EGT producator pacanele

500 Rotiri Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta NetBet
dice roll free

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Dice Roll

Producator

EGT

Rating

4.2/5 - 585 voturi

Dice Roll este un joc pacanele cu fructe și cu o structură pe 5 role și 40 de linii de plată fixe. Atmosfera din acest joc pacanele seamănă destul de mult cu cea din Sizzling Hot sau Fruit Cocktail, grafica totuși fiind mai rafinată. Dacă te-ai simțit atras de primul joc, Dice Roll e exact ce ai nevoie. Vezi aici unde poți să te bucuri de acest joc și distracția va începe.

Dice Roll se numără printre preferatele celor care adoră jocurile cu fructe. Cu pepeni, lămâi, portocale, prune, struguri și bineînțeles clasicii șeptari, jocul se încadrează perfect în atmosfera retro. Dice Roll e slotul ideal cu care îți bei cafeaua de dimineață, la fel de bine merge și la bere cu băieții mai spre seară. Se poate juca pe telefon, laptop sau chiar tabletă. Tu decizi!

Fructe cu câștiguri de top

Simbolurile cele mai valoroase în acest joc sunt șeptarii. Atunci când apar 5 șeptari pe o linie de plată câștigăm 350 de credite. Valorile pentru 4 și 3 simboluri sunt ceva mai mici. În ordine descrescătoare pentru 5 simboluri urmează clopoțeii cu 200, strugurii și pepenii cu 100 și portocalele, prunele, lămâile și cireșele cu 50.

Pe lângă simbolurile de fructe, mai găsim pe role un simbol wild reprezentat de zaruri și o stea scatter. Simbolul wild le poate înlocui pe toate celelalte în afară de cel scatter, iar 5 simboluri wild au o valoare de 750. Steaua scatter nu declanșează o rundă bonus, dar are în schimb valoarea cea mai mare. 5 stele aduc 2000 de credite.

Pariurile se pot regla foarte simplu și putem alege între 10 și 200 de credite. Spre deosebire de alte jocuri, nu găsim un buton Spin. În acest joc pacanele rolele pornesc atunci când dăm click pentru a seta pariul.

Jackpoturi progresive – joc pacanele

Dice Roll nu are  o rundă bonus și nici funcții speciale cu rotiri gratuite, dar integrează în schimb 4 jackpoturi progresive (câte unul pentru fiecare simbol standard din pachetul de cărți – romb, inimă, treflă și spadă). Jackpoturile se câștigă aleator în timpul jocului și pot fi urmărite în partea de sus a ecranului.

Știm că am câștigat un jackpot atunci când apar 12 cărți pe ecran. Urmează să alegem carte după carte până când nimerim 3 de același tip. Simbolul celor 3 cărți ne arată și jackpotul pe care l-am câștigat. Jackpotul progresiv poate fi o satisfacție specială pentru jucătorii curajoși ca tine.

Există de asemenea și o funcție gamble în acest joc pacanele, care oferă posibilitatea să ne dublăm câștigurile pe un pariu de tipul totul sau nimic. Dacă ghicim culoarea unei cărți câștigurile ni se dublează. Dacă nu, pierdem tot. Funcția gamble este potrivită pentru iubitorii de riscuri. Riscul poate fi totul în unele situații și adrenalina care rezultă de aici e neprețuită.

Încearcă-ți și tu norocul în Dice Roll! Îl poți încerca gratis chiar pe Joc Pacanele, ori pe bani reali în cazinourile noastre partenere cu un bonus cu free spins sau în bani. Începe jocul chiar acum!

Alte sloturi


Great Adventure
4.2/5 - 29 voturi
Fruit Party
4/5 - 13 voturi
Hot Chance
3.8/5 - 15 voturi
Volcano Eruption Extreme
3.7/5 - 3 voturi
Sausage Party
4.2/5 - 10 voturi
Golden Haul Infinity Reels
4.3/5 - 7 voturi