EGT producator pacanele

100 Rotiri Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta NetBet
Dragon-Reels

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Dragon Reels

Producator

EGT

Rating

Dragon Reels este unul din acele jocuri pacanele gratis cu adevărat captivante, care reușesc să spună o poveste. Tema jocului este China Antică, iar acest lucru este exploatat foarte detaliat. Dacă îți place să joci jocuri pacanele gratis care includ elemente de istorie, acest joc este ideal pentru tine.

Dragon Reels  are o grafică foarte atractivă, care include simboluri cu efecte animate și culori vii.

Jocuri pacanele gratis interactive

Dragon Reels este cu siguranță un joc care atrage atenția și lasă o impresie bună. Secretul său este că odată încercat, vom vrea să ne tot întoarcem să îl jucăm.

Dragon Reels este un joc cu 5 role (tamburi) și 3 rânduri. Simbolurile care se rotesc ne spun o poveste foarte captivantă: trebuie să salvăm o prințesă chineză din ghearele unui dragon. În timpul acestei aventuri avem șanse să câștigăm premii foarte mari.

Printre simboluri se numără artificii și lampadare, un dragon care prinde viată, priențesa, un cavaler și o serie de simboluri standard de cărți de joc (J, Q, A, K etc).

Simbolurile speciale în acest joc sunt reprezentate de un dragon roșu care scuipă flăcări și o stemă cu un dragon auriu. Dragonul roșu are rolul de simbol wild, în timp ce dragonul auriu are rolul de simbol scatter.

Simbolul wild poate înlocui orice alt simbol cu excepția celui scatter pentru a ajuta la formarea de combinații câștigătoare. 3 simboluri scatter deschid o rundă bonus.

Simbolul wild este și cel mai valoros. 3 simboluri de acest tip au valoarea de 100, 4 simboluri valorează 1000, iar 5 valorează 5000. Simbolul scatter valorează 100, 1250 și respectiv 2500 pentru 5 simboluri.

Un aspect foarte atractiv la acest joc este că există posibilitatea de a alege o gamă foarte largă de nivele pentru credite și monede. Pariurile sunt astfel foarte flexibile și oricine poate găsi varianta care se potrivește cel mai bine stilului de joc.

Dragon Reels este unul din acele jocuri pacanele gratis pe care vrei să le joci în mod constant.

Nu uita să descoperi toată gama noastră de jocuri pacanele gratis!

Mult noroc!

Alte sloturi


Crystal Clans
Fairytale Legends
Rise of Egypt
Bonanza
The Fortune Pig
Jackpot Rango