Funcții păcănele

Pentru a deveni un adevărat cunoscător trebuie să știi cât mai multe despre cele mai populare funcții păcănele. Acesta este următorul pas în aventura ta pentru cunoaștere, după ce ai trecut prin toate elementele fundamentale. O funcție păcănele poate fi întâlnită adesea și sub numele de „specială”, poate chiar „funcție specială”. 

La păcănele funcțiile te vor ajuta să câștigi mai mult și mai des. Aceasta ar fi explicația simplă. Totuși, aceste funcții păcănele reprezintă un pas important din modernizarea jocurilor de acest tip. Cel mai important e că ele te ajută să te distrezi mai mult atunci când te joci. Citește despre simboluri păcănele și află cum se combină acestea cu funcțiile!

Funcții păcănele: cum câștigi mai mult la sloturi?

Când vine vorba de funcții păcănele, cei mai mulți jucători le văd drept un mijloc prin care să-și maximizeze câștigurile. Cu siguranță, o funcție păcănele specială poate transforma cea mai ghinionistă rundă într-un câștig. Sau chiar mai bine, poate transforma un câștig într-o avere. Cu toate acestea, jocurile de păcănele nu ar trebui să fie o sursă de venit. Ele sunt un mijloc de distracție, iar câștigurile sunt doar ceva extra. 

Toate aceste funcții păcănele sunt condiționate de noroc. Asta înseamnă că, la fel ca rotirile câștigătoare, ele vin aleatoriu. Sunt puține cazurile în care le poți cumpăra, folosind credite din joc. Așadar, va trebui să joci cât mai multe runde pentru a profita de ele. Pentru asta te va ajuta un bonus de bun venit casino.

Tipuri de funcții păcănele

La fel cum există mai multe categorii de jocuri, așa sunt și mai multe tipuri de funcții păcănele. Jocurile sunt adesea împărțite luând în considerare tematica. Ei bine, la păcănele funcțiile sunt împărțite după natura lor. În continuare, le vom prezenta pe fiecare în parte. Vei întâlni jocuri care au o singură specială, iar altele care au mai multe. 

Din păcate, nu vei da peste jocuri care să le conțină pe toate. Trebuie păstrat un echilibru, până la urmă. Prea multe funcții păcănele și vei fi distras de la jocul în sine. Totuși, vei descoperi că unele ți se potrivesc mai mult. Așadar, îți recomandăm să te orientezi spre jocuri ce includ o funcție păcănele pe care o preferi. Dar, până atunci, hai să vedem din ce poți să alegi!

Funcții păcănele populare

  • Jackpot
  • Multiplicatori
  • Gamble
  • Runde bonus
  • Autoplay

Funcția jackpot păcănele

Dacă ești în căutare de funcții păcănele care să fie concentrate pe câștiguri, atunci un jackpot este perfect pentru tine. Funcția jackpot păcănele este, în termeni simpli, un premiu imens. El poate fi fix sau progresiv. Dacă e progresiv, atunci fiecare rotire va contribui la valoarea lui. Deci, cu cât joci mai mult, cu atât mai mare premiul.

Un jackpot este una din acele funcții păcănele care apare rar, dar schimbă radical jocul. Ea poate fi declanșată de o singură rotire, indiferent de miza ei. Dacă ai norocul să dai de funcția jackpot păcănele, atunci poți primi sute de mii de credite. Vei întâlni această funcție păcănele este foarte des întâlnită la jocurile de la EGT. Dacă vrei să le încerci și tu, îți recomandăm să începi cu Burning Hot gratis.

Joacă Divine Fortune gratis la noi – un joc de păcănele cu jackpot!

Păcănele cu multiplicatori

Când vine vorba de funcții păcănele care să-ți aducă mai multe credite, multiplicatorii ocupă locul 2 după jackpot. Jocurile de păcănele cu multiplicatori sunt foarte îndrăgite de jucători. În acestea chiar și cea mai mică miză îți poate aduce un număr impresionant de credite sau fise, dacă ai noroc.

Unii multiplicatori păcănele pot fi reprezentați în joc de anumite simboluri speciale. Alteori, ei pot fi sub formă de bară de progres, care se umple pe durata rotirilor. Dacă nimerești un joc cu al doilea tip, este probabil ca bara să se umple atunci când nimerești câștiguri consecutive.

