EGT producator pacanele

500 Rotiri Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta NetBet
5-Dazzling-Hot

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

5 Dazzling Hot

Producator

EGT

Rating

4.2/5 - 599 voturi

5 Dazzling este un joc de pacanele gratis disponibil acum pe site! Acesta este un joc numai bun pentru o rundă de divertisment, indiferent de nivelul de experiență. Jocul are un număr variabil de monede și credite pentru fiecare rotire, astfel încât oricine să poată alege nivelul la care vrea să joace și să își încerce șansele pentru un câștig corespunzător. Unii jucători vor prefera să strângă câștiguri mici, în timp ce alții vor urmări premiul maxim de 100000 de monede, disponibil atunci când se prind 5 șeptari pe un pariu de 100 de monede pe linie.

Câștiguri Hot

Jocul de pacanele gratis are o animație care aprinde simbolurile într-un joc de flăcări la fiecare câștig. Efectul este unul foarte antrenant.

Ce aduce 5 Dazzling Hot? În primul rând, caracteristica sa principală este că are 5 linii fixe de plată. Acest lucru înseamnă că nu se prind la tot pasul câștiguri, dar atunci când se prind, există toate motivele de sărbătoare. Jocul de pacanele gratis e foarte util pentru a ne pregăti de cel real.

Jocul de pacanele gratis are o temă standard, simbolurile sale fiind fructele, șeptarii și steluțele. Pe cele 5 role și 3 rânduri ale jocului vom găsi tot felul de fructe: cireșe, portocale, lămâi, prune, struguri, pepeni. Acetea au o valoare cu atât mai mare cu cât se prind într-un număr mai mare.

Iată care sunt simbolurile cele mai norocoase în acest joc:

Cireșele, portocalele, lămâile și prunele valorează 20 de monede pentru 3 simboluri, 50 pentru 4 și 200 pentru 5.

Strugurii și pepenii valorează 50 de monede pentru 3 simboluri, 200 pentru 4 și 500 pentru 5.

Șeptarul roșu are valoarea cea mai mare, acesta aducând 100 de monede pentru 3 simboluri, 1000 pentru 4 și 5000 pentru 5.

Acest joc de pacanele gratis are și un simbol scatter, reprezentat de o steluță aurie. Steluța are valoarea de 10 monede pentru 3 simboluri, 50 pentru 4 și 250 pentru 5.

Orice câștig poate fi dublat prin activarea funcției gamble. După fiecare câștig putem alege dacă îl acumulăm sau îl pariem cu funcția gamble. Aceasta din urmă presupune ghicirea culorii unei cărți de joc (roșu sau negru). Dacă ghicim culoarea cărții, câștigul se dublează. Dacă nu, acesta se pierde.

Jackpoturi oferite aleatoriu

5 Dazzling Hot mai aduce și 4 jackpoturi care sunt câștigate la întâmplare în timp ce jucăm. Atunci când e activat un jackpot, avem de ales 3 cărți de același dintr-un set de 12, iar simbolul acestora ne va arăta ce jackpot am câștigat. Jackpotul corespunzător treflei este cel mai mare, urmat de cel pentru romb, inimă și spadă. Jocul este astfel plin de câștiguri și surprize la tot pasul.

Nu uita să verifici și restul jocurilor de pacanele gratis noi din pagina Joacă! Am pregătit pentru tine jocuri cu fructe, șeptari, sporturi, personaje de film și multe alte pacanele gratis.

Mult noroc!

Alte sloturi


Ancient Egypt Classic
4/5 - 17 voturi
Pixel Reels
3.7/5 - 7 voturi
Ancient Egypt
3.5/5 - 15 voturi
Mustang Gold
4.3/5 - 6 voturi
Zeus II
3.8/5 - 12 voturi
Congo Cash
4/5 - 9 voturi