NYX producator pacanele

200 Rotiri Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta NetBet
Black-Diamond

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Black Diamond

Producator

NYX

Rating

Black Diamond este un joc creat de Pragmatic care aduce pe ecranul de joc o serie întreagă de pietre prețioase. Grafica detaliată contribuie la crearea unui aspect foarte realist. Pietrele chiar par desprinse din realitate.

Jocul are 5 role și 3 rânduri. Găsești de asemenea o rundă bonus cu rotiri gratuite ce pot fi suplimentate și simboluri care plătesc foarte bine.

Interfața are niște munți pe fundal, aflați în contrast cu aspectul industrial din prim-plan. Simbolurile sunt desenate cu atenție și înfățișează mai multe pietre prețioase, în diferite culori. Atunci când prinzi un câștig, există câteva animații care adaugă interactivitate. Unele simboluri se măresc, altele încep să strălucească. Efectele sonore sunt la fel de contrastante precum grafica. Auzi astfel vântul, dar și beep-uri atunci când faci setările.

Jocuri ca la pacanele cu 25 de linii de plată

Black Diamond face parte din gama de jocuri ca la pacanele cu 25 de linii de plată. Simbolul cel mai valoros este piatra galbenă. Aceasta îți aduce până la 6000 de monede. Rubinele îți aduc până la 1000 de monede, smaraldele până la 500, iar pietrele mov până la 300.

Jocul are și un simbol wild, dar acesta nu are o valoare independentă. Simbolul wild este un diamant albastru. Simbolul scatter este reprezentat de o piatră roșie și este marcat ca atare. Simbolul scatter apare doar pe prima și a cincea rolă. Atunci când îl prinzi pe ambele role într-o rundă, primești 10 rotiri gratuite.

Dacă în timpul rotirilor mai prinzi încă două simboluri scatter, mai primești încă 10 runde gratis. Poți ajunge astfel să joci mai mult și să acumulezi câștiguri.

Mai există încă un simbol special, și anume cel bonus. Acesta este reprezentat de niște lingouri de aur și apare pe rolele din mijloc. Atunci când prinzi astfel de simboluri pe o linie de plată, primești un bonus de 600 de monede.

Black Diamond este un joc cu reguli foarte simple. Dacă îți surâde ideea unui joc care îmbină stilul clasic cu elemente speciale, merită să îl încerci. Plățile sunt foarte bune și te poți alege cu câștiguri mari.

Încearcă și tu jocul gratis și descoperă premiile aduse de diamante!

Alte sloturi


20 Super Hot
Rise of Egypt
Peaky Blinders
Pharaoh’s Tomb
Queen of Rio
Mighty Africa