Novomatic producator pacanele

350 Rotiri Gratuite Fără Depunere

Prinde Oferta Maxbet
Lucky-lady-charm-deluxe

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Lucky Lady Charm Deluxe

Producator

Novomatic

Rating

4.1/5 - 85 voturi

Lucky Lady’s Charm Deluxe este un joc clasic de pacanele ca la aparate, produs de cei de la Novomatic. Jocul este foarte popular, iar privind retrospectiv, acesta este al doilea cel mai de succes joc al producătorului care a lansat și Book of Ra. Pe site-ul nostru, Joc Păcănele ai șansa să testezi și apoi să decizi dacă vrei să investești o sumă în jocul pe bani reali.

Lucky Lady’s Charm Deluxe este cunoscut pentru coloana sonoră foarte interesantă și pentru funcția bonus cu rotiri gratuite. În timpul acestor free spins se declanșează rotiri suplimentare, așa că premiile ating cote foarte mari. 5 simboluri scatter aliniate în timpul rotirilor gratuite multiplică pariul inițial de 1500 de ori. În jocul standard, 5 simboluri wild aduc un multiplicator de 900x al pariului.

În timpul rotirilor gratuite, același număr de simboluri aduce un multiplicator de 2700x. Jocul este un exemplu perfect de joc clasic de pacanele ca la aparate care poate aduce câștiguri bune. Nu trebuie decât să te relaxezi și vei beneficia de avantaje neprețuite. Poți face față tentației?

Runda bonus la pacanele ca la aparate

pacanele ca la aparate LLC

Runda de rotiri gratuite e declanșată atunci când apar 3 simboluri scatter. Simbolul scatter e reprezentat de un glob roz din cristal. E probabil globul pe care personajul principal din joc îl folosește pentru a prevedea norocul și viitorul. Runda bonus aduce 15 rotiri gratuite. Ce poți cere mai mult de la un joc ca la aparate?

Trebuie știut faptul că runda bonus nu se declanșează foarte ușor, dar dacă avem norocul să o prindem, câștigurile sunt asigurate. În acest joc distribuirea atentă bugetului are un rol mai mare decât de obicei. E foarte important să alegem cu grijă pariurile pe fiecare rotire pentru a nu pierde un buget foarte mare și a ieși în pierdere.

Jocul poate aduce câștiguri colosale și este faimos pentru acest lucru, dar în același timp poate provoca și găuri masive în buzunar jucătorilor repeziți și impulsivi. Lucky Lady’s Charm Deluxe este unul din jocurile pe care e bine să le încerci gratis înainte să le joci pe bani, pentru a exersa distribuirea bugetului. Iar dacă alegi să joci pe bune, fă-o cu ajutorul unui bonus cu rotiri gratis fără depunere.

Șanse extinse de câștig

Jocul de pacanele ca la aparate are un rată de profit de 95.13%. Acesta are o structură pe 5 role și 10 linii de plată. Există de asemenea și o funcție gamble care poate aduce dublarea câștigului dacă ghicim culoarea unei cărți. În cazul în care răspunsul este corect, câștigul se dublează. În caz contrar, îl pierdem pe tot. Totul sau nimic poate fi de multe ori o deviză câștigătoare. De ce nu ai testa-o chiar și tu?

Lucky Lady’s Charm Deluxe este un joc de pacanele ca la aparate foarte atractiv. Acesta aduce o rundă bonus foarte profitabilă, simboluri interesante și o funcție gamble care prinde foarte bine iubitorilor de adrenalină.  Jocul este unul de răbdare, fiind necesar să avem un control foarte bun al bugetului pe fiecare rotire.

Alte sloturi


Hercules and Pegasus
4/5 - 9 voturi
Candy Links Bonanza
3.4/5 - 5 voturi
Midnight in Tokyo
4.8/5 - 5 voturi
Five Pirates
4/5 - 8 voturi
Burning Hot
4.5/5 - 2 voturi
Zeldar’s Fortunes
3.7/5 - 14 voturi