​ ​
Slotul anterior
«
Slotul urmator
»

Dice Roll

Ia-ți Rotirile Gratuite la NetBet

150% Bonus Până la 1000 RON + 50 Rotiri Gratis Cu Depunere
joc pacanele Dice Roll
Dice-Roll

Apasă START pentru a începe
Dice Roll

Așteptați 5-10 secunde din momentul in care a-ti apasat "START" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).
Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL
Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player.

Am primit notificarea ta! În cel mai scurt timp vom rezolva problema.

Dice Roll este un joc pacanele cu fructe cu o structură pe 5 role și 40 de linii de plată fixe. Atmosfera din acest joc pacanele seamănă destul de mult cu cea din Sizzling Hot sau Fruit Cocktail, grafica totuși mai rafinată.

Dice Roll se numără printre preferatele celor care adoră jocurile cu fructe. Cu pepeni, lămâi, portocale, prune, struguri și bineînțeles clasicii șeptari, jocul se încadrează perfect în atmosfera retro.

Fructe cu câștiguri de top

Simbolurile cele mai valoroase în acest joc sunt șeptarii. Atunci când apar 5 șeptari pe o linie de plată câștigăm 350 de credite. Valorile pentru 4 și 3 simboluri sunt ceva mai mici. În ordine descrescătoare pentru 5 simboluri urmează clopoțeii cu 200, strugurii și pepenii cu 100 și portocalele, prunele, lămâile și cireșele cu 50.

Pe lângă simbolurile de fructe, mai găsim pe role un simbol wild reprezentat de zaruri și o stea scatter. Simbolul wild le poate înlocui pe toate celelalte în afară de cel scatter, iar 5 simboluri wild au o valoare de 750. Steaua scatter nu declanșează o rundă bonus, dar are în schimb valoarea cea mai mare. 5 stele aduc 2000 de credite.

Pariurile se pot regla foarte simplu și putem alege între 10 și 200 de credite. Spre deosebire de alte jocuri, nu găsim un buton Spin. În acest joc pacanele rolele pornesc atunci când dăm click pentru a seta pariul.

Jackpoturi progresive

Dice Roll nu are deloc o rundă bonus sau o funcție specială cu rotiri gratuite, dar integrează în schimb 4 jackpoturi progresive (câte unul pentru fiecare simbol standard la jocuri de cărți – romb, inimă, treflă și spadă). Jackpoturile se câștigă la întâmplare în timpul jocului și pot fi urmărite în partea de sus a ecranului. Știm că am câștigat un jackpot atunci când apar 12 cărți pe ecran. Urmează să alegem carte după carte până când nimerim 3 de același tip. Simbolul celor 3 cărți ne arată și jackpotul pe care l-am câștigat.

Există de asemenea și o funcție gamble în acest joc pacanele, care oferă posibilitatea să ne dublăm câștigurile pe un pariu totul sau nimic. Dacă ghicim culoarea unei cărți câștigurile ni se dublează. Dacă nu, pierdem tot. Funcția gamble este potrivită pentru iubitorii de riscuri.

Încearcă-ți și tu norocul în Dice Roll! Îl poți încerca gratis chiar pe Joc Pacanele, ori pe bani reali în cazinourile noastre partenere.

Ia-ți Rotirile Gratuite