ecran lucky ladys charm deluxe JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
10 de oameni joacă acum
Categorie
Clasice, Trifoi
Producător
Novomatic
Simboluri Speciale
Wild, Scatter
Linii de plată
9
RTP
96.02%
Funcții
Rotiri gratuite
casino netbet
Bonus Fără Depunere

Până la 350 Rotiri Gratis Fără Depunere

Lucky Lady Charm 10

Lucky Lady Charm face parte din seria de jocuri clasice de la Novomatic-Gaminator și continuă să se bucure de un succes enorm. Jocul are o tematică foarte atractivă și mai ales o rată de profit foarte mare, așa că acest lucru nu e de mirare.

Lucky Lady Charm este construit în jurul unei povești misterioase. Avem astfel drept personaj principal o ghicitoare. Simbolurile din acest joc includ un glob de cristal, ghicitoarea, o potcoavă, un trifoi cu patru foi, o buburuză, dar și simbolurile clasice de cărți de joc (A, K, J, Q, 9, 10).

Cel mai atractiv joc de pacanele online Gaminator

Lucky Lady Charm este poate cel mai complex joc din gama celor clasice de la Novomatic-Gaminator. Jocul are astfel o grafică mai avansată, simboluri speciale, rundă bonus și rată de profit mare.  Lucky Lady Charm are 9 linii de plată.

Un aspect foarte atractiv este că pentru a câștiga avem nevoie în unele cazuri de doar 2 simboluri pe aceeași linie. Este vorba de ghicitoare și buburuză, care plătesc începând de la 2 simboluri. În cazul celorlalte simboluri avem nevoie de cel puțin 3 apariții pe o linie pentru a putea înregistra un câștig.

Ghicitoarea este simbolul wild al jocului și prin urmare le poate înlocui pe toate celelalte dacă poate în acest fel să ajute la formarea unui câștig. Simbolul wild funcționează la fel ca un joker.

Simbolul scatter este reprezentat de globul de cristal. Simbolul scatter plătește indiferent de locul în care apare (nu trebuie să apară neapărat pe o linie de plată). În același timp, simbolul scatter deschide și o rundă bonus cu rotiri gratuite. Pentru a deschide runda avem nevoie de 3 simboluri scatter oriunde pe role.

Vezi aici care sunt cele mai bune cazinouri pentru pacanele online!

Runda bonus profitabilă

Runda bonus din acest joc de pacanele online aduce 15 rotiri gratuite. Dacă în timpul celor 15 rotiri mai prindem și alte simboluri scatter, acestea se prelungesc. Nu există limită în privința numărului de rotiri gratuite pe care le putem juca în runda bonus.

Lucky Lady Charm are o rată de profit (payout) de 97%, fiind cel mai profitabil din seria celor clasice. Jocul este astfel de neratat!

Joacă-l și tu gratis și convinge-te de potențialul său!

Alte păcănele recomandate

Pragmatic Play
Chilli Heat
3.1/5 – (16 votes)
NYX
88 Fortunes Megaways
3.7/5 – (11 votes)
Novomatic
Faust
4.2/5 – (4 votes)
EGT
Blue Heart
4.2/5 – (17 votes)