Pragmatic Play producator pacanele

500 Rotiri Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta NetBet
ecran hot safari gratis

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Hot Safari

Producator

Pragmatic Play

Rating

4.2/5 - 5 voturi

Încearcă și tu Hot Safari gratis pentru o experiență de top a jocurilor de noroc online! Ai șansa să explorezi lumea leilor cu un joc distractiv! În acest articol, îți vom prezenta tot ce trebuie să știi despre joc, precum reguli, plăți și simboluri. Dacă ți-a plăcut Hot Safari slot, sunt șanse mari să îți placă și Buffalo King Megaways gratis! Și acesta este disponibil gratis pe Joc Păcănele!

Hot Safari gratis, un joc cu multe aventuri și câștiguri

Jocul de păcănele Hot Safari gratis oferă distracție și câștiguri consistente. Cu o grafică simplă și un mod de joc intuitiv, este un joc ideal pentru începători. Totuși, are câteva funcții speciale despre care vom discuta într-o secțiune dedicată.

Hot Safari slot are 5 + 1 role și 3 rânduri. Rola în plus este în partea dreaptă și are mai mulți multiplicatori. Aceasta se învârte la fel ca celelalte role și poate înmulți câștigul rundei chiar și cu 10x. Hot Safari online este creat de Pragmatic Play, un furnizor cunoscut pentru păcănelele sale tematice cu câștiguri mari. Jocul are o rată de plată mai mult decât decentă, de 96,17%.

Jocul este populat de animale precum suricate, elefanți, zebre, rinoceri, lei, antilope și babuini. Alături de aceste simboluri, mai poți găsi și clasicele cărți de joc: A, K, Q, J și 10. Cert este că nu ai cum să te plictisești în aventurile tale spectaculoase!

Hot Safari Pragmatic Play: simboluri și plăți

La Hot Safari gratis, simbolurile se plătesc de la stânga la dreapta pe cele 25 de linii de plată. Este nevoie de cel puțin 3 simboluri similare pentru a genera plată. Simbolurile Hot Safari slot au următoarele valori:

 • Elefantul: până la 2.000 credite;
 • Rinocerul: până la 1.250;
 • Zebra: până la 1.000;
 • Antilopa: până la 750;
 • Suricata: până la 500;
 • A: până la 375;
 • K: până la 250;
 • Q: până la 200;
 • J: până la 150;
 • 10: până la 125.

Jocul are și alte moduri de plată care îți vor spori considerabil câștigurile. Despre acestea vom discuta în cele ce urmează.

Hot Safari slot: funcții speciale

La Hot Safari gratis poți testa funcțiile și simbolurile speciale. Acestea sunt:

 • Simbolul Wild: ilustrat prin leu, înlocuiește orice alt simbol cu excepția Scatter. Atunci când aterizează în centrul oricărei role, se extinde pe toată rola. Aduce plăți de până la 2.000 credite.
 • Simbolul Scatter: reprezentat de babuin. O formație de 3 sau mai multe simboluri activează 10 rotiri gratuite. Rundele gratuite se pot redeclanșa.
 • Multiplicatori: rola a șasea are mai mulți multiplicatori de câștig: 1 – 10x.
 • Bonusul Super Wild: funcția se activează când simbolul Super Wild pică pe rola a șasea. Se va adăuga câte un simbol Wild pe fiecare dintre cele 5 role, unde poziția este aleatorie. Dacă pică în centru, se va extinde pe toată rola. Poate fi declanșată și în timpul rundelor gratis.

Hot Safari gratis: cum se joacă?

Modul de joc la Hot Safari gratis este extrem de simplu. Tot ce trebuie să faci este să setezi miza dorită și să începi runda. De asemenea, poți juca și automat. Butoanele de care ai nevoie se află în dreapta jos. Butonul de spin este ilustrat prin două săgeți circulare. Setarea mizei se face cu butoanele „-” și „+”. În fereastră, poți seta în mai multe feluri: fise pe linie, valoarea fisei și miza totală.

La butonul de joc automat, trebuie să setezi numărul de runde și câteva condiții. Acestea se referă la limite de pierdere, de câștig sau de declanșare a unui bonus. Dacă dorești să afli unele informații despre plăți și funcții speciale, apasă pe butonul „i” din stânga jos. Butonul reprezentat prin trei linii paralele deschide fereastra de setări generale.

Concluzii

Cu jocul Hot Safari gratis vei descoperi aventurile în tărâmul exotic al leilor. Este un joc simplu și extrem de profitabil datorită simbolului Wild și a funcții acestuia. Să nu uităm nici de multiplicatori, care îți pot înmulți câștigul de până la 10 ori. Are toate elementele necesare pentru a deveni preferatul tău. Îl poți juca și pe bani reali, dacă alegi un casino online. Noi îți recomandăm să-ți faci un cont prin procesul de înregistrare Baumbet și să îl joci aici!

Alte sloturi


Game of Luck
3.6/5 - 23 voturi
Burning Hot
4.1/5 - 930 voturi
Dragon Blitz
3.8/5 - 11 voturi
The Book
3.6/5 - 8 voturi
Tower Tumble
4.3/5 - 6 voturi
Pixies of the Forest
3.8/5 - 10 voturi