Păcănele cu fructe Jolly Fruits JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
23 de oameni joacă acum
casino netbet
Bonus Cu Depunere

Bonus Până la 5000 RON + 650 Rotiri Gratuite

Jolly Fruits

Păcănelele cu fructe sunt legendare și nimic nu le poate înlocui, iar Jolly Fruits gratis online dovedește acest lucru. În acest articol, îți vom arăta tot ce trebuie să știi despre acest joc de păcănele. Vom discuta despre plăți, simboluri și funcții speciale. Apoi, îți recomandăm să încerci și tu acest joc de păcănele cu fructe Jolly Fruits pe Joc Păcănele! Este gratis, la fel ca tot ce găsești pe aici. Dacă ți-a plăcut, mai testează și alte păcănele cu fructe gratis online!

Jolly Fruits gratis online, un joc simplu și avantajos

Numai după câteva rotiri cu Jolly Fruits gratis online îți vei da seama că acesta este un joc de calitate. Este simplu de jucat și are multe modalități de câștig. Grafica simplă este în temă cu simbolurile tradiționale ale jocurilor ca la aparate. Te vei delecta cu multe fructe: prune, struguri, pepeni, lămâi, cireșe și portocale. Nu pot lipsi șeptarii, clopoțeii și stelele, iar ceva mai special este Jokerul. Vom discuta despre el într-o secțiune dedicată.

Jocul de păcănele cu fructe Jolly Fruits este, așa cum spune și numele, un joc vesel. Are un mod foarte simplu de joc, ceea ce îl face ideal pentru începători. Structura sa clasică de 3 rânduri și 5 role contribuie la simplitatea acestuia.

Novomatic, creatorul jocului, s-a decis să ofere ceva și jucătorilor doritori de experiență vintage. Putem spune cu certitudine că au reușit, întrucât acest joc Jolly Fruits gratis este îndrăgit de mulți. Un alt motiv pentru care merită să-l îndrăgești este plata foarte bună. Coeficientul RTP este de 93,94%, dar funcțiile speciale, mai ales jackpotul, îl fac extrem de avantajos.

Joc ca la aparate Jolly Fruits: simboluri și plăți

Jolly Fruits gratis online are 10 linii de plată, dar numărul poate fi scăzut până la o singură linie. Simbolurile se plătesc atunci când nimeresc în formații de minimum 3 identice. Pentru a fi considerate câștigătoare, simbolurile trebuie să fie aranjate de la stânga la dreapta. Acestea aduc următoarele plăți:

[list]

  • Șeptari: până la 10.000 de credite;
  • BAR BAR BAR: până la 5.000;
  • BAR BAR: până la 4.000;
  • BAR: până la 3.000;
  • Struguri, pepeni și clopoței: până la 2.000;
  • Prune, Lămâi, Cireșe și Portocale: până la 1.000.

[/list]

Plățile menționate sunt calculate pentru miza maximă și pentru 5 simboluri pe linie, iar dacă îți plac jocurile cu BAR, avem disponibil o păcănea 1×2 Gaming care o să-ți placă! Triple BAR gratis este un joc clasic, cu structură 3×3 și RTP de 96,3%.

Păcănele cu fructe Jolly Fruits: funcții speciale

Pe lângă plățile normale, pe linii de câștig, Jolly Fruits gratis online are și funcții speciale. Acestea sunt:

[list]

  • Simbolul Wild: ilustrat prin Joker, substituie toate simbolurile, mai puțin Scatter. Plata se dublează atunci când înlocuiește. Un total de 5 simboluri pe o linie de plată activă declanșează jackpotul cel mare, indiferent de miza ta.
  • Simbolul Scatter: ilustrat prin stea. O formație de 3 sau mai multe simboluri activează 15 runde gratis. Poți câștiga alte runde gratis în timpul acestora. Dacă nimerești 5 simboluri Scatter, acestea declanșează jackpotul specific acestei funcții.
  • Gamble: după fiecare rundă câștigătoare, îți poți dubla câștigul dacă ghicești culoarea cărții aleasă aleatoriu dintr-un pachet. Poți dubla de 5 ori. Dacă nu ghicești o singură dată, vei pierde tot câștigul, inclusiv cel din rundă.

[/list]

Jolly Fruits gratis online: cum se joacă?

Fiind un joc clasic, Jolly Fruits gratis online este foarte intuitiv și simplu. În partea de jos se găsesc toate butoanele necesare. În dreapta și în stânga ai la dispoziție butonul „Start”, respectiv butonul „Autoplay”, unde poți juca automat. Poți modifica numărul de linii de la 1 la 10. De asemenea, poți stabili pariul per linie, având la dispoziție mai multe valori prestabilite. Pariul total este afișat lângă butoanele de setare pariu.

Poți consulta și tabelul de plăți și câteva informații esențiale despre funcții. Butonul „Gamble” se află lângă „Start” și se activează doar la câștigarea unei runde.

Concluzii

Jolly Fruits gratis online este un joc de care nu ai cum să te saturi. Reprezintă experiența clasică, ideală, a jocurilor ca la aparate. Încearcă și tu acest joc de păcănele cu fructe Jolly Fruits pe Joc Păcănele și revino pentru altele! Avem o colecție foarte bogată de jocuri spectaculoase cu fructe. Un exemplu elocvent este Fruit Party Pragmatic Play!

Alte păcănele recomandate

Rubyplay
Macau Beauties
3.7/5 – (9 votes)
NetEnt
Secrets of Christmas
3.7/5 – (6 votes)
Pragmatic Play
Bronco Spirit
3.9/5 – (8 votes)
Novomatic
Magic 27
3.7/5 – (13 votes)