1x2 Gaming producator pacanele

500 Rotiri Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta NetBet
Theseus Rises gratis

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Theseus Rises

Producator

1x2 Gaming

Rating

3.3/5 - 9 voturi

Joacă Theseus Rises gratis și descoperă una dintre cele mai frumoase legende grecești! În acest joc este prezentată povestea lui Tezeu, un faimos războinic, ce l-a învins pe Minotaur. Și, pentru că este vorba de păcănele, poți fi și tu un erou, dacă nimerești combinația perfectă de simboluri. Citește articolul nostru și vezi exact ce aventuri îți rezervă jocul de păcănele Theseus Rises free!

Iar dacă vrei să-ți testezi eroismul într-un alt joc cu aventuri, îți recomandăm Shogun’s Secret gratis. Peisajul se mută din Grecia în Japonia feudală, dar nivelul de acțiune și câștiguri rămâne neschimbat!

RTP Structură Linii de plată Simboluri speciale Funcții
96% 5×4 1024 Wild, Scatter, Bonus Rotiri Gratuite, Jocuri Bonus, Multiplicatori

Theseus Rises gratis – unde începe legenda?

Fie că ești un fan al mitologiei grecești sau al păcănelelor tematice, sigur ți-a captat atenția Theseus Rises gratis. Ei bine, dacă tot ai ajuns la noi, îți vom prezenta povestea din spatele jocului. Nu pe cea din cărțile grecești, dar pe cea a producătorului 1×2 Gaming.

Acest furnizor este popular și recunoscut, fapt ce îți oferă siguranța că jocul este făcut cu seriozitate. 1×2 Gaming este un provider destul de nou în industrie, dar care deja are un renume. Se specializează în păcănele tematice, inspirate din basme și legende. Îți recomandăm să mai încerci și alte jocuri casino demo de la ei, precum Book of Loki, Book of Merlin și Disco 777. 

Să ne întoarcem, totuși, la slotul Theseus Rises online demo. Structura acestui joc este de 5×4, adică există 5 role de joc și 4 rânduri. Liniile de plată ale acestui joc sunt în număr de 1024. Cu alte cuvinte, ai foarte multe șanse să-ți pice cât mai multe simboluri câștigătoare. 

Despre Theseus Rises online demo

Theseus Rises gratis are o rată de plată foarte mare, de 96%. RTP-ul reprezintă una dintre cele mai căutate caracteristici ale unui joc. Fără a ne lungi prea mult, îți spunem că marea majoritate a jucătorilor caută sloturi cu RTP mai mare. Totuși, nu e singurul lucru de care ar trebui să te interesezi atunci când cauți un joc.

Jocul Theseus Rises slot este un foarte bun exemplu de păcănea distractivă. Lăsând la o parte șansa de câștiguri mari, aici te poți juca doar pentru tematică. Vei vedea că producătorul a încercat să surprindă prin toate elementele, de la grafică la sonor. 

În Theseus Rises gratis se construiește o atmosferă de legendă, cu soarele mediteranean ce face marmura și laurii să strălucească. Simbolurile de pe ecranul de joc sunt atât de frumos ilustrate încât spun singure povestea lui Tezeu și a navei sale, cum l-a învins pe Minotaur și cum a reușit să scape din labirint cu ajutorul firului Ariadnei. Sună bine, așa-i? Păi, atunci hai să vedem cum pornești în aventură!

Theseus Rises gratis – cum se joacă?

Jocul de păcănele Theseus Rises gratis este foarte simplu de jucat, iar asta te va face să îți dorești să sari direct în acțiune. Ce-i drept, aceeași dorință o avem și noi. Deci, hai să vedem cât mai repede ce pași trebuie să faci pentru a da primul spin!

