IGT producator pacanele

200 Rotiri Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta NetBet
cat royal gratis ecran

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Cats Royal

Producator

IGT

Rating

Cats Royal este un joc de pacanele ca la aparate de la EGT, care se prezintă foarte bine atât din punct de vedere al câștigurilor, cât și din punct de vedere al distracției. Indiferent dacă îți plac sau nu felinele, acest joc îți va atrage atenția cu siguranță.

Cats Royal este cu totul despre pisici de talie mare, mai exact feline. Întâlnim așadar lei, leoaice, tigri, leoparzi sau pantere, toate arătând maiestuos. Întregul joc pare a fi desprins dintr-o poveste cu regi excentrici care colecționează animale rare pentru a-și arăta puterea.

Care sunt pariurile în acest joc de pacanele ca la aparate

Lucrurile sunt foarte simple în acest joc în materie de pariuri. Putem plasa pariuri doar de o monedă și putem alege numărul de linii de plată dintr-un maxim de 20.

Există simboluri wild și scatter, precum și multiplicatori. Există de asemenea și o funcție gamble.

Poveste interesantă

Cats Royal este un joc de pacanele ca la aparate foarte captivant, care ne propune o poveste cu totul specială. Găsim așadar ca teme viața roială, animale rare și luxul. Interfața este plină de culoare și foarte interactivă. Pe fundal putem remarca un peisaj ce pare african, desprins probabil dintr-o grădină special amenajată pentru felinele colecționate de regi.

Jocul are 5 role și 3 rânduri. Printre simboluri mai regăsim și setul clasic de simboluri specifice jocurilor de cărți. Acestea sunt și cele mai puțin valoroase.

În lista topului simbolurilor valoroase merită să trecem:

Leoaica și leopardul cu câte 200 de monede pentru 5 simboluri

Pantera cu 400 de monede pentru 5 simboluri

Leul și tigrul alb valorează câte 500 de monede pentru 5 simboluri

Simboluri wild, scatter și rotiri gratuite

Simbolul wild este reprezentat de o labă neagră de feline și poate înlocui orice alt simbol în afară de cel scatter. Simbolul scatter e reprezentat de logo-ul Cats Royal. 3 simboluri de acest tip deschid runda bonus cu rotiri gratuite. În plus, runda bonus vine și cu multiplicatori ce pot ajunge până la 20x.

Așadar, Cats Royal este un joc de pacanele ca la aparate foarte profitabil. Cu payout generos, o rundă bonus atractivă și o poveste captivantă, jocul este cu adevărat ofertant.

Mult noroc!

Alte sloturi


Joker Poker
Magic Portals
Pizza Prize
Wild Orient
Golden Fish Tank
Coyote Moon