Novomatic producator pacanele

100% Bonus Până la 2000 RON + 100 Rotiri Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta NetBet
Book-of-Ra-Deluxe

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).
Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player
Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL .

Nume

Book of Ra Deluxe

Producator

Novomatic

Rating

Jocul de pacanele Book of Ra Deluxe este varianta îmbunătățită a clasicului Book of Ra. Varianta nouă are 5 role și 10 linii de plată și continuă povestea în Egiptul antic. Deși destul de vechi, jocul se bucură încă de o popularitate în creștere, mai ales în Germania și Marea Britanie. Avem de-a face din nou cu un joc de pacanele 777 clasic, care nu își va pierde niciodată din farmec. Orice jucător a auzit probabil de pacanele Book of Ra și pacanele Book of Ra Deluxe, iar acest lucru nu se va schimba.

Ce noutăți avem în jocul de pacanele Book of Ra Deluxe

O noutate față de versiunea veche este adusă de cele 10 linii de plată în loc de 9. Apoi, jocul de pacanele 777 aduce o coloană sonoră nouă și efecte grafice mult mai interactive. Asta nu face decât să ne bucure, întrucât trebuie să recunoaștem că Book of Ra este un joc de pacanele 777 destul de învechit din acest punct de vedere. Nostalgicii găsesc totuși mereu plăcerea de a da câteva rotiri la jocuri de pacanele 777 clasice, din seria Book of Ra, Sizzling sau Fruit Cocktail.

Atracția principală în jocul de pacanele Book of Ra Deluxe este runda bonus. Aceasta se declanșează atunci când se aliniază 3 sau mai multe simboluri scatter. Simbol scatter în acest joc de pacanele 777 este reprezentat de cartea Book of Ra. Runda bonus aduce 10 rotiri gratuite și un multiplicator 2x. Cu alte cuvinte, toate câștigurile obținute în runda bonus a acestui joc de pacanele 777 vor fi dublate. Runda bonus aduce o îmbunătățire considerabilă față de jocul anterior.

Noutăți pacanele 7777

O altă noutate a acestui joc de pacanele 777 este existența unui simbol special de extindere. Acesta se poate extinde pentru a acoperi 3 poziții pe rolă, crescând astfel considerabil câștigurile.

Pentru a înțelege mai bine rolul fiecărui simbol, regulile de joc și funcțiile extra, verifică tabela de plată. Vei găsi acolo toate elementele de care ai nevoie în acest joc de pacanele 7777.

Jocul de pacanele 7777 este un clasic care aduce foarte multe beneficii jocurilor. Începând de la distracția oferită de muzica și elementele de joc și până la rundele bonus cu rotiri gratuite, întreg pachetul este unul foarte atractiv. Nu e de mirare astfel că Book of Ra Deluxe rămâne în topul preferințelor jucătorilor de pacanele 7777, indiferent de experiența lor în astfel de jocuri. Începătorii vor aprecia simplitatea și structura ușor de deprins, în timp ce jucătorii cu experiență vor aprecia să se reîntoarcă la povestea unuia dintre primele jocuri de pacanele 7777 online.

Pacanele 777 cu jackpot progresiv

Jocul de pacanele Book of Ra Deluxe nu este de tip progresiv și nici nu promite să aducă premii foarte mari, fiind potrivit pentru cei care sunt interesați de câștiguri mai mici. Poți lua lucrurile și invers: alege pacanele Book of Ra Deluxe dacă nu vrei să riști prea mult. În jocul de pacanele Book of Ra Deluxe riști maxim 10 monede pe fiecare rotire.

Dacă ești fan al jocurilor clasice, încearcă în afara de jocul de pacanele Book of Ra Deluxe și varianta clasică de pacanele Book of Ra și jocurile Fruit Cocktail, Sizzling sau Golden Sevens. Indiferent de preferințele tale, în pagina Joacă vei găsi de fiecare dată pacanele 7777, pacanele cu fructe și pacanele cu speciale, atât în varianta mai veche, cât și în cea nouă, cu grafică avansată. Profită de jocurile de pacanele 7777 gratis pentru a evita orice risc sau pentru a exersa înainte să joci pe bune în cazinouri.

Alte sloturi


Dolphins Pearl
Queen of Hearts
Archangels: Salvation
Witches Charm
Joker Pro
Boost Racers
Secured By miniOrange