Pragmatic Play producator pacanele

100 Rotiri Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta NetBet
queen of gold

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Queen of gold

Producator

Pragmatic Play

Rating

Există foarte multe jocuri de păcănele inspirate din lumea Egiptului Antic. Unul dintre cele mai recente și mai interesante este Queen of Gold. Acest joc creat de Pragmatic Play are un payout de 96.50%. Încearcă-l în varianta gratuită pe JocPacanele și pregătește-te de jocul pe miză reală!

Queen of Gold gratis – funcții speciale de urmărit

Pragmatic Play este un producător care are un portofoliu foarte atractiv de jocuri. Jocurile de aici se diferențiază față de celelalte cu temă egipteană atât prin grafică, dar și prin funcții. Merită să joci Queen of Gold gratis pentru a te obișnui cu varietatea de speciale. Să le luăm pe rând.

Găsești întâi simboluri wild și scatter. Simbolul wild este un sarcofag, iar simbolul scatter este o piramidă. Simbolul scatter pornește o rundă bonus cu 10 rotiri gratuite. Simbolul wild are rol de joker și poate înlocui alte simboluri, cu excepția celui scatter.

Queen of Gold are o structură 5 x 3 și 25 de linii fixe de plată. Simbolurile mai includ fel de fel de zeități egiptene și mai ales pe Cleopatra.

În al doilea rând, trebuie să vorbim despre coloana de multiplicatori. În Queen of Gold gratis poți vedea cum funcționează un sistem progresiv de multiplicatori. Poți beneficia astfel de multiplicarea considerabilă a câștigurilor.

În al treilea rând, jocul progresiv este foarte interactiv și te invită să ghicești poziția în care apare simbolul Cleopatra. La fiecare rotire poți așeza un inel în poziția în care crezi că o să apară. Dacă îți iese această mișcare de 5 ori, intri în jocul progresiv. În timpul acestui joc primești multiplicatori tot mai mari la fiecare rotire. Condiția este să ghicești unde va apărea Cleopatra de 5 ori în maxim 25 de rotiri. Multiplicatorii îți vor umple contul de jucător de credite. Lucrurile sunt mai simple decât par. Joacă-te Queen of Gold gratis și vei vedea cât de mult poți câștiga și cât de distractiv poate fi un joc de păcănele online!

Dacă vrei să joci Queen of Gold pe bani reali, poți face acest lucru la Netbet. Cu bonusul nostru de 50 de rotiri gratuite și 150% până la 1000 RON la depozit poți juca mult mai mult, cu șanse de câștig suplimentare. Profită de oferta exclusivă folosind butoanele din această pagină sau urmând acest link!

Alte sloturi


Sails of Gold
The Nutcracker
Dark Queen
Amazon’s Battle
Just Jewels
Lord of the ocean