 • În primul și în primul rând, butonul de pariere este cel mai important. De aici îți setezi exact câți bani dorești să investești într-o rotire. Vei găsi această setare chiar în stânga jos, la simbolul cu bani. După ce dai click, va apărea în partea de jos meniul de setare a pariului. Folosindu-te de plus și minus vei alege exact câte credite pariezi pe fiecare rotire.
 • Odată ce ești fericit cu miza, rămâne doar să pornești prima rotire. Vei face asta cu un click pe butonul rotund, cu o săgeată pe el. Îl găsești în colțul din dreapta-jos. Apoi, pentru următoarea rundă, mai dai un click pe el și tot așa.
 • În Theseus Rises gratis poți să folosești modul Autoplay pentru a privi din spate legenda eroului. Dă click pe micul buton de deasupra celui de rotire, stabilește limitele și gata!

După cum poți vedea, mecanicile jocului sunt foarte simple. Trebuie doar să-ți setezi o anumită sumă și să te joci. Dacă dorești să afli mai multe despre simbolurile jocului, urmărește în continuare acest Theseus Rises slot review!

Simboluri și plăți în Theseus Rises gratis

După cum am menționat și mai sus, slotul Theseus Rises gratis spune o legendă din mitologia greacă într-un mod extraordinar. Iar lucrul care conectează legenda și păcăneaua sunt simbolurile. Întreaga poveste este spusă de către ilustrațiile ce trec prin fața ta în ecranul de joc și îți aduc credite dacă nimerești combinații. Hai să vedem care sunt acestea, ce plăți aduc și, cel mai important, cum decurge legenda!

 • Simbolurile J, K, Q, A – până la 10 credite
 • Nava lui Tezeu – până la 20 credite
 • Scutul lui Tezeu – până la 20 credite
 • Pasiphae, mama Minotaurului – până la 100 credite
 • Ariadna – până la 250 credite
 • Regele Egeu – până la 400 credite

Dacă știi legenda pe care este bazat Theseus Rises gratis, atunci știi că lipsesc 2 personaje. E vorba de Tezeu și Minotaur, cele două personaje principale. Nu le-am inclus în lista de mai sus deoarece sunt speciale. Citește în continuare pentru a afla ce fac acestea!

Theseus Rises gratis – speciale

În Theseus Rises gratis povestea este plină de eroi, obiecte cu puteri magice și fenomene supranaturale. Asta se transferă și în jocul efectiv, deoarece păcăneaua are mai multe speciale. Hai să le descoperim!

 • Minotaurul – este simbol Scatter. Asta înseamnă că dacă îl nimerești de minim 3 ori într-o rotire va declanșa între 10 și 20 de rotiri gratuite.
 • Tezeu – este Wild și personajul principal din Theseus Rises demo. El are puterea de a înlocui orice alt simbol pentru a declanșa un câștig, dar cu excepția simbolurilor speciale.
 • Amuleta de aur – este simbol Bonus și va declanșa jocul bonus dacă o nimerești de minim 3 ori. Acest joc întruchipează urmărirea prin labirint, unde tu trebuie să prinzi Minotaurul și poți face mișcări doar conform zarului.
 • Firul Ariadnei – în legendă, acesta îl scoate pe Tezeu din labirint. În Theseus Rises gratis, acest simbol va crește multiplicatorul pentru câștigul final din rotirile gratuite.

Concluzie

La final, recomandăm Theseus Rises gratis pentru un timp cât mai bine petrecut. Așadar, dacă îndrăgești poveștile Greciei și vrei să fii transportat în universul zeilor și al creaturilor magice, acesta este jocul potrivit pentru tine. Și dacă îndrăgești sloturile cu zei, mai ales cei egipteni, poți încerca și Rise of Ra free.

Alte sloturi


Yum Yum Powerways
3.9/5 - 8 voturi
Pearls of India
4/5 - 2 voturi
Choco Reels
4.6/5 - 5 voturi
100 Pandas
3.7/5 - 10 voturi
Super Wolf
5/5 - 3 voturi
Genie Jackpots Wishmaker
4.2/5 - 9 voturi