...

Dragon Reels

Autor: Cosmin

Actualizat: 11 decembrie 2023

ecran dragon reels gratis JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
ecran dragon reels gratis JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
29 de oameni joacă acum
Producător
Rating
3.4/5 – (32 votes)
casino netbet
Bonus Cu Depunere

Până La 7000 RON + 700 Rotiri Gratuite

3.4/5 – (32 votes)

Dacă ești un împătimit al legendelor cu dragoni și ești atras de cultura chinezească, atunci ar trebui să încerci Dragon Reels gratis pe Joc Păcănele! În acest articol îți vom prezenta tot ce trebuie să știi despre joc pentru a te distra la maxim! Apoi, după ce ai dobândit ceva experiență, poți încerca să-l joci și pe bani reali pentru a repeta experiența de top. Vei fi ajutat și de un bonus Magic Jackpot pentru a porni cu dreptul. Aceasta este o promoție care îți va maximiza șansele de câștig!

Dragon Reels gratis, un joc exploziv cu câștiguri pe măsură

Numai după câteva runde cu Dragon Reels gratis vei vedea că acesta este genul de joc pe care vrei să-l introduci în colecția ta de favorite. Tematica este inspirată din cultura orientală, având dragoni, prințese din China și alte obiecte specifice Orientului Îndepărtat.

Animațiile sunt spectaculoase, fiecare câștig cu simbolul Wild fiind acompaniat de artificii. Jocul de păcănele Dragon Reels demo a fost creat de EGT, unul dintre cei mai importanți dezvoltatori de jocuri de noroc. Dezvoltatorii au preferat să păstreze modul de joc cât mai simplu posibil, deci jocul este ideal și pentru cei care nu au multă experiență în păcănele. Tocmai de aceea, dacă te încadrezi în această categorie, fii fără teamă. Cu siguranță aceast joc ca la aparate cu tematică asiatică îți va aduce foarte multe satisfacții.

Structura Dragon Reels gratis este un clasică, în ciuda tematicii sale moderne. Pot fi observate foarte ușor cele 5 role și 3 linii. Acestora li se adaugă și liniile de plată foarte generoase. Păcăneaua vine cu o caracteristică foarte atractivă. Numărul liniilor de plată poate fi ajustat de către tine, înainte de a da spin. RTP-ul are valoarea de 96,44%.

Acest lucru garantează că acest procent din suma pariată, se va întoarce la tine. Volatilitatea acestei păcănele este medie, ceea ce înseamnă că nu vei avea parte de foarte multe fluctuații pe parcursul jocului. De asemenea, vei putea obține câștiguri importante fără să îți asume riscuri foarte mari.

Păcănele Dragon Reels EGT: simboluri și plăți

Așa cum arată și Dragon Reels gratis, simbolurile se plătesc numai de la stânga la dreapta și este nevoie de 3 simboluri similare pentru a genera câștig. Jocul are în total 25 de linii de plată, dar numărul poate fi redus la 20, 10, 5 sau chiar o singură linie. Simbolurile se plătesc în felul următor:

  • Dragon Master: până la 20.000 de credite;
  • Prințesa: până la 15.000;
  • Lampa și Toba: până la 8.000;
  • Artificiile: până la 4.000;
  • A: până la 4.000;
  • K, Q, J, 10 și 9: până la 2.000.

Simbolurile plătesc foarte bine, iar dacă îți plac păcănelele cu dragoni, atunci avem încă un joc pentru tine. Lucky New Year demo este disponibil la noi și îi poți descoperi specialele complet gratuit!

Dragon Reels online gratis: funcții speciale

În afară de simbolurile deja menționate, în Dragon Reels gratis mai poți observa și simbolurile Wild și Scatter. De asemenea, mai sunt și alte funcții speciale. 

  • Simbolul Wild: reprezentat printr-un cap de dragon, acesta substituie orice alt simbol cu excepția simbolului Scatter. Poate aduce plată până la 100.000 de credite.
  • Simbolul Scatter: este reprezentat printr-un dragon auriu. Aduce plată până la 50.000 de credite, oriunde s-ar afla pe role și se plătesc chiar și 2 simboluri. 3 sau mai multe simboluri declanșează 10 runde gratuite cu multiplicator x2. În timpul acestora, Wild substituie inclusiv simbolul Scatter.
  • Gamble: îți poți dubla suma pe care ai câștigat-o în ultima rundă.
  • Jackpot: se declanșează aleatoriu și poți câștiga unul dintre cele 4 jackpoturi puse la dispoziție.

Dragon Reels gratis: cum joci

Așa cum am menționat, Dragon Reels gratis este un joc simplu care poate fi jucat și de începători. Toate butoanele de care ai nevoie se află jos. Cu ajutorul butoanelor de miză din mijloc, pornești o rundă cu acea valoare a pariului. Pentru joc automat, poți apăsa pe butonul portocaliu din stânga acestora. Poți opri oricând seria dacă mai apeși o dată pe același buton.

În stânga acestui buton găsești butonul de informații, unde poți afla mai multe despre Dragon Reels EGT: simboluri, reguli, funcții și linii de plată. În partea dreaptă se afișează câștigul, iar sub el se află butonul de Gamble care deschide fereastra funcției unde trebuie să ghicești culoarea cărții pentru a-ți dubla câștigul. Numărul de linii de plată se modifică din coloanele laterale.

Concluzii

Doar câteva rotiri cu Dragon Reels gratis te vor convinge că acest joc merită cel puțin atenție. Este ușor de jucat și îți aduce câștiguri extrem de mari datorită funcțiilor speciale. Cine știe, poate chiar poți câștiga jackpotul dacă te hotărăști să joci Dragon Reels slot pe bani reali!

Dacă dorești să mai încerci și alte jocuri, te poți delecta și cu poker online gratis!

Alte păcănele recomandate

Igrosoft
Pirate
4.2/5 – (4 votes)
Microgaming
Ariana
3.5/5 – (8 votes)
CT Interactive
Duck of Luck Returns
5/5 – (1 vote)
Stakelogic
Bandits Thunder Link
3.8/5 – (9 votes)
Autor