Pragmatic Play producator pacanele

500 Rotiri Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta NetBet
ecran black diamond gratis

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Black Diamond

Producator

Pragmatic Play

Rating

4.5/5 - 2 voturi

Black Diamond este un joc creat de Pragmatic Play care aduce pe ecranul de joc o serie întreagă de pietre prețioase. Grafica detaliată contribuie la crearea unui aspect foarte realist. Pietrele chiar par desprinse din realitate. Slotul este însă la granița dintre modern și clasic, asta pentru că pe rolele sale apare popularul diamant. Joacă acum Black Diamond gratis pe Joc Păcănele!

Din lista de sloturi Pragmatic demo, îți recomandăm să încerci tot la noi și: The Dog House, Sweet Bonanza, Super 7s, Fruit Party și noul Buffalo King. Poți să le cauți utilizând butonul de Search din meniu. Jocurile de păcănele de la noi de pe site sunt demo și pot fi jucate direct în browser, fără înregistrare. De asemenea, majoritatea sunt concepute pentru a fi jucate și de pe telefon sau tabletă, deci poți juca oricând vrei. Trebuie doar să ai o bună conexiune la internet.

Black Diamond gratis – un slot cu super jackpot

Jocul Black Diamond gratis are 5 role și 3 rânduri. Numărul de linii de plată este de 25. Ce este cu adevărat fascinant la acest joc de păcănele online este jackpotul. Acesta poate ajunge la 1500000 monede. Găsești în Black Diamond slot machine, de asemenea, o rundă bonus cu rotiri gratuite ce pot fi suplimentate și simboluri care plătesc foarte bine.

Interfața din Black Diamond online slot are niște munți pe fundal, aflați în contrast cu aspectul industrial din prim-plan. Simbolurile sunt desenate cu atenție și înfățișează mai multe pietre prețioase, în diferite culori. Atunci când prinzi un câștig, există câteva animații care adaugă interactivitate. Unele simboluri se măresc, altele încep să strălucească. Efectele sonore sunt la fel de contrastante precum grafica. Auzi astfel vântul, dar și beep-uri atunci când faci setările.

Black Diamond slot machine – un joc pentru toți

Iată mai jos, pe scurt, ce trebuie să știi despre Black Diamond gratis!

  • Black Diamond slot machine face parte din gama de jocuri ca la pacanele cu 25 de linii de plată.
  • Simbolul cel mai valoros este piatra galbenă. Aceasta îți aduce până la 6000 de monede.
  • Rubinele îți aduc până la 1000 de monede, smaraldele până la 500, iar pietrele mov până la 300.
  • Jocul are și un simbol wild, dar acesta nu are o valoare independentă. Simbolul wild este un diamant albastru.
  • Simbolul scatter este reprezentat de o piatră roșie și este marcat ca atare.
  • Simbolul scatter apare doar pe prima și a cincea rolă. Atunci când îl prinzi pe ambele role într-o rundă, primești 10 rotiri gratuite.
  • Dacă în timpul rotirilor mai prinzi încă două simboluri scatter, mai primești încă 10 runde gratis. Poți ajunge astfel să joci mai mult și să acumulezi câștiguri.
  • Mai există încă un simbol special în Black Diamond demo, și anume cel bonus. Acesta este reprezentat de niște lingouri de aur și apare pe rolele din mijloc. Atunci când prinzi astfel de simboluri pe o linie de plată, primești un bonus de 600 de monede.
  • Jocul are o rată de returnare către jucător bună, de 95,85%. Poți să-l joci pe bani la cazino online Netbet.

Cum joci Black Diamond gratis la noi?

Pentru a juca Black Diamond gratis, dă click pe Joacă Gratis. Vei descoperi de îndată ecranul și rolele. Nu te lăsa furat de peisajul montan! Caută secțiunea cu informații și vezi mai multe despre simboluri, plăți și funcții. După ce știi mai multe, setează pariul.

În Black Diamond online ai Max Bet 250 monede. Alege valoarea monedei, de la 0.01 la 0.50, apoi vezi cât exact ai pariat pe rundă. Îți recomandăm să începi cu mize mai mici, pentru a vedea cum merg treburile. Apoi poți mări miza. La fel ca în alte sloturi online, dacă nu vrei să dai mereu pe Spin poți alege să setezi numărul de runde cu Autoplay. Cam atât am avut de spus. Distracție plăcută!

Concluzii

Black Diamond gratis este un joc ca la aparate cu reguli foarte simple. Dacă îți surâde ideea unui slot care îmbină stilul clasic cu elemente speciale, merită să îl încerci. Plățile sunt foarte bune și te poți alege cu câștiguri mari. Încearcă și tu jocul gratis și descoperă premiile aduse de diamante!

Alte sloturi


Ultra Hot Deluxe
3.8/5 - 29 voturi
Cheeky Fruits Split
3.4/5 - 17 voturi
Wild Orient
4.3/5 - 3 voturi
Great Adventure
3.9/5 - 19 voturi
Guns and Roses
5/5 - 2 voturi
Western Wilds
3.9/5 - 7 voturi