Novomatic producator pacanele

100 RON Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta Maxbet
Spinning Stars slot gratis

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Spinning Stars

Producator

Novomatic

Rating

Spinning Stars este un joc clasic de păcănele, creat de cei de la Novomatic. Jocul are simboluri de fructe și o rată de plată de 95.51%. Din aceeași serie mai poți încerca și Sizzling Hot Deluxe. Jocurile Novomatic sunt printre cele mai populare și mai îndrăgite. Să vedem cum se joacă Spinning Stars gratis!

Simboluri și plăți

Acest joc are 10 linii de plată fixe, iar simbolurile cuprind toate fructele de la aparatele clasice – cireșe, portocale, pepeni, prune, lămâi, struguri. De asemenea, există și simboluri de steluțe, șeptari și clopoței. Simbolul wild este steluța. Acesta are rol de joker și le poate înlocui pe altele. Simbolul cel mai valoros este șeptarul.

Cum se joacă Spinning Stars gratis

Pentru a juca, va trebui doar să îți reglezi valoarea pariului folosind butoanele + / – din bara de jos și să apeși butonul Start. Jocul este foarte simplu, oferind însă șanse uriașe de câștig.

Acest joc de păcănele are o rundă bonus cu totul specială. Runda începe atunci când prinzi simbolul wild pe rolele 1 și 5, concomitent. Atunci când se întâmplă asta, simbolul wild apare și pe rola cu numărul 3, iar toate cele 8 simboluri din jurul său se vor roti împreună cu el, generând câștiguri.

Runda bonus este unică și aduce foarte multe avantaje.

Ar mai fi de menționat și faptul că ai la dispoziție și funcția gamble. Cu ajutorul ei îți poți dubla câștigurile, ghicind culoarea unei cărți. Dublajele sunt o funcție foarte atractivă, integrată cu precădere în jocurile Novomatic online.

Încearcă și tu acest joc de păcănele pe site-ul nostru și distrează-te în stil clasic! Pe JocPacanele ai cele mai tari jocuri.

Pe miză reală poți găsi jocul la Maxbet, acolo unde jucătorii noștri primesc un bonus exclusiv, de 100 RON fără depunere și 250% până la 1800 RON la depozit! Profită și tu de bonus în această pagină!

Alte sloturi


Dwarven Gold Deluxe
Lucky Stripes
Nirvana
Neon Staxx
Mighty Africa
Lady of fortune