NetEnt producator pacanele

100% Bonus Până la 2000 RON + 100 Rotiri Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta NetBet
divine fortune

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).
Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player
Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL .

Nume

Divine Fortune

Producator

NetEnt

Rating

Divine Fortune este un joc de păcănele disponibil acum gratuit pe site. Jocul poate fi jucat atât de pe PC, cât și de pe mobil, fiind astfel mereu la dispoziția ta. Divine Fortune gratis este un joc animat creat de NetEnt. Jocul are jackpot progresiv, rundă bonus cu rotiri gratuite și simboluri wild cu funcții speciale. Merită cu siguranță încercat!

Divine Fortune Gratis – elemente speciale

Divine Fortune are o rată de plată de 96.59%. Acesta este inspirat din mitologia greacă și aduce câștiguri foarte bune.

Câștigurile sunt generate prin intermediul unei serii întregi de elemente speciale. Funcția Falling Wild Respins se activează atunci când apar pe ecran simboluri wild (calul Pegas). Vei primi un respin, iar simbolul wild va coborî apoi cu o poziție mai jos. E ca și cum prinzi de fapt două simboluri wild care te ajută să formezi câștiguri din diverse poziții.

Atunci când un simbol wild coboară și mai apare încă un simbol wild, se activează funcția Wild of Wild. Aceasta face ca întreaga rolă să se umple de simboluri wild.

Elementele speciale mai includ simboluri scatter (Free Spins) și Bonus (o monedă aurie). 3 simboluri scatter îți aduc 5 rotiri gratuite, 4 simboluri îți aduc 8, iar 5 îți aduc 12 rotiri. În timpul acestor rotiri gratuite, simbolurile wild se întind și acoperă întreaga rolă pe care apar.

Este foarte util să joci gratis pentru a te obișnui cu toate elementele.

Jackpot progresiv

Jackpotul progresiv se câștigă atunci când prinzi 3 sau mai multe simboluri bonus pe ecran. Va începe o rundă bonus cu rotiri gratuite speciale, în timpul cărora trebuie să prinzi cât mai multe monede aurii. Cu cât prinzi mai multe, cu atât și jackpotul va fi mai mare.

Un rând plin de monede îți va aduce jackpotul cel mai mic. Prinde două rânduri de monede și vei avea jackpotul de mijloc. Dacă prinzi trei rânduri pline, atunci primești jackpotul cel mai mare.

Divine Fortune poate fi jucat pe miză reală la Netbet.  Folosește bonusul nostru de 100% până la 800 RON și 50 de rotiri gratuite pentru a juca mai mult în baza depozitului tău! Depunerea minimă este de doar 20 RON. Cu ajutorul bonusul poți juca de 20 + 20 = 40 RON + cele 50 de rotiri gratuite. Profită și tu! Intră în pagina Bonus și revendică-ți bonusul la jocuri păcănele ca la aparate!

Alte sloturi


Jungle Spirit
Gold lab
Age of Troy
Doctor Love
Kingdom of Legend
Queen of Rio