EGT producator pacanele

500 Rotiri Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta NetBet
20-Super-Hot

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

20 Super Hot

Producator

EGT

Rating

4.2/5 - 1062 voturi

20 Super Hot este unul din acele jocuri cu pacanele cu fructe care te cucerește de la prima rotire. Produs de cei de la EGT, acesta face parte din gama de jocuri cu pacanele trecute de la aparatele offline la cele online. Vrei să-l joci pe bani reali? Revendică un bonus cu rotiri gratis casino!

Jocuri cu pacanele cu fructe și șeptari

La prima vedere, jocul este unul simplu, clasic. Acesta are 5 role și 20 de linii de plată. Numele său vine exact de la numărul de linii de plată.

Printre simbolurile pe care le găsim în joc se numără o sumedenie de fructe (prune, pepeni, cireșe, lămâi etc). Jocul este prevăzut și cu un simbol wild, reprezentat de șeptari.

La nivelul funcțiilor disponibile, găsim autoplay pentru jocul automat, gamble pentru dublarea câștigurilor pe un pariu totul sau nimic și bineînțeles opțiuni pentru reglarea creditelor pentru fiecare rundă.

Funcția autoplay poate fi setată pentru a lăsa jocul să curgă pentru mai multe runde. Această funcție este utilă pentru jucătorii cu experiență, care știu să își distribuie eficient bugetul.

Funcția gamble e disponibilă pentru orice câștig mai mic de 700. Dacă alegem să o folosim, atunci când ghicim culoarea unei cărți (roșie sau neagră) ni se dublează câștigul. Dacă nu ghicim, pierdem tot.

Ce are special 20 Super Hot?

Până aici lucrurile sunt destul de simple, nu?  Acesta face parte din seria de jocuri cu pacanele care include jackpoturi acordate la întâmplare în timpul jocului. Atunci când câștigăm un astfel de jackpot, bonusul începe cu apariția a 12 cărți de joc. Putem alege carte după carte, până când nimerim 3 de același tip. Simbolul celor 3 cărți ne arată și jackpotul corespunzător pe care l-am câștigat. Cele 4 jackpoturi disponibile (inimă, romb, spadă, treflă) se văd în partea de sus a jocului încă de la început. Acestea tot cresc în timp ce jucăm, arătându-ne nivelul la care ajung. Norocoșii care prind un astfel de jackpot au cu siguranță motive de bucurie.

Așadar, 20 Super Hot face parte din categoria acelor jocuri cu pacanele clasice, dar care păstrează totuși  adrenalina prin intermediul jackpoturilor speciale și câștigurilor generoase. Jocul este o adevărată plăcere de jucat, amintind foarte mult de perioada în care gama de jocuri cu pacanele cu fructe era în plină floare.

Mult noroc!

Alte sloturi


Transylvanian Beauty
4.7/5 - 6 voturi
Lucky Day Football Gold
5/5 - 1 voturi
Bumper Crop
3.3/5 - 3 voturi
Cash Coaster
3/5 - 3 voturi
The Great Egypt
3.4/5 - 15 voturi
Unicorn Legend
5/5 - 1 voturi