Dwarven Gold Deluxe

dwarven gold gratis ecran joc JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
dwarven gold gratis ecran joc JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
40 de oameni joacă acum
Producător
Rating
5/5 – (3 votes)
casino netbet
Bonus Cu Depunere

Până La 7000 RON + 700 Rotiri Gratuite

5/5 – (3 votes)

Dwarven Gold Deluxe gratis este un joc de păcănele online produs de Pragmatic Play. Ne încântă de îndată ce-l deschidem prin grafica deosebită, coloana sonoră impecabilă și, desigur, prin funcțiile sale speciale. Jocul are o poveste extrem de interesantă în spate – o lume a piticilor, în care te așteaptă o comoară de aur.

Pe Joc Păcănele găsești multe alte jocuri de păcănele clasice, simplu de jucat și avantajoase. Așadar, nu te opri doar la acest slot, ci cercetează întreaga gamă! Le poți juca direct în browser, chiar de pe telefonul mobil, și nu este necesar să te înregistrezi sau să folosești bani reali. Iar dacă mai vrei un joc de păcănele cu o poveste interesantă, ce zici de 3 Genie Wishes slot?

Dwarven Gold Deluxe gratis: un univers fantastic în care poți doar să câștigi

Jocul Dwarven Gold Deluxe gratis îți deschide porțile către o lume fantastică, un univers misterios în care vei descoperi atât personaje inedite, cât și comori nemaivăzute. Toată aventura se petrece în satul piticilor. Vei fi înconjurat de case de dimensiuni mici, viu colorate, în formă de ciupercă, de vegetație și flori magice. Totul este plin de culoare și voie bună! În acest sătuc de poveste te vei întâlni cu 4 pitici (violet, roșu, albastru și galben) și vei găsi o comoară cu aur.

Structura jocului de păcănele Dwarven Gold Deluxe este simplă. Slotul are 5 role și 3 rânduri, iar numărul de linii de plată este de 25. RTP-ul lui este, de asemenea, avantajos, de 96,47%. Simbolurile în acest joc plătesc toate de la stânga la dreapta. Nu uita! Pentru o experiență aparte, pornește sunetul și lasă-te prins în frumoasa aventură după comori.

Păcănele Dwarven Gold Deluxe: simboluri, plăți și funcții

În Dwarven Gold Deluxe gratis ai parte de mai multe tipuri de simboluri: clasice și speciale. Cele clasice sunt, la rândul lor, împărțite în simboluri ce plătesc mai bine și simboluri ce plătesc mai puțin.

Simbolurile clasice ce plătesc excelent și pe care vei dori să le prinzi pe role cât mai des sunt:

  • Comoara cu aur: la 5 apariții îți aduce 10,00 ron, la 4 apariții 2,00 ron, iar la 3 apariții 0,75 ron;
  • Piticul violet: îți poate aduce 4,00 ron la 5 apariții, 1,20 ron la 4 apariții și 0,25 ron la 3 apariții;
  • Piticul roșu, cel galben și cel albastru: îți pot aduce 3,00 ron la 5 apariții, 0,80 ron la 4 apariții și 0,20 ron la 3 apariții.

Simbolurile clasice mai puțin valoroase, dar care pot contribui la acumularea câștigului, sunt cărțile de joc. Asul îți poate aduce până la 1,50 ron, K și Q până la 1,00 ron, iar J și 10 până la 0,50 ron.

În Dwarven Gold Deluxe gratis ai însă și simboluri speciale, un Scatter și un Wild. Simbolul Scatter este un fluture și va apărea doar pe rolele 2, 3 și 4. Simbolul Wild este recipientul cu aur și înlocuiește toate simbolurile – cu excepția fluturelui.

Cu ce ne surprinde jocul de păcănele Dwarven Gold Deluxe?

Comparativ cu alte jocuri, cum sunt păcănelele NetEnt de exemplu, nu putem spune că Dwarven Gold Deluxe gratis plătește foarte mult. Totuși, simbolurile oferă câștiguri însemnate. RTP-ul mare, de peste 96%, ne asigură de asta. Deci, pe lângă distracția de care avem parte în această lume a piticilor și bogățiilor, putem acumula un super premiu!

Surpriza mare a acestui joc ca la aparate este reprezentată de funcția cu rotiri gratuite. Aceasta se declanșează atunci când pe role se prind 3 simboluri Scatter. Altfel spus, la 3 simboluri fluture ai parte de 7 jocuri gratis, în timpul cărora alte trei simboluri Scatter îți vor plăti de 20x miza totală. În timpul fiecărui joc gratis, la începutul fiecărei role 2, 3 și 4 sunt puse simboluri Wild ce rămân pe role până la terminarea funcției cu rotiri. Ce înseamnă asta? Ei bine, știi deja – câștiguri mai frumoase!

Dwarven Gold Deluxe gratis: mod de joc

Pentru a juca Dwarven Gold Deluxe gratis online, ține cont de următoarele:

  • Pentru a schimba valoarea pariului apasă butoanele + și -. Ți se va deschide o fereastră cu număr de fise, valoarea fisei și miză totală.
  • Poți alege de la 1 la 10 fise și valori între 0.01 și 0.50 ron. Pariul final va fi sub forma număr fise x valoare fise x număr de linii de plată (25).
  • Ai mereu grijă la valoarea pariului total. Setează miza cu atenția, alegând sume moderate.
  • În stânga ecranului, deasupra butonului pentru sunet, vei găsi un meniu cu setări. Aici alege rapiditatea cu care joci, muzica și efectele sonore.

În acest joc poți seta și runde automate. Deci, dacă nu vrei să dai mereu spin, dă pe Joc Automat de sub butonul de Spin. Apoi alege numărul de runde și condițiile în care acestea să se desfășoare.

Cam atât despre acest joc cu păcănele online. Nu uita că, jucându-l pe Joc Păcănele, te bucuri de câștiguri virtuale. Pentru câștiguri reale trebuie să-l joci într-un cazino online. Dacă nu ai cont la unul, alege un cazino de încredere, revendică un bonus de bun venit no deposit pe placul tău și apoi distrează-te!

Concluzii

Dwarven Gold Deluxe este unul dintre acele jocuri Pragmatic care îți permite să te relaxezi. Are o poveste frumoasă, grafică colorată și o super funcție cu free spins. Ia-ți o pauză binemeritată și pătrunde în această lume a piticilor. Descoperă un sat fantastic plin de comori și permite-ți să te relaxezi. Te așteptăm pe Joc Păcănele și cu alte sloturi free, de la cei mai buni provideri din lume. Distracție plăcută!

Alte păcănele recomandate

Pragmatic Play
Down the Rails
5/5 – (1 vote)
Microgaming
Thunderstruck 2
4/5 – (24 votes)
Rubyplay
Grand Express Diamond Class
3.7/5 – (3 votes)
Gaming Corps
Lucky O’Miner
4.3/5 – (3 votes)