NetEnt producator pacanele

500 Rotiri Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta NetBet
ecran twin spin gratis

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Twin Spin

Producator

NetEnt

Rating

4.5/5 - 6 voturi

Jocul de păcănele clasice Twin Spin gratis este genul de joc de care nu ai cum să te saturi. Simbolurile celebre ale păcănelelor se regăsesc pe rolele acestui joc și vei avea șansa unor câștiguri excelente! În acest articol, îți vom prezenta tot ce trebuie cunoscut despre Twin Spin slot, de la simboluri la funcții speciale. De asemenea, nu ezita să încerci și alte păcănele clasice gratis pe Joc Păcănele!

Păcănele clasice Twin Spin gratis, un joc distractiv care plătește excelent

După doar câteva rotiri cu păcănele clasice Twin Spin gratis, te vei convinge că acesta este un joc de top! Nu are multe funcții speciale, dar caracteristicile sale unice îl fac atractiv. Twin Spin demo are o grafică simplă, dar animații spectaculoase, care duc cu gândul la un concert. Fundalul este simplu, având mai multe nuanțe de mov, albastru și verde.

Simbolurile sunt cele pe care le cunoști de la alte păcănele cu temă clasică. Te vei întâlni cu șeptari, diamante, cireșe și clopoței. Cu plată mai mică, vei găsi simbolurile clasice ale cărților de joc: A, K, Q, J, 10 și 9. Jocul are 5 role și 3 rânduri, ceea ce îl face ușor de jucat de oricine. Cât despre rata de plată, aceasta este excelentă, de 96,56%.

Furnizorul jocului este NetEnt, un nume de talie mondială, cunoscut pentru jocurile sale cu funcții inedite. Acesta este cazul și cu Twin Spin demo, după cum vei vedea în cele ce urmează.

Twin Spin NetEnt: simboluri și plăți

Simbolurile la jocul de păcănele clasice Twin Spin gratis se plătesc de la stânga la dreapta. Nu are linii de plată, ci se plătesc pe toate cele 243 de direcții ale jocului. Simbolurile aduc următoarele câștiguri:

  • Diamantul: până la 1.000 de fise;
  • Șeptarul: până la 500;
  • BAR: până la 400;
  • Clopoțelul și Cireșele: până la 250;
  • A, K și Q: până la 40;
  • J, 10 și 9: până la 25.

Simbolurile standard plătesc extrem de bine, mai ales dacă avem în vedere și funcțiile și simbolurile speciale.

Twin Spin online: funcții speciale

Jocul de păcănele clasice Twin Spin gratis are mai multe funcții speciale. Acestea sunt menite să ajute jucătorul în căutarea sa pentru câștiguri. Vei da de sume mai mari cu speciale, dar și mai frecvente. 

  • Simbolul Wild: înlocuiește orice alt simbol pe direcțiile câștigătoare.
  • Funcția Twin Reel: toate învârtirile încep cu două role gemene – de aici și numele jocului. Acestea sunt conectate între ele și vor arăta aceleași simboluri. Ele se pot extinde și la alte role în mod aleatoriu. Pot deveni role tripleți, cvadrupleți sau cvintupleți, caz în care toate rolele vor fi sincronizate. Rolele gemene pot apărea oriunde. Singura condiție este ca acestea să fie adiacente. Având două role cu aceleași simboluri, șansele de câștig sunt considerabil mai mari.

Păcănele clasice Twin Spin gratis: cum joci?

Așa cum te-ai aștepta, jocul de păcănele clasice Twin Spin gratis se poate juca foarte simplu. Toate jocurile NetEnt sunt construite pe aceeași structură. Așadar, dacă știi unul, le vei cunoaște pe toate. 

Butonul de pariere se află jos, în centru. În stânga acestuia, se află butonul de joc automat. Cu el, rolele merg fără să fie nevoie de intervenția ta. Poți seta și anumite condiții de oprire a seriei de jocuri, mai ales dacă pierderile sunt prea mari. 

Setarea pariului se face prin stabilirea nivelului de la 1 la 10. Poți stabili și valoarea fisei în funcție de bani. Desigur, la Twin Spin demo, banii sunt virtuali. Butonul de informații este ilustrat prin „i” și se află în stânga. Aici sunt oferite doar informații de bază. Pentru ceva mai în detaliu, există butonul „?” care se află tot în stânga jos.

Concluzii

Jocul de păcănele clasice Twin Spin gratis este unul dintre cele mai îndrăgite. După câteva runde, te vei convinge și tu de ce. Modul foarte simplu de joc și plățile dese te vor stimula pentru mai mult. Grafica simplă, dar atractivă, cu animații spectaculoase, contribuie și ea la calitatea jocului. Cel mai probabil, vei dori să-l joci și pe bani reali. De aceea, îți recomandăm să profiți de un bonus cu rotiri gratuite casino!

Alte sloturi


Super flip
5/5 - 2 voturi
Diamondz
2.6/5 - 5 voturi
Medusa II
3.2/5 - 6 voturi
Bubble Craze
4/5 - 2 voturi
Hansel & Gretel
4.7/5 - 4 voturi
Shaolin Spin
5/5 - 1 voturi