Pragmatic Play producator pacanele

50 Rotiri Gratuite Fără Depunere

Prinde Oferta Maxbet
ecran sweet bonanza gratis

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Sweet Bonanza

Producator

Pragmatic Play

Rating

4/5 - 159 voturi

Sweet Bonanza gratis este o dulce aventură în lumea păcănelelor, pe care orice iubitor de jocuri de noroc ar trebui s-o încerce. Pragmatic Play a construit o experiență inedită în acest joc, cu o lume feerică, cu elemente colorate și speciale avantajoase. În continuare vom vorbi în detaliu despre Sweet Bonanza online, atât despre grafică și atmosferă, cât și despre modul de joc și funcțiile speciale. 

Iar dacă ești în căutare de și mai multe păcănele de calitate, ești în locul potrivit! Vei găsi pe site-ul nostru o mulțime de păcănele Pragmatic Play. Acestea sunt jocuri de la unul din producătorii de top, deci calitatea este garantată. 

Sweet Bonanza slot: unde-l poți juca pe bani reali?

Poți juca Sweet Bonanza gratis oricând și oriunde, iar noi te încurajăm să faci asta. Dar, mulți jucători preferă să îl joace pe bani reali, datorită plusului de adrenalină. Nu este nimic în neregulă cu acest lucru. Totuși, trebuie să alegi un casino online legitim, care să ofere jocuri și servicii de calitate. În această secțiune îți vom prezenta trei astfel de cazinouri, la care vei putea găsi și juca Sweet Bonanza slot în siguranță.

Sweet Bonanza gratis, păcănele cu fructe și dulciuri

După cum am menționat și în introducere, Sweet Bonanza gratis este o poartă spre un univers magic, unde totul e bine și frumos. Vei observa atmosfera chiar de la primul SPIN. Imaginea de fundal te duce cu gândul la un tărâm unde totul e roz, de parcă Pământul este o bilă de vată de zahăr. Simbolurile sunt și ele foarte drăguțe și vesele. Fiecare rotire va fi plină de fructe, acadele și cristale. Vom vorbi mai pe larg despre acestea în secțiunea următoare. Iar dacă îți plac culorile vii cu care vine acest joc de păcănele fabulos, atunci trebuie să dai câteva spin-uri și lui Starburst online

Păcănele Sweet Bonanza: simboluri și plăți

Sweet Bonanza gratis are o grămadă de simboluri pe cele 6 rânduri. Ele sunt cele care, atunci când se află într-o formație câștigătoare, te vor răsplăti cu un număr de credite. În această secțiune vom trece împreună prin toate simbolurile și plata lor. Iată care sunt: 

  • Simbolul cristal roșu: până la 5000 de credite;
  • Simbolul cristal mov: până la 2500 de credite;
  • Simbolul cristal verde: până la 1500 de credite;
  • Simbolul cristal albastru: până la 1200 de credite;
  • Simbolul măr: până la 1000 de credite;
  • Simbolul prună: până la 800 de credite;
  • Simbolul pepene: până la 500 de credite;
  • Simbolul struguri: până la 400 de credite;
  • Simbolul banană: până la 200 de credite.

Joacă Sweet Bonanza online și vezi cât poți câștiga! Și nu e vorba doar de simbolurile de mai sus. Ai și funcții speciale, care te vor ajuta să câștigi mai des și mai mult. Vezi în următoarea secțiune care sunt și cum te poți folosi de ele.

Sweet Bonanza Pragmatic: caracteristici speciale

A venit și timpul celor mai îndrăgite elemente ale Sweet Bonanza gratis, funcțiile speciale. Ele sunt din ce în ce mai comune, aproape toate jocurile de păcănele noi au astfel de caracteristici. Îți vor veni în ajutor aleatoriu, dar este foarte posibil ca doar una dintre aceste funcții să transforme drastic jocul. O rotire ce, la început, pare nereușită are potențialul de a deveni cea mai profitabilă rotire de până acum, totul fiind declanșat de o funcție specială. 

Modul Miză Specială îți oferă posibilitatea de a câștiga mai multe credite și runde gratuite. Șansele de a câștiga jocuri gratuite în timpul acestui mod sunt dublate. În plus, dacă nimerești o formație câștigătoare, vei primi mai multe credite. Acest lucru se întâmplă deoarece miza specială îți dă posibilitatea de a juca cu mai mult decât miza maximă din Sweet Bonanza slot. 

Modul Colapsabil îți va permite să câștigi de mai multe ori cu o singură rotire. Dacă ai apăsat „Spin” și ai nimerit mai multe simboluri într-o formație, acestea vor dispărea de pe ecran. În locul lor vor cădea altele, care pot și ele forma o combinație. Deci, o singură rotire în Sweet Bonanza Pragmatic poate însemna multiple câștiguri. 

Simbolul Scatter este acadeaua mult dorită din acest joc Pragmatic. O formație câștigătoare cu 4 sau mai multe Scatter va declanșa 10 rotiri gratuite. Vei putea primi mai multe pe parcurs, dacă dai din nou de acest simbol. În timpul rundelor gratuite ai și un simbol multiplicator. Dacă dai de acesta, vei primi aleatoriu între 2x și 100x miza curentă. 

Pe Joc Păcănele avem o mulțime de sloturi cu speciale care mai de care. Un bun exemplu este Psycho Candies online de la Gamevy. Este un joc cam la fel de colorat și dulce precum Sweet Bonanza demo.

Cum joci Sweet Bonanza gratis?

Pentru a juca Sweet Bonanza gratis, primul pas este să apeși butonul „Joacă Gratis”. Acesta va declanșa inițializarea jocului. După câteva secunde, vei fi prezentat cu ecranul de joc. De aici, orientează-ți privirea în partea de jos. Acolo vei găsi următoarele: butonul „Info”, afișajele „Credit” și „Miză”, iar mai în dreapta vei da peste butonul „Spin” și butoanele de reglare a pariului, în stânga și dreapta lui. Ultimul pas este să setezi miza dorită și să apeși „Spin”. Distracție plăcută!

Concluzii

În concluzie, Sweet Bonanza gratis este un joc ce merită încercat, atât pentru grafica lui cât și pentru specialele și structura inedită. Îl poți testa gratuit pe site-ul nostru, dar și la mai multe cazinouri online. Ai văzut deja câteva exemple, deci știi că îl poți juca și la Unibet. Dacă ești nou și încă nu ți-ai făcut cont, atunci ai noroc. Poți să profiți chiar acum de un bonus de bun venit Unibet. Revendicând acest bonus poți juca Sweet Bonanza la Unibet folosind valoarea dublă depunerii tale. Deci, joci mai mult pentru bani mai puțini. 

Alte sloturi


2 Dragons
3.8/5 - 12 voturi
Rock Vegas
3.4/5 - 8 voturi
King Solomon’s Mines
4/5 - 7 voturi
Batman
3.9/5 - 11 voturi
Royal Crown
4.3/5 - 18 voturi
Easter Island
3.7/5 - 7 voturi