne-am obișnuit la acest producător. Simbolurile care plătesc foarte bine, jackpot-urile și funcția gamble sunt doar câteva dintre atuurile acestui joc. Dacă vrei să-l joci pe bani reali, revendică o ofertă cu rotiri gratuite casino online și bucură-te de mai multe avantaje!

Pacanele online cu simboluri delicioase de fructe

Shining Crown are simboluri precum portocale, lămâi, prune, cireșe, pepeni și struguri. Acestea aduc până la 100000 de monede. Simbolurile arată foarte realist și sunt de-a dreptul apetisante. Cu puțin noroc vei prinde și tu o parte dintre câștigurile pe care le are de oferit acest joc.

Partea cea mai bună este că îl poți juca atât de pe calculator, cât și de pe telefon. Jocul are 10 linii de plată și o structură standard 5 x 3. Fiecare câștig este marcat de aprinderea în flăcări a simbolurilor care l-au format. Efectul animat crește destul de mult adrenalina și subliniază foarte plăcut bucuria unui câștig.

Jocul are mai multe elemente speciale. Printre acestea se numără un simbol wild (coroana) și două simboluri scatter (dolarul și steluța). Simbolurile scatter plătesc oriunde apar. E de menționat și faptul că simbolul wild se poate extinde pe mai multe poziții, pentru a genera câștiguri suplimentare.

Să nu uităm însă de elementul cel mai atractiv: acest joc de pacanele online are și jackpot progresiv. După cum ne-am obișnuit la EGT, în partea de sus a ecranului vedem 4 jackpot-uri care tot cresc. Dintre acestea, putem câștiga unul la întâmplare. Atunci când suntem anunțați că am câștigat un jackpot se deschide un ecran separat cu 12 cărți de joc. Trebuie să alegem rând pe rând câte una, până când nimerim 3 de același fel. Semnul cărților respective ne arată și jackpot-ul corespunzător pe care l-am câștigat, dintre cele 4.

Shining Crown este un joc foarte distractiv, și mai ales profitabil. Descoperă și tu cum să îl joci! Joacă gratis pe Joc Pacanele!

Alte sloturi


Hooks Heroes
Skulls of Legend
Funky Chicken
Pizza Prize
Troll Hunters
Nirvana