Novomatic producator pacanele

500 Rotiri Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta NetBet
ecran lucky ladys charm deluxe

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Lucky Lady Charm

Producator

Novomatic

Rating

3.7/5 - 22 voturi

Lucky Lady Charm face parte din seria de jocuri clasice de la Novomatic-Gaminator și continuă să se bucure de un succes enorm. Jocul are o tematică foarte atractivă și mai ales o rată de profit foarte mare, așa că acest lucru nu e de mirare.

Lucky Lady Charm este construit în jurul unei povești misterioase. Avem astfel drept personaj principal o ghicitoare. Simbolurile din acest joc includ un glob de cristal, ghicitoarea, o potcoavă, un trifoi cu patru foi, o buburuză, dar și simbolurile clasice de cărți de joc (A, K, J, Q, 9, 10).

Cel mai atractiv joc de pacanele online Gaminator

Lucky Lady Charm este poate cel mai complex joc din gama celor clasice de la Novomatic-Gaminator. Jocul are astfel o grafică mai avansată, simboluri speciale, rundă bonus și rată de profit mare.  Lucky Lady Charm are 9 linii de plată.

Un aspect foarte atractiv este că pentru a câștiga avem nevoie în unele cazuri de doar 2 simboluri pe aceeași linie. Este vorba de ghicitoare și buburuză, care plătesc începând de la 2 simboluri. În cazul celorlalte simboluri avem nevoie de cel puțin 3 apariții pe o linie pentru a putea înregistra un câștig.

Ghicitoarea este simbolul wild al jocului și prin urmare le poate înlocui pe toate celelalte dacă poate în acest fel să ajute la formarea unui câștig. Simbolul wild funcționează la fel ca un joker.

Simbolul scatter este reprezentat de globul de cristal. Simbolul scatter plătește indiferent de locul în care apare (nu trebuie să apară neapărat pe o linie de plată). În același timp, simbolul scatter deschide și o rundă bonus cu rotiri gratuite. Pentru a deschide runda avem nevoie de 3 simboluri scatter oriunde pe role.

Vezi aici care sunt cele mai bune cazinouri pentru pacanele online!

Runda bonus profitabilă

Runda bonus din acest joc de pacanele online aduce 15 rotiri gratuite. Dacă în timpul celor 15 rotiri mai prindem și alte simboluri scatter, acestea se prelungesc. Nu există limită în privința numărului de rotiri gratuite pe care le putem juca în runda bonus.

Lucky Lady Charm are o rată de profit (payout) de 97%, fiind cel mai profitabil din seria celor clasice. Jocul este astfel de neratat!

Joacă-l și tu gratis și convinge-te de potențialul său!

Alte sloturi


Zombie Circus
4.4/5 - 9 voturi
Book of Adventure: Super Stake
4.3/5 - 10 voturi
Dice Roll
4.2/5 - 580 voturi
Book of Oz Lock ‘N Spin
4.2/5 - 8 voturi
Cats
3.8/5 - 32 voturi
Sweet Bonanza
4/5 - 152 voturi