Strategii păcănele online

Fie că vrei să joci pe bani reali sau în varianta demo, trebuie să știi că există câteva strategii păcănele utile. Pe prezenta pagină vom încerca să-ți oferim informații cât de poate de clare despre trucuri jocuri ca la aparate, care sperăm să-ți fie de folos. Rămâi alături de noi!

În cazul în care vrei să testezi apoi o strategie la păcănele din cele prezentate aici, vezi că poți prinde un bonus casino de bun venit. Găsești atât variante cu depunere, cât și fără – doar că cele fără depozit sunt mai mult în rotiri gratis ce-ți permit să joci un slot anume sau o gamă anume. 

Despre strategii păcănele: ce trebuie să știi?

Comparativ cu alte jocuri de cazino, păcănelele nu au un ghid 100% sigur de câștig. Dacă ai ceva cunoștințe despre slot machines, probabil știi că rotirea simbolurilor și alinierea lor se fac aleatoriu. La baza jocurilor de acest tip stă un sistem de generare aleatorie de numere. Și este verificat în detaliu, astfel încât să fie corect și să nu poată fi păcălit. Totuși, asta nu înseamnă că nu putem vorbi de strategii păcănele.

Chiar dacă sistemul este atent verificat și nu putem păcăli aparatul, mai ales că e online, putem avea propria strategie păcănele. Aceasta trebuie însă adaptată în funcție de tipul jocului și de alți factori.

Înainte de a intra în detalii și de a-ți spune mai multe trucuri păcănele, îți reamintim că industria jocurilor de noroc este verificată constant. Și verificarea nu este superficială. Deci, putem fi siguri că ne bucurăm de corectitudine și siguranță, chiar dacă multe voci  din online spun că operatorii trișează, doar ca să fie ei mereu în câștig. 

Cu ajutorul unor strategii jocuri ca la aparate bune, te asigurăm că poți să câștigi. Poți începe să le testezi jucând păcănele gratis, de îndată ce ai terminat de citit ce e pe pagina aceasta. Nu uita însă că sloturile sunt totuși jocuri de noroc. Deci, zeița Fortuna are și ea implicațiile ei în aventurile tale viitoare.

Păcănele strategii: cele mai populare trucuri la păcănele

O simplă căutare pe internet îți poate afișa strategia Martingale. Totuși, ea este una dintre acele strategii păcănele valabile la jocul de ruletă ca la aparate. Jucătorul trebuie să aleagă între două rezultate – după fiecare pariu necâștigător, el trebuie să dubleze miza până când nimerește unul norocos. Suma primită astfel va fi mai mult decât suficientă pentru a acoperi toate pierderile din urmă. 

Chiar dacă această strategie păcănele sună bine, în practică e mai greu cu ea. Pentru că, deși se zvonește că nu poți pierde mai mult de 7 ori la rând, poți totuși pierde rapid banii din balanța ta. Sfatul nostru este să o testezi întâi jucând gratis. Uneori dă rezultate, alteori nu – de aceea îți recomandăm să fii atent la miză. Dacă ai văzut că și a cincea rotire e tot necâștigătoare, redu miza. 

Martingale este totuși unul dintre acele trucuri de păcănele bun pentru ruletă, blackjack sau orice joc în care ai de ales între două opțiuni, influențat de un calculator. Această strategie de păcănele este una dintre cele mai populare de schimbare a mizelor. Cert este însă că, la multe din sloturile din online trebuie să înveți întâi cum să joci, apoi să-ți faci propria schemă de joc. Și să iei în calcul suma din balanță, modul de pariere și plățile. 

Dacă vrei să joci pe bani reali, încearcă această strategie păcănele la mai multe cazinouri în același timp. Totuși, nu îți recomandăm să o utilizezi pe termen lung!

Strategii la păcănele – începe jocul într-un mod responsabil!

Primul și cel mai important pas atunci când îți stabilești strategia la păcănele este setarea bugetului. Putem spune că acest pas este el însuși o strategie, mai importantă decât ai crede la prima vedere.

Chiar de mai sus am menționat poate cea mai populară variantă din strategii păcănele online, sunt și alte moduri prin care poți ieși învingător. Riscul la Martingale este că poți rămâne rapid fără bani în balanță, deci poate fi riscant dacă vrei să joci Book Of Ra, Shining Crown sau alte nume populare. 

Din moment ce ți-ai ales jocul cu care vrei să te distrezi pe bani, următorul pas este setarea sumei pe care o investești. Adică va trebui să-ți faci un buget păcănele. Chiar dacă punem răul în față, îți recomandăm să îți setezi suma răspunzând la întrebarea: cât pot pierde jucând acest joc, astfel încât să nu mă influențeze negativ?