În cazul jocurilor de păcănele cu multiplicatori sub formă de simboluri, ei sunt activați în baza combinațiilor. Cu cât nimerești mai multe simboluri multiplicatori păcănele pe o linie, cu atât mai mult va crește câștigul. Multiplicatorii sunt de obicei prezenți în jocurile cu speciale sau cele cu tematici inedite. De exemplu, vei întâlni această funcție păcănele destul de des în jocurile de la NetEnt. Acestea au tematici inedite, iar specialele sunt nelipsite.

Vei întâlni multiplicatorii și sub denumirea de „bonus”. Este vorba de cel dintr-un joc de păcănele, nu de cel de la cazino. Funcția de multiplicatori se mai numește și bonus în unele jocuri deoarece afectează direct creditele din soldul jucătorului.

Joacă Valley of the Gods gratis la noi – un joc de păcănele cu multiplicatori!

Gamble păcănele

Alte funcții păcănele interesante ce țin de câștiguri pot fi găsite în afara rolelor. Probabil te-ai obișnuit ca acestea să se găsească sub formă de simboluri sau să se declanșeze aleatoriu. Ei bine, gamble păcănele situația stă diferit. Această funcție păcănele ia forma unui buton, ce devine disponibil după orice câștig. Este numită și dublaj.

De ce dublaj? Păi, la păcănele funcțiile de acest tip au puterea de a-ți aduce de două ori banii câștigați într-o rundă sau chiar mai mult. Atunci când apeși pe butonul gamble joc păcănele, va apărea o fereastră. Aici, trebuie să ghicești culoarea cărții de joc ce trebuie să apară. Așadar, ai de ales între roșu și negru. Dacă ghicești, creditele câștigate în rundă vor fi dublate. Dacă nu, le vei pierde. Apoi, dacă ai ghicit, îți mai poți încerca norocul o dată, de două ori, de trei, depinde de norocul tău și de regulile jocului.

La păcănele funcțiile de acest tip adesea iau forma descrisă mai sus, cea cu cărți. Deși este cea mai întâlnită, nu este singura. Oricum, modul de utilizare este extrem de similar. O astfel de funcție reprezintă un risc destul de mare, dar care îți poate aduce o comoară. Totul depinde de norocul tău. Dacă vrei să îți încerci mâna la dublaje, îți recomandăm să joci păcănele Novomatic, deoarece acest producător are foarte multe jocuri în care poți juca cu dublaje.

Joacă Jolly Fruits gratis – un joc de păcănele cu Gamble!

Runde bonus păcănele

Jocurile cu runde bonus păcănele sunt foarte îndrăgite. Nu numai că poți juca câteva rotiri fără bani, dar aceste rotiri au câștiguri sporite. În comparație cu o rundă normală, una bonus va aduce mereu mai multe credite.

În gama de funcții păcănele foarte avantajoase sunt și cele cu runde bonus. Ele pot veni sub forma unui simbol Scatter, sub forma nivelelor jocului, sau o funcție păcănele pe care o poți cumpăra cu credite. Totuși, cea din urmă este mai rar întâlnită. Rundele gratuite mai sunt numite și Free Spins sau Joc Bonus. În principiu, se referă la rotirile ce se desfășoară fără a sustrage credite din soldul jucătorului.

Orice formă ar avea, îți va aduce runde bonus păcănele. Ce înseamnă asta? Păi, în termeni simpli, vei juca pe gratis, dar câștigurile vor fi reale. Așadar, rotirile vor avea loc fără să consume credite din balanța contului tău. Dar, creditele pe care le câștigi în timpul lor vor fi adăugate soldului. Rundele gratuite dinăuntrul jocului au devenit tot mai comune. Nu la fel ca Wildurile, dar vei găsi și această funcție păcănele la tot pasul. Toți producătorii au jocuri de acest tip, dar, dacă vrei să mergi la sigur, poți încerca Pragmatic Play. Mai exact, jocul Buffalo King Megaways. Îl poți încerca gratis apăsând butonul de mai jos.

Joacă Buffalo King Megaways gratis – un joc de păcănele cu runde bonus!

