Cash Connection Charming Lady

charming lady gratis ecran JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
charming lady gratis ecran JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
15 de oameni joacă acum
Producător
Rating
3.5/5 – (13 votes)
casino netbet
Bonus Cu Depunere

Bonus Până La 7000 RON + 700 Rotiri Gratuite

3.5/5 – (13 votes)

Dacă ești genul care preferă un joc simplu cu plată excelentă, atunci trebuie să încerci Cash Connection Charming Lady gratis! În acest text, îți vom prezenta toate informațiile de care ai nevoie despre Cash Connection Charming Lady slot. Cu ele, te vei descurca de minune când vei începe să te joci! Un joc similar este Lucky Lady’s Charm Deluxe gratis și îl poți încerca și pe acesta pe Joc Păcănele!

Cash Connection Charming Lady gratis, un joc unde premiile fermecate te așteaptă

După câteva runde cu Cash Connection Charming Lady gratis, te vei îndrăgosti de acest joc! Are o grafică simplă, dar plăcută și doar câteva funcții speciale pentru a condimenta jocul.

Este, așadar, un joc tradițional cu o structură clasică de 3 rânduri și 5 role. Simbolurile tematice reprezintă, într-un fel sau altul, norocul. Vei câștiga cu gărgărițe, potcoave, trifoi cu patru foi, picior de iepure și o monedă. În afară de acestea, te vei mai întâlni și cu simbolurile tradiționale ale cărților de joc: A, K, Q, J, 10 și 9. 

Cash Connection Charming Lady slot este creat de Novomatic, un nume foarte cunoscut în industrie. Surprinde mereu cu jocuri simple, dar cu câștiguri spectaculoase. Cât despre câștiguri, rata de plată (procentul RTP) este de 95,01%, cu o volatilitate medie. 

Cash Connection Charming Lady Novomatic: simboluri și plăți

Simbolurile la Cash Connection Charming Lady gratis te vor răsplăti dacă nimeresc într-o formație aranjată de la stânga la dreapta. Ai nevoie de minimum 3 simboluri (sau 2 în unele cazuri) pentru a genera plată. Jocul are 10 linii de plată, iar simbolurile ce ajung pe acestea vor plăti astfel:

Gărgărița și Piciorul de iepure: până la 3.750 credite. Se plătesc și când apar de 2 ori;

  • Potcoava: până la 2.000;
  • Trifoiul cu 4 foi: până la 1.250;
  • A și K: până la 625;
  • Q, J, 10: până la 500;
  • 9: până la 500. Se plătește și când apare de 2 ori.

Cash Connection Charming Lady slot: funcții speciale

În afară de plățile standard, Cash Connection Charming Lady gratis conține mai multe funcții și simboluri speciale. Acestea sunt:

  • Simbolul Wild: reprezentat de Charming Lady, substituie toate simbolurile cu excepția Scatter. Dublează câștigul când substituie. Plătește până la 45.000 de credite.
  • Simbolul Scatter: este ilustrat printr-un glob de cristal. O combinație de 6 sau mai multe Scatter declanșează funcția Lock&Spin.
  • Lock&Spin: cele 6 sau mai multe simboluri Scatter rămân blocate pe role pentru 3 runde gratuite. Dacă mai apare un simbol Scatter, contorul se resetează și se mai acordă încă 3 învârtiri bonus. La sfârșit, valoarea de pe fiecare simbol va fi acordată. Pot fi Mini Bonus și Minor Bonus.
  • Jackpoturi progresive: sunt disponibile două jackpoturi: Major Jackpot și Grand Jackpot. Major Jackpot se acordă când apare pe un Scatter. Grand Jackpot se acordă atunci când toate cele 15 locuri sunt ocupate de simbolul Scatter. 

Cash Connection Charming Lady gratis: cum joci?

Cash Connection Charming Lady gratis se remarcă printr-un mod de joc intuitiv. Butoanele de control se află în partea de jos a ecranului. Butonul „Spin” se află în partea dreaptă. De asemenea, ai posibilitatea să joci automat cu ajutorul butonului „Auto”, de lângă butonul „Spin”. 

Pariul se stabilește cu butoanele „-” și „+” sau prin apăsarea butonului de miză maximă. Îți recomandăm să îl folosești pe cel din urmă dacă te simți norocos. În stânga, ai la dispoziție butonul „Meniu”. De aici, poți consulta tabela de plăți și informații suplimentare despre joc. 

Bonusurile de care discutam în secțiunea de funcții speciale (Grand Jackpot, Minor Bonus etc.) se află deasupra rolelor. Din meniu poți consulta valoarea fiecărui jackpot și bonus din acest slot cu trifoi gratis.

Concluzii

Cash Connection Charming Lady gratis este un joc foarte distractiv datorită funcțiilor sale, care plătesc foarte bine. La rundele gratuite câștigurile se țin lanț, ajutate de simbolurile Scatter, care nu întârzie să apară. Cash Connection Charming Lady online este, așadar, genul de joc pe care vei dori să-l încerci și pe bani reali! Îl poți găsi la multe cazinouri online. Noi îți recomandăm să consulți gama de păcănele Maxbet și să îl încerci acolo. 

Alte păcănele recomandate

Novomatic
Almighty Jackpots Garden of Persephone
4.3/5 – (17 votes)
Novomatic
Pumpkin Power
3.1/5 – (20 votes)
Oryx Gaming
King of the Jungle
3.8/5 – (6 votes)
Pragmatic Play
Smugglers Cove
4.1/5 – (17 votes)