Book of Ra

Autor: Cosmin

Actualizat: 12 decembrie 2023

Book-of-Ra-Classic JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
Book-of-Ra-Classic JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
48 de oameni joacă acum
Producător
Rating
3.6/5 – (518 votes)
Simboluri Speciale
Wild, Scatter
Linii de plată
9
RTP
97%
Funcții
Runde bonus
Structură
5×3
Volatilitate
Mare
Data lansării
Martie 2005
logo fundal alb Betano
Bonus Fără Depunere

800 Rotiri Gratis Fără Depunere

3.6/5 – (518 votes)

Jocul de pacanele Book of Ra nu mai are nevoie de nicio prezentare. Cei de la Novomatic au dat lovitura cu acest joc pacanele 777, devenit preferatul a milioane de jucători din întreaga lume. Acest joc de pacanele 777 atrage în primul rând datorită simplității sale, dar și a ratei de profit foarte atractive de 97%. Poți să-l joci pe bani într-un casino online – cu un bonus de bun venit cu rotiri gratuite ai și mai multe avantaje!

Ce găsești în jocul de pacanele Book of Ra

Jocul de pacanele Book of Ra are o temă egipteană, așa că simbolurile și interfața sa includ scarabei, faraoni, cartea Book of Ra și pe eroul Indiana Jones înșuși. Acest joc de pacanele 777 are o grafică destul de veche, așa că nu te aștepta la efecte prea dinamice sau imagini prea complexe. Jocul de pacanele 7777 își îndeplinește însă foarte bine rolul de bază și poate genera câștiguri frumușele.

Întrucât avem de-a face cu un joc de pacanele 7777 destul de vechi, nu o să găsim runde bonus sau funcții foarte complexe. Există totuși funcția gamble care oferă posibilitatea dublării câștigului dacă se ghicește culoarea unei cărți. Miza este de tipul totul sau nimic. În acest joc de pacanele 777 poți folosi funcția gamble de până la 5 ori, ceea ce înseamnă că poți să îți multiplici câștigul de 5 ori.

Pacanele 7777 – simboluri & șanse de câștig

Jocul de pacanele 777 Book of Ra are 5 role și 9 linii de plată. Acțiunea se petrece în Egiptul antic, iar simbolurile includ un faraon, pe Cleopatra, un scarabeu, pe Indiana Jones și cartea aurie Book of Ra. Pe lângă acestea se găsesc și simbolurile standard de as, K, Q, J și 10 care sunt foarte des întâlnite la păcănele Novomatic.

Indiana Jones este simbolul cu valoarea cea mai mare în jocul de pacanele Book of Ra. Atunci când prinzi 5 simboluri Indiana Jones, prinzi un câștig de 5000. Faraonul este următorul simbol ca valoare, având respectiv 2000 atunci când prinzi 5.

Scopul jocului de pacanele 7777 este să aliniem între 2 și 5 simboluri identice pe linii, de la stânga la dreapta. Cartea aurie Book of Ra are rol de simbol wild și poate înlocui orice alt simbol pentru a completa o linie câștigătoare. Cartea are de asemenea și rol de simbol scatter, putând declanșa runde bonus. Cel puțin 3 simboluri Book of Ra aduc 10 rotiri gratuite.

În jocul de pacanele Book of Ra există posibilitatea de a juca până la 9 credite pe fiecare din cele 9 linii de plată. Asta înseamnă că în total poți paria între 1 și 81 de credite la fiecare rotire. Numărul redus de linii de plată și simplitatea elementelor de joc fac din Book of Ra un joc de pacanele 7777 care îmbină foarte bine relaxarea cu șansele de câștig. Alege astfel de jocuri de pacanele 7777 ori de câte ori vrei sa revii la originile jocurilor online. E o adevărată plăcere să faci asta din când în când, iar jocul de pacanele Book of Ra este de neratat când faci asta.

Păcănele 777 – un mod simplu de câștig

Jocul de pacanele Book of Ra face parte din categoria celor simple, fiind ideal pentru începători, dar potrivit totodată și pentru cei cu experiență care sunt fideli jocurilor clasice. Dacă vrei să joci un joc de pacanele 777 care să semene mai mult cu cele din sălile de aparate, acesta este o opțiune foarte bună.

Încearcă și alte jocuri pacanele ca la aparate precum Book of Ra Deluxe, Lady Charm, Dolphins Pearl Deluxe sau Golden Sevens slot! Dacă vrei jocuri de pacanele 777 mai noi cu temă egipteană, încearcă variațiile mai moderne de pacanele Book of Ra Crown of Egypt, Cleopatra sau Pharaoh’s way.

Alte păcănele recomandate

Skywind
Olympic Cash
4/5 – (20 votes)
Nolimit City
True Grit Redemption
5/5 – (2 votes)
Pragmatic Play
Hot Pepper
3/5 – (2 votes)
Playson
Vikings Fortune
4.1/5 – (10 votes)
Autor