Novomatic producator pacanele

100 RON Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta Maxbet
Golden-Sevens

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Golden Sevens

Producator

Novomatic

Rating

Dacă vrei un joc pacanele clasic, Golden Sevens este unul pe care nu trebuie să îl ratezi. Golden Sevens este un joc pacanele în stil retro creat de Novomatic. Deși un joc destul de vechi, acesta se tine încă bine pe partea de câștiguri. Există astfel șansa de a câștiga aleatoriu un jackpot frumușel. Iubitorii de adrenalină pot miza de asemenea și pe o rundă gamble de tipul totul sau nimic care oferă posibilitatea de a dubla câștigul.

Golden Sevens are o structură standard de clasică de 5 role și 3 rânduri, cu 20 de linii de plată. Interfața este una animată, în culori puternice. Deși mai avansată decât în cazul mai multor jocuri de la Novomatic, grafica rămâne totuși la un nivel destul de vechi. Cei care urmăresc un joc pacanele cu grafică foarte complexă vor prefera probabil jocuri mai noi. Golden Sevens este totuși destul de atractiv pentru cineva care caută un joc pacanele clasic cu fructe și șeptari.

Simboluri atractive și câștiguri pe măsură

Pe rolele jocului găsim toate simbolurile clasice: cireșe, lămâi, prune, portocale, pepeni sau șeptari. Șeptarii sunt simbolurile cele mai valoroase.

După fiecare câștig există posibilitatea de a paria totul pentru a dubla câștigul. Funcția rămâne foarte atractivă pentru nostalgicii cu experiență în jocurile de pacanele ca la aparate.

Reguli simple de joc

Partea atractivă la un astfel de joc pacanele clasic este că regulile sunt foarte simple și totul pare să se întâmple rapid, în funcție de norocul nostru. Tot ce trebuie să facem este să alegem numărul de linii de plată, valoarea pariului pe fiecare rotire, și apoi totul rămâne la mâna norocului după apăsarea butonului SPIN.

În Golden Sevens lucrurile sunt astfel deloc complicate, iar toate par gândite pentru divertismentul și câștigul nostru. De multe ori un joc clasic este mai amuzant și mai relaxant și poate aduce chiar câștiguri în timp ce ne ajută să ne destindem. Desigur, pentru jucătorii ceva mai pretențioși în materie de grafică și interactivitate, Golden Sevens este un joc pacanele depășit de avansul considerabil luat de jocurile NetEnt, Microgaming sau Quickspin din ultimii ani.

Cert este că Golden Sevens este mereu o opțiune, chiar și de rezervă, pentru iubitorii unui joc pacanele cu fructe.

Vă urăm mult noroc!

Alte sloturi


Age of Troy
Prosperity Palace
Cash Camel
Mighty Africa
Fruits and Jokers
Hooks Heroes