...

Book of Ra Deluxe

Autor: Cosmin

Actualizat: 28 mai 2024

Book-of-Ra-Deluxe JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
Book-of-Ra-Deluxe JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
29 de oameni joacă acum
Producător
Rating
3.6/5 – (1787 votes)
Structură
5×3
Linii de plată
10
RTP
95.10%
Volatilitate
Mare
Data lansării
Aprilie 2008
Superbet Romania
Bonus Fără Depunere

360 Rotiri Gratuite Fără Depunere

Novomatic a conceput unul dintre cele mai populare jocuri cu păcănele din lume, accesat în fiecare zi de milioane de oameni: Book of Ra. Văzând popularitatea de care se bucură chiar și acum, după mulți ani de la lansare, producătorul a venit pe piață cu o variantă îmbunătățită a jocului original și mult mai avantajoasă pentru pariori. Vezi ce versiuni de Book of Ra există, într-un alt articol de la noi de pe site!

Ce e nou la Book of Ra Deluxe?

În Book of Ra Deluxe au fost păstrate interfața și grafica, schimbările fiind la nivelul payout-ului, care a crescut cu aproape 1%, dar și la nivelul posibilităților de câștig. Tema e aceeași, a Egiptului Antic, iar jocul te surprinde la fiecare pas cu plăți excelente.

Dacă vrei să ai parte de aventura vieții tale și de multă adrenalină, poți încerca jocul de păcănele Book of Ra Deluxe gratis chiar aici, pe Joc Păcănele! Cu siguranță va ajunge rapid în topul celor mai bune jocuri de noroc pe care le-ai testat vreodată. Iar dacă vrei să câștigi pe bune din el, joacă-l cu o ofertă cu runde gratis casino!

Book of Ra Deluxe gratis – o poveste cu o grafică spectaculoasă

Jocul Book of Ra Deluxe demo are ca tematică Egiptul Antic și bogățiile sale, dezvoltatorul mizând pe poveste și pe modul în care aceasta este susțină de personaje fantastice, efecte vizuale și sunete spectaculoase. Acesta este de fapt și unul dintre motivele pentru care Book of Ra pacanele a ajuns atât de rapid în preferințele pariorilor – a ieșit în evidență cu o poveste și o provocare aruncată jucătorului, cu o răsplată pe măsură.

Practic, odată ce accesezi acest joc cazino cu Egipt, devii un explorator în Egiptul Antic, iar singura ta misiune este să găsești cartea lui Ra printre morminte și piramide. Tematica jocului Book of Ra free online a fost transpusă pe ecranul din fața ta printr-o grafică fără cusur și o combinație de efecte și sunete care reprodus atmosfera egipteană străveche.

Fundalul jocului Book of Ra Deluxe gratis reproduce interiorul unui mormânt de faraon, iar simbolurile tematice nu fac altceva decât să te mențină în această poveste până la final.

Book of Ra Deluxe – RTP de 95.10% și 10 linii de plată

Book of Ra Deluxe este unul dintre acele jocuri cu păcănele ce nu au o rată de plată foarte mare, dar care îți aduce câștiguri spectaculoase cu ajutorul opțiunilor din cadrul jocului. Chiar și așa, un payout de 95.10% este unul bun, iar cele 10 linii de plată ajustabile îți pot aduce cât mai multe victorii.

Novomatic a intervenit și a adus primele îmbunătățiri la Book of Ra pacanele chiar în această zonă a plăților, mărind payout-ul cu aproape un procent și modificând numărul de linii de plată de la 9 la 10. La prima vedere, nu pare o îmbunătățire prea mare, însă o vei simți la nivelul plăților, în momentul în care vei prinde pe role combinații câștigătoare și vei vedea că se vor plăti mult mai bine decât în cazul jocului original Book of Ra free online.

Vezi mai multe păcănele clasice în link!

Book of Ra Deluxe gratis – cum se joacă?

Book of Ra Deluxe nu este doar unul dintre cele mai populare jocuri cu păcănele, ci și unul dintre cele mai intuitive. Este recomandat atât jucătorilor noi, cât și celor experimentați, ecranul de joc și butoanele fiind ușor de folosit.

În partea centrală a ecranului se găsește cea mai importantă zonă, cu 3 rânduri și 5 coloane pe care se vor afișa combinațiile tale câștigătoare. În partea de joc, în partea dreaptă vei găsi butonul de Start pe care va trebui să îl apeși pentru a roti rolele, iar în momentul în care vei prinde o combinație câștigătoare, va deveni activ și butonul de lângă – Gamble, ce îți oferă șansa de a-ți dubla pe loc câștigurile.

Pe aceeași linie, în partea stângă, vei găsi butonul de Autostart care va roti rolele automat până în momentul în care vei rămâne fără credit sau îl vei opri tu manual, iar dacă vrei să consulți tabela de plăți, o vei găsi lângă acest buton de Autostart. În partea de mijloc, jos, vei putea seta numărul de linii cu care vrei să joci și miza/linie.

Fă-ți propria strategie la păcănele Book of Ra Deluxe!

