EGT producator pacanele

100 Rotiri Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta NetBet
Circus-Brilliant

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Circus Brilliant

Producator

EGT

Rating

Circus Brilliant este unul dintre cele mai generoase jocuri ca la pacanele. Acest joc cu 5 role, 3 rânduri și 20 de linii de plată are simboluri foarte valoroase și este plin de surprize. Numele său este unul foarte potrivit pentru ceea ce ne așteaptă: un spectacol în toată regula.

Atmosferă veselă și atrenantă

Circus Brilliant este unul din acele jocuri ca la pacanele în care te simți plin de energie și gata de acțiune. Sunetul contribuie foarte mult la acest aspect, completând excelent animațiile. Suntem cuprinși astfel de emoții la trucurile efectuate de acrobați la trapez și de numerele artistice speciale efectuate de elefanții, urșii și focile jucăușe.

Simboluri valoroase la jocuri ca la pacanele

Circus Brilliant face parte din gama de jocuri ca la pacanele în care găsim tot felul de simboluri speciale. Simbolul Wild înlocuiește toate celelalte simboluri din acest joc de cazino. Rotirile gratuite sunt declanșate după cum urmează: 5 simboluri Clown sau Femeie declanșează 50 Free Spins, 5 simboluri Urs, Elefant sau Focă declanșează 15 Free Spins, și 5 simboluri A, K, Q sau J declanșează 5 Free Spins. Fiecare simbol are o valoare proprie. Cel mai valoros simbol este cortul de circ. Acesta poate aduce până la 200000 de monede. Urmează apoi clovnul și dresoarea cu câte 15000 de monede și animalele cu câte 10000. Cele mai mici câștiguri sunt aduse de semnele de cărți de joc.

Jackpot progresiv aleatoriu

Circus Brilliant este unul din acele jocuri ca la pacanele în care iubitorii de riscuri sunt foarte răsfățați. Așa se face că găsim funcțiile Gamble și Jackpot. Gamble se activează prin selectarea „Roșu” sau „Negru” referitor la culoarea unei cărți de joc. Dacă selecția este corectă, suma se dublează. Dacă nu, suma se pierde. Jackpotul se activează la întâmplare, iar oricare dintre cele 4 niveluri pot fi câștigate aleatoriu în timpul bonusului Jackpot Cards.

Plățile se acordă de la stânga la dreapta, pe role alăturate și pe liniile selectate, începând cu prima rolă stângă. Se vor plăti numai câștigurile de linie cele mai mari.

Pariurile se pot regla în detaliu, având acces la diferite valori pentru monede și credite pe fiecare rotire.

Având numeroase animații atractive, simboluri valoroase, jackpot și numeroase surprize, Circus Brilliant este unul din cele mai captivanta jocuri ca la pacanele online. Încearcă-l și tu gratis pe site, ori în varianta pe bani reali în cazinourile partenere!

Alte sloturi


Dragon Drop
Joker Stacks
Golden Grimoire
Wild Warriors
Mirror Mirror
Multi Fruit