EGT producator pacanele

500 Rotiri Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta NetBet
ecran Circus Brilliant gratis

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Circus Brilliant

Producator

EGT

Rating

3.6/5 - 11 voturi

Fanii spectacolelor de circ vor fi încântați să descopere Circus Brilliant gratis! Acesta este un  joc simplu, dar entuziasmant datorită funcțiilor și simbolurilor sale! În acest text, îți vom prezenta tot ce trebuie știut despre joc. Dacă Circus Brilliant slot este pe placul tău, atunci cu siguranță îți va plăcea și 40 Super Hot gratis. Deci, nu mai aștepta și încearcă-le pe amândouă pe Joc Păcănele!

Circus Brilliant gratis, un joc încântător cu plăți excelente

Dacă dorești un joc care „are de toate”, dar în același timp rămâne simplu, apelează la Circus Brilliant gratis. Grafica este atractivă, cu simbolurile clasice ale cărților de joc stilizate pentru tematica circului. Simbolurile tematice includ diferite animale de circ: ursul, foca și elefantul. De asemenea, clovnul nu are cum să lipsească din colecția de simboluri. Mai găsești și o femeie magician pentru a fi echipa completă.

Circus Brilliant slot are o structură tradițională de 5 role și 3 rânduri. Modul simplu de joc îl face ideal și pentru utilizatorii care abia au descoperit jocurile de păcănele. Circus Brilliant online este creat de providerul EGT, unul dintre cele mai celebre nume din industria jocurilor de noroc. 

Furnizorul este recunoscut și pentru sloturile sale cu dificultate redusă și ușor de înțeles de oricine. Plățile sunt și ele consistente, după cum vei vedea. Rata de plată este de 96,14%, suficient de mare pentru a te convinge să-l joci pe bani reali.

Circus Brilliant EGT: simboluri și plăți

Circus Brilliant gratis are 20 de linii de plată. Poți reduce numărul la 15, 10, 5 și o singură linie. Simbolurile se plătesc de la stânga la dreapta și au următoarele valori:

  • Clovnul și Femeia magician: până la 20.000 de credite;
  • Ursul, elefantul și foca: până la 10.000;
  • A, K, Q și J: până la 2.000.

Plățile de mai sus sunt pentru miză maximă și atunci când apar 5 simboluri pe o linie de plată activă. Este nevoie de cel puțin 3 simboluri identice pe o linie pentru a genera plată.

Circus Brilliant slot: funcții speciale

În afară de plățile clasice, la Circus Brilliant gratis poți încerca funcțiile și simbolurile speciale. Acestea sunt:

  • Simbolul Wild: substituie toate simbolurile. Aduce plăți până la 200.000 de credite. Se plătește și când apare de 2 ori pe o linie de plată.
  • Rotiri gratuite: se declanșează atunci când pe o linie de plată activă apar 5 simboluri similare. Astfel, Clovnul sau Femeia magician generează 50 de rotiri gratuite. Ursul, Elefantul sau Foca generează 15 rotiri gratuite. A, K, Q și J oferă 5 runde bonus. Toate rundele gratuite au un multiplicator de câștig x2.
  • Funcția Gamble: funcția de dublaje poate fi declanșată după fiecare rundă câștigătoare. Îți poți dubla suma pe care ai câștigat-o ghicind culoarea cărții aleasă aleatoriu dintr-un pachet. Atenție, dacă nu ghicești, tot câștigul va fi pierdut.
  • Jackpot progresiv: se declanșează automat și poți câștiga unul dintre cele 4 jackpoturi pe care le poți vedea în partea de sus a ecranului.

Circus Brilliant gratis: cum joci?

Jocurile EGT, deci și Circus Brilliant gratis, sunt cunoscute pentru modul foarte simplu de joc. Rundele se pornesc cu ajutorul mizelor din partea de mijloc a secțiunii butoanelor de jos. Trebuie doar să apeși pe miza pe care dorești să o joci.

Dacă dorești să joci automat, apasă butonul portocaliu din stânga. Lângă acest buton, vei găsi și butonul „i”. Aici afli mai multe despre reguli, plăți, funcții speciale și simboluri. Funcția de dublaje la Circus Brilliant EGT se pornește din butonul Gamble care apare sub câștig. Se va deschide fereastra în care trebuie să alegi roșu sau negru.

Concluzii

Circus Brilliant gratis este jocul perfect pentru cei care vor să se distreze și să câștige bani. Poți câștiga până la 50 de rotiri gratuite, ceea ce înseamnă o plată mai mult decât excelentă. Și să nu uităm de jackpot și de dublaje! Dacă Circus Brilliant slot ți-a plăcut, pe Joc Păcănele mai poți încerca și alte jocuri de păcănele EGT demo!

Alte sloturi


Kobushi
4/5 - 4 voturi
Dragon Warrior
3.4/5 - 7 voturi
Vikings Go Wild
4.3/5 - 3 voturi
Magic Portals
4.2/5 - 4 voturi
Berryburst
4.7/5 - 10 voturi
Burning Hot
4.5/5 - 2 voturi