Pragmatic Play producator pacanele

Până la 350 Rotiri Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta NetBet
ecran queen of gold gratis

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Queen of Gold

Producator

Pragmatic Play

Rating

3.9/5 - 16 voturi

Îți prezentăm Queen of Gold gratis, un joc de păcănele interactiv, cu grafică excelentă și funcții unice! Egiptul Antic este o sursă inepuizabilă pentru păcănele. Îl vei întâlni și în jocul de care vorbim astăzi. Joacă Queen of Gold demo pe Joc Păcănele și citește textul nostru pentru a afla mai multe! Vei afla de ce jocurile Pragmatic Play Casino sunt atât de renumite în rândul jucătorilor. Așadar, pregătește-te pentru o experiență unică!

Queen of Gold gratis, un joc plin de mister și comori nemaiîntâlnite

Explorează lumea fantastică a Egiptului antic cu jocul Queen of Gold gratis! Zeii Egiptului și Regina Aurului te vor ghida către cele mai mari bogății la fel cum vei întâmpina și în The Great Egypt gratis!

Grafica jocului de păcănele gratis Queen of Gold este superbă, cu animații spectaculoase. Simbolurile sunt desenate excelent și vei putea admira imaginile câtorva zei egipteni. Bastet (pisica), Anubis (șacalul) și Horus (șoimul) sunt aici să te ajute. La fel putem spune și de Regina Aurului, în jurul căreia este construit jocul, având și o funcție specială interesantă. Vom discuta despre aceasta într-o secțiune viitoare.

Dintre simboluri nu lipsesc piramida și nici faraonul. Te vei întâlni și cu simboluri plătite mai puțin, adică cele ale cărților de joc. Cu toate acestea, structura Queen of Gold gratis rămâne una clasică. Are 5 role și 3 rânduri. De fapt, mai putem adăuga și rola de multiplicatori care se învârte odată cu rolele tradiționale.

Coeficientul RTP este de 96,5%, mai mult decât suficient pentru a-l încerca și pe bani reali. Queen of Gold slot gratis este creat de Pragmatic Play, un furnizor recunoscut pentru jocurile sale interactive.

Queen of Gold Pragmatic: simboluri și plăți

Simbolurile din Queen of Gold gratis se plătesc de la stânga la dreapta. Are 25 de linii de plată, iar simbolurile au următoarele valori:

  • Regina: până la 1.000 credite;
  • Horus și Anubis: până la 750;
  • Bastet: până la 500:
  • A: până la 200;
  • K: până la 150;
  • Q: până la 100.

Aceste valori sunt pentru multiplicatorii 1x. La nivelul Super, există multiplicatori și de 100x. Multiplicatorii se află pe rola 6 și sunt selectați aleatoriu din mai mulți, spre exemplu 1x, 2x, 3x etc.

Queen of Gold slot gratis: funcții speciale

La Queen of Gold gratis te poți distra cu funcțiile și simbolurile speciale. Acestea sunt:

  • Simbolul Wild: înlocuiește toate simbolurile cu excepția Bonus.
  • Simbolul Bonus: 3 simboluri Bonus pe rolele 1, 3 și 5 declanșează 10 runde gratuite. Se poate redeclanșa.
  • Simbolul Joker: rola de multiplicatori conține simbolul Joker. Aceasta te duce la următorul nivel.
  • Joc progresiv: Mută cercul oriunde pe pozițiile de simboluri. Trebuie să aterizeze 5 Regine în acel loc din 25 de rotiri pentru a trece la nivelul următor. La acesta, se scot multiplicatorii mici și se adaugă unii mai mari. Sunt 6 niveluri: de la 1-5 și nivelul Super. Dacă nu aduni 5 Regine în 25 de rotiri, toată bara de niveluri este resetată și te întorci la nivelul 1.

Queen of Gold gratis: cum joci?

Modul de joc la Queen of Gold gratis este destul de simplu, deși poate nu pare. Butonul „Spin” se află în dreapta jos. Cu acesta, pornești rundele în mod manual. Pentru joc automat, apasă butonul de sub el.

Miza se poate seta din butoanele „-” și „+” adiacente butonului „Spin”. Butonul de informații este ilustrat prin „i” și se găsește în stânga jos. De aici afli mai multe lucruri despre Queen of Gold gratis.

Poți muta cercul unde crezi că va ateriza simbolul Regina apăsând pe locul dorit. Poți face asta după fiecare rundă. Punctele colectate sunt contorizate în dreapta sus. Jocurile rămase până la îndeplinire se pot vedea în stânga sus. Între acestea două, se află bara de niveluri. Dar să știi că alte păcănele cu un mod de joc la fel de interesant vei găsi și într-un top păcănele cu magie.

Concluzii

Queen of Gold gratis este un joc interactiv, de care este imposibil să te saturi. Funcțiile sale mai mult decât interesante și jocul progresiv sunt extrem de atractive pentru orice jucător. De aceea, suntem siguri că vei vrea să-l încerci și pe bani reali. Avem o veste excelentă pentru tine în acest sens. Te poți bucura de un bonus de cazino atunci când vei decide să faci pasul cel mare!

Alte sloturi


Wild Wild Riches
3.7/5 - 7 voturi
Kashmir Gold
3.5/5 - 10 voturi
River Queen
3.7/5 - 9 voturi
Aldo’s Journey
4.8/5 - 5 voturi
Funky Chicken
2.9/5 - 9 voturi
Big Buffalo Megaways
4.1/5 - 9 voturi