NetEnt producator pacanele

500 Rotiri Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta NetBet
ecran divine fortune gratis

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Divine Fortune

Producator

NetEnt

Rating

4.2/5 - 6 voturi

Divine Fortune demo este genul de joc ce te va captiva încă de la primele rotiri. Cu tematica sa superbă, te teleportează în Grecia antică, unde poți descoperi comorile zeilor. Este un joc de păcănele care plătește foarte bine, cu multe funcții speciale despre care vom discuta în acest articol. Acesta face parte din seria de jocuri NetEnt demo pe care le poți încerca și tu pe Joc Păcănele!

În acest text vom trece peste toate aspectele importante ale Divine Fortune casino. De la structura sa intuitivă până la câștiguri și funcții speciale, aici vei găsi toate informațiile de care ai nevoie. Deci, să trecem la treabă!

Divine Fortune demo, un joc de păcănele cu câștiguri… divine!

Jocul combină foarte bine grafica frumoasă și spectaculoasă, tematica inspirată din mitologia greacă și câștigurile care se vor ține lanț datorită simbolurilor și funcțiilor speciale pe care le poți vedea și la Divine Fortune demo. Vom discuta despre acestea într-o secțiune dedicată.

Altfel, jocul de păcănele Divine Fortune demo are o structură clasică, cu cinci role și trei rânduri. Tot clasice, dar în alt context, sunt și statuile din părțile slotului. Tematica este completată și de amfora din dreapta jos (care nu este doar de ornament). Dezvoltatorii de la NetEnt sunt adepții păstrării unui mod de joc simplu și intuitiv, fără să fie nevoie de multă intervenție din partea ta pentru a putea câștiga premii mari! Toate butoanele de care ai nevoie, de spin, setare pariu și informații sunt la îndemână. Asta face Divine Fortune slot demo perfect atât pentru începători, cât și pentru gamblerii cu experiență.  

Rata de plată (coeficientul RTP) la slotul Divine Fortune online este de asemenea extrem de ridicată, de 96,59%, una dintre cele mai ridicate pe care le poți întâlni la păcănelele online. Jocul are o volatilitate medie, adică vei câștiga destul de des, iar plata va fi de obicei moderată.

Joc de păcănele Divine Fortune demo online: simboluri și plăți

După cum poți vedea și la Divine Fortune demo, liniile se plătesc de la stânga la dreapta și este nevoie de cel puțin trei simboluri similare. Jocul are 20 de linii de plată. Fiecare simbol aduce plata sa, după cum urmează:

 • Medusa: până la 600 de fise;
 • Leul: până la 400;
 • Minotaurul: până la 300;
 • Grifonul: până la 200;
 • Delta (reprezentând, probabil, Asul): până la 80;
 • K: până la 80;
 • Q: până la 60;
 • J: până la 60.

În afară de aceste simboluri și modalități de plată, există funcții și simboluri speciale la Divine Fortune free. Despre ele vom discuta în secțiunea următoare.

Păcănele Divine Fortune free: funcții speciale

Funcțiile și simbolurile speciale sunt aceleași și pentru versiunea Divine Fortune demo. Asta înseamnă că nu vei pierde deloc din experiența jocului testându-l pe Joc Păcănele. 

 • Simbolul Wild: reprezentat de Pegas, acesta înlocuiește orice alt simbol în afară de Free Spins și Jackpot. Este și Falling Wilds Re-Spin: după ce apare pe o rolă și sunt acordate câștigurile, acesta coboară o poziție și va avea loc o reluare a aceleiași runde.
 • Simbolul Free Spins: 3 simboluri oferă 5 runde gratuite, 4 vor oferi 8 runde, iar 5 vor da 12 runde bonus. Poate apărea oriunde pe role.
 • Simbolul Jackpot Bonus: este reprezentat de o monedă de aur și jackpotul progresiv este declanșat când apare de cel puțin 3 ori pe rolă. Sunt colectate în amforă atunci când au loc derulări date de simbolul Wild.

Cum se joacă Divine Fortune demo

După câteva runde cu Divine Fortune demo, te vei convinge că modul de joc este extrem de ușor. Butoanele care te interesează sunt în partea de jos a rolelor. Butonul de spin este cel mai mare și ia locul central, fiind flancat de butoane prin care poți seta jocul automat și miza. Butonul de informații se găsește și el în partea din stânga jos.

La joc automat, poți seta un număr din mai multe opțiuni de la 10 la 1.000. În ceea ce privește miza, poți seta nivelul și valoarea fisei. De asemenea, dacă ești sigur pe tine cu jocul de păcănele Divine Fortune online, poți apăsa direct pe butonul „Miză Max”.

Nu uita că sloturile de pe Joc Păcănele pot fi jucate și de pe mobil. Divine Fortune NetEnt este optimizat și pentru experiența pe ecranele mici. Deci, poți lua distracția cu tine oriunde te afli!

Nu ne limităm doar la varianta gratis a Divine Fortune slot. Dacă alegi un cazino online la care să joci acest joc, adesea vei descoperi că și acestea au aplicații mobile. Spre exemplu, cu ajutorul aplicației Maxbet mobile te poți bucura de experiența cazinoului online pe bani reali!

Concluzii

Divine Fortune demo oferă o experiență de top a jocurilor de noroc, așa cum numai NetEnt poate oferi. Pur și simplu, are de toate: tematică, grafică, mod de joc simplu și funcții speciale care te vor convinge să îl joci pe bani reali.

În afară de Divine Fortune gratis, mai poți încerca și alte păcănele gratis de pe site-ul nostru pentru a găsi și alte jocuri de top!

Alte sloturi


Classic Blackjack
3.8/5 - 26 voturi
Burning Hot
Rate this slots
Super Fast Hot Hot Respin
3.4/5 - 9 voturi
Book of Gold: Double Chance
4.5/5 - 8 voturi
Duck Shooter Crazy Chicken Shooter
3.6/5 - 5 voturi
Sevens High
4.7/5 - 6 voturi