...

Triple BAR

Autor: Gabriel

Actualizat: 6 decembrie 2023

triple bar gratis JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
triple bar gratis JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
30 de oameni joacă acum
Producător
Rating
3.6/5 – (12 votes)
Categorie
casino netbet
Bonus Fără Depunere

200 Rotiri Gratis Fără Depunere și Specială de 40 RON

3.6/5 – (12 votes)

Fanii păcănelelor clasice vor fi încântați să descopere Triple Bar gratis. Jocul oferă experiența vintage a păcănelelor, iar noi îți prezentăm tot ce trebuie să cunoști despre el. Vom discuta, așadar, despre plățile din Triple Bar slot și despre alte aspecte esențiale ale acestui joc aparat cu BAR. 

Pe Joc Păcănele îl poți încerca în versiunea demo, fără download sau înregistrare, alături de multe alte jocuri. Îți recomandăm să încerci și Powerspin Relax Gaming, o altă păcănea clasică profitabilă. Acum hai să vedem mai multe!

RTP Structură Linii de plată Simboluri speciale Funcții
96,3% 3×3 1 BAR BAR BAR

Cum joci Triple Bar gratis?

În cele ce urmează vei putea vedea cât de simplu este să te joci la Triple Bar gratis. Iată ce butoane sunt pentru joc:

  • În colțul din stânga jos se găsește butonul de setare pariu. Apasă pe el pentru a deschide bara de unde stabilești miza. O poți face cu butoanele – și +. Poți pune pariuri de la 0,10 fise până la 200 de fise.
  • După ce ai stabilit pariul la jocul de păcănele Triple Bar demo, apasă pe butonul de redare rundă pe care îl găsești în colțul din dreapta jos.
  • Deasupra butonului de redare rundă se găsește butonul de joc automat. Această funcție este destul de elaborată și îți permite să setezi numărul dorit de runde și câteva limite.
  • În partea din stânga, ilustrat printr-un buton cu 3 linii paralele, se găsește butonul de meniu. Aici găsești informații despre joc, reguli generale și câteva setări.

Cam atât trebuie să știi despre slotul Triple Bar gratis în ceea ce privește modul de joc. Este simplu, ceea ce este de așteptat pentru un astfel de joc. Mai poți explora și portofoliul nostru de jocuri păcănele clasice gratis, dacă vrei mai multe opțiuni similare. 

Despre jocul de păcănele Triple Bar online

Probabil curiozitatea te-a împins și ai încercat deja câteva runde cu Triple Bar gratis. Ceea ce ai putut vedea este un joc de păcănele extrem de simplu, cu doar 3 role, unde un singur rând este evidențiat. Totodată, singurele simboluri pe care le-ai remarcat sunt BAR. De aici provine și numele jocului.

Grafica jocului este și ea în registrul clasic, iar cromatica este predominant negru cu auriu. Triple Bar gratis are muzică ambientală calmă și sunete specifice la rotiri și la câștiguri. Creatorul jocului este 1X2 Gaming, un nume, din păcate, prea puțin cunoscut în România. Furnizorul este renumit în afara țării pentru astfel de jocuri extrem de simple, dar profitabile din cale-afară. Indiferent de tema abordată, fie ea clasică sau alta, trebuie să te aștepți la câștiguri mari. 

Dacă dorești și alte experiențe retro, în afară de Triple Bar gratis, îți recomandăm Blazing 777 și Disco 777. Păcănele cu teme inedite sunt și Whisker Jones, Barbarian Gold și Queen of Embers. În esență, 1X2 Gaming oferă jocuri solide, care nu surprind printr-un mod de joc spectaculos. Chiar și așa, sloturile au în mod cert un farmec aparte, așa cum poți descoperi și tu.

Unde poți juca Triple Bar slot pe bani reali?

Triple Bar slot se găsește, ce-i drept, în destul de puține cazinouri din țară. Poți găsi jocul 1X2 Gaming, de exemplu, la NetBet. Cazinoul are destule jocuri de la provider și-ți recomandăm cu drag să le încerci. 

În afară de portofoliul foarte generos de jocuri, găsești la Netbet și bonusuri pe placul oricui. Promoția de bun venit îți dă un real ajutor și te face să începi cu dreptul experiența ta cu jocurile de noroc. Alături de aceasta, existe o sumedenie de alte promoții cu bani bonus, turnee și tot ce dorești. Dar să revenim puțin la jocuri. De la 1X2 Gaming poți încerca din jocurile anterior menționate, dar mai sunt și altele extrem de interesante, cum ar fi: Christmas Megaways, Smoking Hot Fruits și Asgard Warriors.

Plățile la jocul Triple Bar gratis

În ceea ce privește plățile, Triple Bar gratis este un joc atipic prin simplitatea lui. Jocul plătește exclusiv printr-o linie de câștig, cu ajutorul a 3 simboluri similare. Tipurile de simboluri sunt tot trei. Nu are funcții speciale, dar chiar și cu aceste neajunsuri aparente, coeficientul de plată este imens: 98,15%. Deci, poți câștiga super mult din el!

Plățile simbolurilor din Triple Bar free sunt următoarele:

  • BAR: miză x 4;
  • BAR BAR: miză x 8;
  • BAR BAR BAR: miză x 40.

Concluzii

Slotul Triple Bar gratis este genul de joc care îți va aduce câștiguri extrem de frumoase. De asemenea, fiind bine făcut, în stilul caracteristic al 1X2 Gaming, poate fi jucat de pe orice dispozitiv. De aceea, se vede perfect și de pe mobil, fiind optimizat pentru dimensiunile mai mici ale ecranelor. Și butoanele de joc sunt adaptate pentru a putea fi jucat simplu!

Așadar, joacă Triple Bar pe Joc Păcănele și încearcă și alte jocuri de la același producător! Un bun început este Classic Fruits 1X2 Gaming. E tot o păcănea pentru cei ce vor să retrăiască experiența din sălile de jocuri. Baftă!

Alte păcănele recomandate

Novomatic
Lucky Lady Charm Deluxe
3.7/5 – (174 votes)
Wazdan
Prosperity Pearls
4.3/5 – (3 votes)
Gaming Corps
Skyliner
3.3/5 – (3 votes)
Play’n Go
Riches of Ra
3.4/5 – (16 votes)
Autor