Cele mai bune trucuri la păcănele când vine vorba de buget:

 • După ce-ai stabilit bugetul, începe să analizezi cu atenție jocul. Îți recomandăm să citești mai multe despre el, în descrierea de pe platforma unde îl joci sau în meniul său.
 • Caută versiunea lui demo. Chiar dacă te simți pregătit, ar fi minunat dacă l-ai testa întâi gratis. Vei putea vedea astfel cum plasezi pariuri, cum se formează câștigurile și ce simboluri sunt avantajoase.
 • Caută informații despre RTP. Este important să știi ce rată de returnare către jucător are slotul ales. Unii spun că un RTP bun, care să-ți aducă victorii, e mai mare de 94%. Alții că păcănelele cu RTP de peste 96% sunt cele mai norocoase. 
 • Nu doar RTP-ul contează, ci și funcțiile, precum și plățile. Unele sloturi plătesc în credite. Altele în multiplicatori. Caută varianta cea mai bună pentru bugetul tău. Apoi, vezi ce funcții are jocul ales, și cum te pot ele ajuta să obții victorii mai mari. De exemplu, funcția Gamble îți poate aduce câștiguri chiar foarte bune. 

Pariere pe fiecare rundă – o strategie la păcănele deseori norocoasă

O alta dintre cele mai bune strategii păcănele este parierea pe fiecare rundă. Totuși, aceasta trebuie făcută în funcție de specificul jocului pe care l-ai ales. 

 • La sloturi clasice, parierea pe fiecare rundă este unul din cele mai bune trucuri aparate 77777 dacă ții cont de numărul de role. De exemplu, dacă jocul are 3 role, e indicat să pariezi numărul maxim de monede în fiecare rundă. Așa ai acces și la bonusuri și la, dacă e cazul, jackpoturi. 
 • Când alegi numărul de monede, ai grijă să setezi astfel încât să-ți maximizezi profitul. Unele jocuri de păcănele îți pot dubla sau tripla victoria. În schimb, dacă jocul nu ține cont de valoarea pariată la o rundă, joacă câte o monedă pe rând. E mai rentabil așa.
 • În cazul sloturilor cu jackpot, folosește această strategie păcănele doar după ce ai citit despre revendicarea bonusului. Verifică grila de câștiguri și află cum activezi bonusul. Dacă acesta se activează random în timpul jocului, atunci jonglează cu mizele. Uneori pariază mai mult, alteori sume mai mici.
 • În cazul jocurilor cu speciale, încearcă să nu păstrezi același pariu multe runde la rând. Este recomandat să vezi cum plătește în funcție de mize diferite. După ce ai câștigat o dată, sunt șanse mari ca următorul spin să nu fie norocos, deci micșorează miza. 
 • Setează Autoplay doar dacă pui și praguri accesibile. Asigură-te că ai ales o sumă ok pe care o poți pierde. Îți recomandăm să folosești această funcție pe un număr mai mic de rotiri – este una dintre acele strategii păcănele de care mulți nu țin cont. Chiar dacă e mai confortabil să nu dai mereu Spin, când joci pe bune este important să urmărești pierderile și câștigurile și să ajustezi mereu pariul.

Alte strategii păcănele de care să ții cont

După cum ți-am zis, nu există strategii păcănele standard. Totul ține de tine. Dacă ai înțeles modul de joc al slotului ales și ții cont de recomandările noastre, cu siguranță va fi bine. 

Pentru o strategie păcănele bună, ține cont și de următoarele!

 • Mizează sume diferite, în funcție de bugetul pe care ți l-ai ales. Dacă joci cu o sumă mică un joc cu puține linii de plată, pune un pariu mai mic pe fiecare rundă. Dacă bugetul e mai mare, iar jocul are mai multe combinații, atunci plasează pariuri mai mari.
 • Dacă jocul are buton de pariu maxim, atunci apasă-l doar dacă și numărul de combinații pe role este mai mare. Pariul maxim e diferit de suma maximă de monede pe care o pariezi, nu uita asta!
 • Una dintre cele mai bune strategii păcănele este selectarea jocurilor cu RTP mare. Caută păcănele cu rata de returnare mai mare de 96%. Și vezi că jocurile de poker, ruletă și blackjack ca la aparate au RTP-urile cele mai bune. 
 • Retrage-te din joc atunci când ai depășit bugetul stabilit. Nu te lăsa prins în capcană. Oprește-te și mai joacă varianta demo, apoi mai încearcă pe ea câteva trucuri de păcănele.

Concluzii

Sperăm că articolul nostru cu trucuri și strategii păcănele ți-a fost de ajutor. Nu uita! Nu ai cum să păcălești aparatul. Cazinourile nu încearcă să te păcălească, cel puțin nu cele legale. Păcănelele sunt jocuri de noroc, deci orice strategie poate să dea erori. Joacă gratis pentru a-ți construi propria strategie păcănele și nu uita că trebuie să știi cât mai multe despre jocul ales înainte de a-i da play pe bani reali! Succes!