Pragmatic Play producator pacanele

100 Rotiri Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta NetBet
Play slot

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Hot Safari

Producator

Pragmatic Play

Rating

Hot Safari gratis este un joc de pacănele ce atrage în primul rând prin tematica sa inspirată dintr-un parc safari și în al doilea rând, prin simbolurile speciale care contribuie semnificativ la multiplicarea câștigurilor. Jocul are o structură destul de simplă, fiind alcătuit din 5 role, 3 rânduri și 25 linii de plată, elementul de noutate fiind rola suplimentară cu multiplicatori care sunt adăugați câștigurilor tale.

Stabilește-ți pariul și începe aventura!

Pentru a începe jocul, primul pas este stabilirea unui pariu de care vor depinde câștigurile tale ulterioare. Plasarea pariului constă în activarea liniilor de plată și stabilirea valorii monedelor care variază între 0.01-0.50. Indiferent de ce joc alegi, recomandat este să-ți stabilești un buget limită, iar pariul să se încadreze în acesta. Totuși, trebuie să ai în vedere că un pariu mai mare îți aduce câștiguri mai mari, deci gestionează-ți bugetul astfel încât să ai parte de câștiguri semnificative. După ce ai stabilit pariul, poți apăsa Play sau Autoplay, iar rolele se vor roti în vederea formării unor combinații de simboluri identice pe liniile de plată active. Autoplay funcționează similar cu butonul Play, cu mențiunea că apăsarea primului buton va determina rotirea rolelor de mai multe ori consecutiv.

Caracteristici speciale la Hot Safari gratis

Simbolul Wild reprezentat de un leu poate înlocui orice alt simbol al jocului cu excepția Scatter-ului și poate forma combinații câștigătoare de unul singur sau când substituie un simbol. În plus, așezarea acestuia în mijlocul oricărei role, va transforma toate simbolurole de pe rola respectivă în simboluri Wild, ceea ce va determina crearea mai rapidă și chiar în mod consecutiv a câștigurilor.

Pe lângă acest simbol Wild simplu, mai există un tip de simbol Wild, și anume Super Wild care este chiar mai avantajos decât primul. Așezarea simbolului Super Wild pe rola 6 va declanșa caracteristica specială Super Wild Bonus în timpul căreia un simbol Wild va fi adăugat pe fiecare rolă din cele 5 în mod aleator, iar dacă va fi așezat în mijlocul oricărei role, rola respectivă va deveni complet Wild.

Elementul special la Hot Safari gratis este dat de rola suplimentară pe care se vor regăsi următorii multiplicatori: 2x, 9x, 10x, 3x, 2x. Fiecare combinație câștigătoare formată pe această rolă va fi suspusă unui multiplicator. Cel mai mare premiu este acordat în momentul în care reunești simboluri Wild în poziția din mijloc pe toate cele 5 role, iar combinația respectivă va primi și posibilitatea multiplicării de 10x.

Într-adevăr, rolul principal îl joacă simbolul Wild, dat alături de acesta, există și un Scatter care activează o funcție foarte populară la pacanele gratuite, Free Spins. Trei simboluri Scatter sunt suficiente pentru a câștiga 10 rotiri gratuite, iar funcția poate fi reactivată. Prin urmare,  jocul prezintă multiple posibilități de câștig.

Joacă Hot Safari gratis și câștigă cu ajutorul simbolurilor speciale!

Alte sloturi


Dark Queen
Xmas Joker
Dead or alive
Game of thrones
Double Stacks
The Final Countdown