Nu uita, cu cât numărul de linii este mai mare, cu atât șansele tale de câștig sunt mai mari, cu cât miza este mai mare, cu atât câștigul va fi mai mare. Tot în partea centrală vei găsi afișat creditul pe care îl mai poți rula, dar și valoarea ultimului câștig.

Dacă nu ai încercat până acum jocul de păcănele Book of Ra Deluxe demo, trebuie să ții minte doar următoarele lucruri: setează numărul maxim de linii, o miză cât mai mare (dar nu uita să joci responsabil), apasă butonul de Start ori de câte ori vrei să rotești rolele sau folosește funcția de Autostart și nu ezita de profiți de butonul de Gamble în momentul în care pui mâna pe un câștig.

Book of Ra Deluxe slot – simbolurile din cadrul jocului și plăți

Este recomandat ca înainte să te apuci să joci, să consulți tabelul cu plăți pentru a vedea ce simboluri sunt mai bine plătite, care sunt simbolurile speciale și ce fac ele. Există 5 simboluri tematice în cadrul acestui joc de păcănele: statueta, scarabeul, sarcofagul, pictograma exploratorului și cartea lui Ra. Plățile diferă și în funcție de numărul de simboluri de pe role.

Spre exemplu, dacă joci cu o miză de 1 leu și prinzi pe role 5 simboluri cu pictograma exploratorului, câștigul tău va fi de 500 de monede, dacă prinzi 5 simboluri cu sarcofagul ai un câștig de 300 de monede, în timp ce statueta și scarabeul îți aduc un câștig de 112.5 monede. Câștigul se diminuează dacă numărul de simboluri identice de pe role este mai mic, însă toate aceste lucru le poți consulta în tabela de plăți.

Alte simboluri pe care le mai poți găsi pe rolele din Book of Ra Deluxe gratis sunt hieroglifele, însă acestea sunt plătite destul de slab. Focusul tău trebuie să fie întotdeauna pe simbolurile tematice pentru că acestea te pot îmbogăți dacă prinzi o zi norocoasă.

Păcănele Book or Ra Deluxe gratis – specialele din joc

Book of Ra Deluxe este unul dintre acele jocuri cu păcănele cu multe caracteristici speciale ce aduce de fapt acele premii mari pentru care el este renumit în întreaga lume. Există în cadrul jocului un simbol Scatter, reprezentat de cartea lui Ra, care îți va deschide calea către specială sau runda bonus.

Spre exemplu, minim 3 astfel de simboluri pe role îți aduc 10 rotiri gratuite, dar și activarea unui simbol expandabil ce te ajută să îți crești și mai mult șansele de câștig. Simbolul expandabil ocupă până la 3 poziții pe role și plătește la fel ca un simbol normal.

Joacă la dublaje la Book of Ra online free!

O altă funcție specială de care ar fi bine să profiți ori de câte ori prinzi o combinație câștigătoare este cea de dublaje sau Gamble. Vei vedea pe ecranul de joc din Book of Ra Deluxe că se va activa butonul în momentul în care vei pune mâna pe un câștig.

Este alegerea ta dacă vrei sau nu să folosești această funcție, însă ea îți poate dubla pe loc câștigul dacă nimerești corect culoarea unei cărți. Dacă vei activa funcția, vei vedea în fața ta o carte cu fața în jos și tu va trebui să ghicești culoare: roșu sau negru. Ai șanse de 50% să nimerești corect, la fel cum ai 50% șanse să pierzi câștigul. Se spune că nu câștigi dacă nu riști, iar majoritatea jucătorilor care folosesc funcția de dublaje au avut noroc și și-au dublat câștigurile fără prea mult efort.

Book of Ra Deluxe demo nu are și un jackpot, însă cu ajutorul acestor caracteristici speciale, a rotirilor gratuite, a funcției de Gamble și a simbolurilor bine plătite, poți pune mâna pe niște câștiguri ce se ridica la valoarea unui jackpot. Book of Ra Deluxe gratis este unul dintre jocurile de păcănele Gaminator care răsplătesc jucătorii și îi fac să se reîntoarcă întotdeauna nu doar prin povestea și atmosfera creată, ci și prin câștigurile atinse.

Verdict

Așadar, Book of Ra Deluxe gratis este un joc de păcănele care face parte din categoria acelor jocuri cu păcănele pe care trebuie să le încerci măcar o dată, mai ales dacă este un jucător în căutare permanentă de adrenalină și aventură.

Orice versiune a jocului original Book of Ra de la Novomatic va fi instant în topul preferințelor jucătorilor pentru că bifează toate cerințele pe care un joc de păcănele bun ar trebui să le îndeplinească. Testează-l și tu gratuit pe Joc Păcănele și convinge-te de acest lucru!

Alte păcănele recomandate

iSoftBet
Book of Immortals
4.2/5 – (9 votes)
NetEnt
Magic Portals
4.4/5 – (5 votes)
Novomatic
Joker Party 6
3/5 – (1 vote)
Relax Gaming
Emerald’s Infinity Reels
4/5 – (4 votes)
Autor