EGT producator pacanele

100 RON Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta Maxbet
Play slot

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Extra Stars

Producator

EGT

Rating

Ești un fan înrăit ale jocurilor clasice și vrei să prinzi cele mai suculente simboluri? În jocul Extra Stars gratis te vei putea obișnui cu toate aceste caracteristici și te vei putea distra la maxim. Este un joc produs de cei de la EGT, în care adrenalina și suspansul reușesc să ofere jucătorilor cea mai bună experiență online.

Te invităm să te joci și tu Extra Stars gratis, chiar pe jocpacanele.ro, în versiunea fără plată! Învață trucurile acestui joc și începe distracția!

Cum se joacă Extra Stars gratis

Fiind unul dintre cele mai bune jocuri EGT gratis, acesta oferă o interfață clasică foarte plăcută. În partea de jos a ecranului vei putea să îți alegi miza cu care să te joci. Aceasta poate să fie de: 10, 20, 50, 100 și 200 de credite. Tot ce va mai rămâne de făcut este să apeși pe miza cu care vrei să te joci și vei porni jocul.

În același meniu se pot observa și alte butoane speciale. Unul dintre acestea are rolul de a furniza mai multe informații legate de simboluri și de valoarea lor de plată (“i”). Alt buton, de culoare portocalie, va juca rolul Autoplay și va roti în mod automat rolele. Mai există și posibilitatea de a opta dacă vrei sau nu să auzi coloana sonoră a jocului său dacă vrei să te joci pe ecran complet sau nu.

Rata de plată a acestui joc este în valoare de 95.78%.

Caracteristici speciale

Una dintre cele mai căutate caracteristici ale jocului Extra Stars gratis este reprezentată de rotirile gratuite, activate prin intermediul simbolului Wild (reprezentant de steaua strălucitoare).

O altă caracteristică recunoscută pentru EGT este cea Gamble. Pur și simplu ghicește care este culoarea unei cărți de joc și dublează-ți câștigurile dintr-o rundă. Dacă vei ghici greșit, premiul acumulat pe acea rotire va fi pierdut.

Ultima caracteristică specială a acestui joc este cea de jackpot progresiv. Acesta poate fi declanșat în orice moment, fără a fi nevoie să plasezi un pariu special.

Simboluri cu poftă de distracție

Ca orice joc cu temă clasică, nu puteau să lipsească simbolurile de șeptari, care îți pot aduce până la 20.000 de credite; dar și alte fructe gustoase precum: pepeni, struguri, banane, prune, cireșe, și portocale.

Verdict

Extra Stars gratis este un joc pe care cu siguranță vei vrea să îl testezi și tu. Joacă-te chiar acum pe jocpacanele.ro și bucură-te de o experiență pe care nu o vei uita. Lasă-te înconjurat de gustul celor mai suculente simboluri din istoria jocurilor de noroc și trăiește aventura la cote maxime chiar din confortul casei tale! Acest slot poate să fie accesat chiar și de pe telefonul mobil sau de pe tableta, de oriunde şi oricât de mult îţi doreşti.

Alte sloturi


Mighty Africa
Secret of the Stones
Wild Chase
Dead or Alive
Sevens and Fruits
Koi Princess