Funcții păcănele – Joc bonus

După cum probabil ai observat până acum, există o mulțime de funcții păcănele. Care de care mai interesante și la fel de diversificate ca jocurile de păcănele. Fiecare are avantajele sale, dar una dintre ele pare să fie mai îndrăgită de jucători. Mai exact, vorbim despre jocul bonus.

Ce înseamnă jocul bonus? Păi, mai multe lucruri. Se referă, în principal, la banii pe care îi primești de la joc fără a miza. Sau, mai exact, pe lângă o rotire normală. Este ceva extra la jocul normal, deci bonus.O rotire poate fi ea însăși un joc bonus. Dar, există și variantele cu multiplicatori sau bani cash. Sunt oarecum asemănătoare, dar au caracteristicile lor.

Le vei întâlni de cele mai multe ori sub forma unui simbol special. Acesta poate avea mai multe valori. Dacă nimerești 3 astfel de simboluri cu valori identice, atunci vei primi premiul stabilit. Să zicem, de exemplu, că nimerești o formație de 3 săculeți de aur pe care scrie 100. În acest joc vei primi 100 de credite direct, pe lângă orice alte câștiguri rezultate din simbolurile normale. Cu cât mai multe simboluri în formație (pot apărea pe tot ecranul), cu atât mai mare suma pe care o primești. În loc de credite pot fi și multiplicatori, care vor fi aplicați mizei plasate de tine. Câteva exemple de jocuri ce conțin astfel de funcții sunt: Cash Connection Charming Lady, Lady of Fortune, Jumbo Stampede, Lucky Leprechaun, Spinata Grande, Valley of the Gods și altele.

Joacă Cash Connection Charming Lady gratis – un joc cu Bonus!

Alte funcții păcănele

Totuși, numărul de tipuri de funcții păcănele nu se oprește aici. Pe lângă cele pe care le-am prezentat până acum există multe alte speciale, iar numărul lor continuă să crească. Dezvoltatorii de jocuri sunt mereu în căutare de ceva nou, de o funcție păcănele care să impresioneze toți jucătorii.

Vei întâlni speciale care iau forma unor mini-jocuri, altele care îți aduc avantaje pentru colecționarea simbolurilor, dar și unele care modifică numărul de linii de plată la păcănele. Cele referitoare la linii sunt de multe ori numite și „Megaways”.

Noi considerăm că în seria de funcții păcănele sunt incluse și cele legate de automatizare. Mai exact, butonul de joc automat păcănele. Acesta te poate ajuta să respecți anumite limite de joc responsabil. Sau, poate ești genul de jucător care nu ține neapărat să apese „Spin” la fiecare rotire. Pentru asta, poți folosi autoplay păcănele.

Mai exact, butonul de „Joc automat”, numit și „Autoplay”, îți va permite să învârți rolele fără niciun efort. Tot ce trebuie să faci este să apeși butonul, să stabilești limitele dacă este cazul și să urmărești câștigurile. Poți folosi această funcție păcănele atunci când vrei să impui limite stricte asupra pierderilor. De exemplu, poți seta ca rotirile să se oprească atunci când ai pierdut 50 RON. Jocul se oprește imediat când pragul este atins, indiferent de câte runde au trecut. Sau, poate nu vrei să se oprească jocul până nu câștigi o anumită sumă. La fel, poți folosi butonul de joc automat pentru asta.

Nu în toate jocurile poți stabili aceste limite. În cele în care lipsește acest detaliu, Autoplay te va ajuta atunci când vrei să faci alte lucruri în timp ce joci sau, pur și simplu, te-ai săturat să apeși „Spin” de fiecare dată.

Concluzii

În concluzie, un ansamblu echilibrat de funcții păcănele va duce la un joc super distractiv. Specialele au obiceiul de a se declanșa la momentul potrivit, fix atunci când ai nevoie de ele. Dar, dacă vrei să profiți de avantajele unor speciale fără să aștepți declanșarea lor, avem noi soluția! Este vorba de ofertele cu rotiri gratuite, care sunt prezente în suita de promoții a fiecărui casino. Aruncă periodic un ochi pe Joc Păcănele și fii la curent cu acestea! Apoi, după ce ai învațat cum stă treaba cu funcțiile, citește articolul nostru despre trucuri aparate 77777. Vei învăța noi strategii de joc, care te vor ajuta să ai mai mult succes la sloturile favorite.