Igrosoft producator pacanele

500 Rotiri Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta NetBet
Fruit-Cocktail

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Fruit Cocktail

Producator

Igrosoft

Rating

4/5 - 44 voturi

Fruit cocktail este un joc de pacanele cu 77777 și fructe creat de Igrosoft. Acest joc de pacanele cu 77777 este ceva mai vechi, dar se bucură însă de o popularitate foarte mare. Jocul de pacanele cu 77777 Fruit Cocktail este unul simplu, cu 5 role și 9 linii de plată. Spre deosebire de alte jocuri pacanele 777 mai vechi, aici există simboluri wild și runde bonus. Dacă își dorești un videoslot anume, noi îl vom aduce în pagina noastră de păcănele gratis. Opinia ta e foarte importantă pentru noi!

pacanele cu 77777 fruit cocktail

Orice combinație câștigătoare trebuie să conțină 3 simboluri identice pe același rând, iar unul dintre simboluri trebuie să se afle pe prima sau a cincea rolă. Cel mai mare câștig este adus de alinerea a 5 simboluri Fruit Cocktail pe o linie. Regulile sunt destul de simple, ceea ce reprezintă un atu pentru aceste jocuri pacanele 777 clasice.

Majoritatea simbolurilor din jocul de pacanele cu 77777 Fruit cocktail sunt, după cum era de așteptat, fructe. Găsim astfel mere, pere, lămâi, cireșe, piersici și pepeni. Simbolul wild este reprezentat de un cocktail de fructe. Acesta poate înlocui orice alt simbol, în afară de căpșună. Căpșuna are rol de simbol bonus și declanșează o rundă bonus. Runda bonus începe atunci când se aliniază cel puțin 3 căpșuni.

Pacanele cu 77777

Există de asemenea posibilitatea de a miza totul pe un joc de șansă de tip gamble, o funcție destul de des întâlnită la pacanele 777. Acest joc poate dubla câștigul. În cazul în care alegi acest joc de șansă, trebuie să nimerești dintr-un set de 4 cărți cartea cu valoarea mai mare decât cea a dealerului. Dacă nimerești, câștigul se dublează. Dacă nu, pierzi tot câștigul. Dacă valorile sunt egale, se mai joacă un rând. Jocul este foarte simplu și intuitiv. Această funcție ajută foarte mult la creșterea câștigurilor în jocul de pacanele 777.

În ciuda faptului că este un joc de pacanele 777 mai vechi, Fruit Cocktail păstrează doar la nivel de grafică această etichetă. Jocul rulează foarte rapid, fără blocaje și fără întreruperi neplăcute. Sunetul integrat este în același timp plăcut, lucru de apreciat la un joc de pacanele 777 mai vechi.

Fruit Cocktail, un joc legendar

Fruit Cocktail este un joc care s-a bucurat de o faimă foarte mare și care este în continuare regăsit în mai toate cazinourile online. Jocul de pacanele 777 nu dezamăgește și oferă câte puțin din toate. Structura este simplă, iar mișcarea foarte dinamică a simbolurilor face ca lipsurile pe partea grafică să fie mai ușor de ignorat. Încă de la prima rotire vei vedea că Fruit Cocktail este un joc de pacanele cu 77777 în care nu te plictisești. Mereu se întâmplă ceva, iar norocul te așteaptă la fiecare pas. Trebuie doar să te relaxezi și să te pregătești de dansul fructelor pe ecranul acestui joc de pacanele cu 77777.

Din seria de pacanele cu 77777 clasice mai vechi de succes mai fac parte și jocurile de pacanele cu 77777 Book of Ra, Sizzling sau Lady Charm. Dacă vrei să joci pacanele 777 mai noi, încearcă jocurile Sevens High, Triple 7 sau Lucky Sevens! Nu uita că la noi pe site poți să joci oricând pacanele noi gratis. Indiferent de tipul de joc pe care îl urmărești, vei găsi soluții și te vei putea distra din confortul casei tale. În cazul în care vrei să joci pe bani, pe aceeași pagină Joacă ai și opțiunea de a alege să joci jocurile tale preferate de pacanele cu 77777 în cazinouri – vezi bonusuri cu free spins no deposit!

Alte sloturi


Kitty Wild
4.7/5 - 8 voturi
Temple Tumble Megaways
4.1/5 - 7 voturi
Kashmir Gold
3.5/5 - 10 voturi
Lion Gold
4/5 - 14 voturi
Prosperity Palace
3.5/5 - 4 voturi
Crystal Hot 40
3.7/5 - 16 voturi