Fruit Cocktail

Fruit-Cocktail JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
Fruit-Cocktail JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
39 de oameni joacă acum
Producător
Rating
3.5/5 – (215 votes)
Simboluri
Pere, Mere, Lămâi
Simboluri Speciale
Wild
Linii de plată
9
RTP
94,39%
Funcții
Gamble, Runde bonus
Volatilitate
Medie
Data lansării
Ianuarie 2009
betano casino
Bonus Fără Depunere

333 Rotiri Gratis Fără Depunere

3.5/5 – (215 votes)

Fruit Cocktail este un joc de pacanele cu 77777 și fructe creat de Igrosoft. Acest joc de pacanele cu 77777 este ceva mai vechi, dar se bucură însă de o popularitate foarte mare. Jocul de pacanele cu 77777 Fruit Cocktail este unul simplu, cu 5 role și 9 linii de plată.

Despre Fruit Cocktail slot

Spre deosebire de alte jocuri pacanele 777 mai vechi, aici există simboluri wild și runde bonus. Dacă își dorești un videoslot anume, noi îl vom aduce în pagina noastră de păcănele gratis. Opinia ta e foarte importantă pentru noi!

Orice combinație câștigătoare trebuie să conțină 3 simboluri identice pe același rând, iar unul dintre simboluri trebuie să se afle pe prima sau a cincea rolă. Cel mai mare câștig este adus de alinerea a 5 simboluri Fruit Cocktail pe o linie. Regulile sunt destul de simple, ceea ce reprezintă un atu pentru aceste jocuri pacanele 777 clasice.

Majoritatea simbolurilor din jocul de pacanele cu 77777 Fruit cocktail sunt, după cum era de așteptat, fructe. Găsim astfel mere, pere, lămâi, cireșe, piersici și pepeni. Simbolul wild este reprezentat de un cocktail de fructe. Acesta poate înlocui orice alt simbol, în afară de căpșună. Căpșuna are rol de simbol bonus și declanșează o rundă bonus. Runda bonus începe atunci când se aliniază cel puțin 3 căpșuni.

Joacă pacanele cu 77777 Fruit Cocktail demo!

Există de asemenea posibilitatea de a miza totul pe un joc de șansă de tip gamble, o funcție destul de des întâlnită la pacanele 777. Acest joc poate dubla câștigul.

În cazul în care alegi acest joc de șansă, trebuie să nimerești dintr-un set de 4 cărți cartea cu valoarea mai mare decât cea a dealerului. Dacă nimerești, câștigul se dublează. Dacă nu, pierzi tot câștigul. Dacă valorile sunt egale, se mai joacă un rând. Jocul este foarte simplu și intuitiv. Această funcție ajută foarte mult la creșterea câștigurilor în jocul de pacanele 777.

În ciuda faptului că este un joc de pacanele 777 mai vechi, Fruit Cocktail păstrează doar la nivel de grafică această etichetă. Jocul rulează foarte rapid, fără blocaje și fără întreruperi neplăcute. Sunetul integrat este în același timp plăcut, lucru de apreciat la un joc de pacanele 777 mai vechi.

Fruit Cocktail, un joc legendar

Fruit Cocktail este un joc care s-a bucurat de o faimă foarte mare și care este în continuare regăsit în mai toate cazinourile online. Jocul de pacanele 777 nu dezamăgește și oferă câte puțin din toate. Structura este simplă, iar mișcarea foarte dinamică a simbolurilor face ca lipsurile pe partea grafică să fie mai ușor de ignorat.

Încă de la prima rotire vei vedea că Fruit Cocktail este un joc de pacanele cu 77777 în care nu te plictisești. Mereu se întâmplă ceva, iar norocul te așteaptă la fiecare pas. Trebuie doar să te relaxezi și să te pregătești de dansul fructelor pe ecranul acestui joc de pacanele cu 77777.

Concluzii

Din seria de pacanele cu 77777 clasice mai vechi de succes mai fac parte și jocurile de pacanele cu 77777 Book of Ra, Sizzling sau Lady Charm. Dacă vrei să joci pacanele 777 mai noi, încearcă jocurile Sevens High, Triple 7 sau Lucky Sevens! Nu uita că la noi pe site poți să joci oricând pacanele noi gratis. Indiferent de tipul de joc pe care îl urmărești, vei găsi soluții și te vei putea distra din confortul casei tale.

În cazul în care vrei să joci pe bani, pe aceeași pagină Joacă ai și opțiunea de a alege să joci jocurile tale preferate de pacanele cu 77777 în cazinouri – vezi bonusuri cu free spins no deposit!

Alte păcănele recomandate

Wazdan
Sizzling 777 Deluxe
3.2/5 – (26 votes)
Pragmatic Play
Wild Spells
3/5 – (3 votes)
EGT
Jungle Adventure
Rate this slots
Novomatic
Amazing Sevens
3.6/5 – (46 votes)