Pragmatic Play producator pacanele

100 RON Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta Maxbet
ecran super 7s gratis

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Super 7s

Producator

Pragmatic Play

Rating

Super 7s gratis de la Pragmatic Play este un joc de păcănele ce aduce un omagiu jocurilor clasice. Acest joc are o structură destul de comună în zilele de azi, cu 5 role și 3 rânduri de plată. În plus, folosește simboluri caracteristice domeniului păcănelelor, cu fructe, clopoțele și șeptari. Dacă ți se pare atractiv, atunci îți recomandăm să încerci și alte păcănele clasice pe site-ul nostru. 

Super 7s slot: unde îl poți juca pe bani reali?

Pe Joc Păcănele vei putea juca Super 7s gratis oricând și de oriunde. Dar nu este singurul loc în care te poți distra cu astfel de jocuri. Ba chiar mai mult, poți să adaugi un pic de adrenalină în amestec. Vei putea face asta dacă alegi să încerci experiența clasică oferită de Super 7s slot în cadrul unui casino online. Iată la ce cazinouri găsești acest joc:

Super 7s gratis, păcănele clasice de la Pragmatic Play

Super 7s gratis este o combinație între vechi și nou, între clasic și modern. De cele mai multe ori, atunci când te gândești la păcănele clasice, prima imagine care îți vine în minte sunt aparatele cu 3 role și 3 rânduri, la care învârți rolele trăgând de mâner. Acestea aveau și un număr mic de linii de plată, câteodată una singură. 

Ei bine, Super 7s online ia unele elemete din acestea și le combină cu aspecte moderne. Jocul folosește simboluri de fructe și șeptari, dar le aduce la viață prin ilustrații frumoase, culori vibrante și linii bine definite. În plus, structura ia clasicele 3 rânduri și adaugă 5 role și 5 linii de plată, pentru câștiguri mai frecvente.

Păcănele Super 7s: simboluri și plăți

Am menționat și în secțiunea de mai sus că Super 7s gratis folosește niște simboluri clasice. Dar, care sunt acestea mai exact? Și cu ce ajută dacă sunt clasice sau nu? Păi, te vor ajuta cu siguranță dacă nimerești 3 sau mai multe simboluri identice într-o formație pe o linie de plată. Atunci vei fi răsplătit cu credite, în funcție de natura simbolului. Iată care sunt toate simbolurile din joc și plățile asociate lor: 

  • Simbolul 7: până la 100,000 de credite;
  • Simbolul Scatter: până la 25,000 de credite;
  • Simbolul clopoțel: până la 20,000 de credite;
  • Simbolul cireșe: până la 20,000 de credite;
  • Simbolul struguri: până la 4,000 de credite;
  • Simbolul portocală: până la 4,000 de credite;
  • Simbolul pară: până la 4,000 de credite;
  • Simbolul prună: până la 4,000 de credite.

Simbolurile din jocul de păcănele Super 7s sunt atât de avantajoase pe cât sunt frumoase. Grafica jocului le face să arate ca niște adevărate premii, iar animațiile ce se declanșează la câștig sunt de-a dreptul fascinante.

Super 7s online: funcții speciale

Super 7s gratis a fost gândit de producătorul Pragmatic Play pentru a aduce o experiență clasică într-un joc modern. De aceea, funcțiile speciale sunt mai puțin spectaculoase în comparație cu alte jocuri de păcănele. Totuși, acestea sunt prezente. 

Simbolul Scatter este reprezentantul singurei funcții speciale din acest joc. Formațiile câștigătoare de Scatter vor plăti oriunde, independent de liniile de plată. Deci, ai mai multe șanse la un câștig de până la 25,000 de credite. Ai nevoie doar de un pic de noroc pentru a nimeri rotirea potrivită a celor 5 role. 

Cum joci Super 7s gratis?

Super 7s gratis este un joc de păcănele foarte atrăgător atât pentru jucătorii noi, cât și pentru cei experimentați. Cei experimentați se vor prinde foarte repede de modul de joc, datorită sutelor sau chiar miilor de rotiri pe care le-au efectuat în trecut. 

Dar, dacă ești nou, lasă-ne să îți prezentăm procesul. Odată ce ai pornit jocul, va trebui să te uiți în partea de jos a ecranului. De aici vei putea controla tot ce se întâmplă. Acolo vei găsi următoarele: butonul „Info”, afișajele „Credit” și „Miză”, iar mai în dreapta vei da peste butonul „Spin” și butoanele de reglare a pariului, în stânga și dreapta lui. Miza minimă este de 0,05$, iar cea maximă este de 100$. Rămâne alegerea ta ce și cum pariezi, dar nu uita să ții cont de balanța de credite.

Concluzii

În concluzie, îți urăm mult noroc la Super 7s gratis! Noi considerăm acest joc o combinație foarte reușită între două perioade distincte ale industriei de jocuri de noroc. Vei avea parte de o experiență unică, cu simboluri clasice folosite și ilustrate într-o manieră modernă. Iar dacă ajunge să îți placă Super 7s online atât de mult cât ne-a plăcut nouă, te invităm să încerci și alte păcănele Pragmatic Play.

Alte sloturi


Faust
Spinions Beach Party
Theme Park
Platoon Wild
Fruit Party
Flame