NetEnt producator pacanele

100 Rotiri Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta NetBet
Twin-Spin

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Twin Spin

Producator

NetEnt

Rating

Twin Spin gratis este unul dintre acele jocuri de pacanele online care provoacă imaginaţia celor ce îndrăgesc Vegasul şi muzica funk a anilor ’70. În schimb, Twin Spin cere multă răbdare şi perseverenţă.

Twin Spin gratis, un slot ce te-ndeamnă la distracție

Dacă nu îţi place atât de mult funk-ul, dar te pasionează un joc de pacanele online format din 5 role, 3 rânduri și 243 de direcții de câștig, dar fără linii de miză, atunci opreşte sonorul şi porneşte distracţia. Twin Spin este un al hit al celor de la Net Entertainment. Grafica din jocul de pacanele online Twin Spin este una curată, precisă, dar old school sau, mai bine zis: de modă veche. El conţine cireşe, şeptari şi simboluri BAR. Totodată, jocul de pacanele online nu conţine rotiri gratuite, bonusuri la click, simboluri scatter, nimic în afară de o rolă geamănă care aduce împreună rolele doi, trei, patru şi, câteodată, cinci.

Această funcție oferă, totuşi, mai mult șanse de câștig ca alte pacanele online gratis. Simbolurile Wild apar doar pe rolele 2, 3, 4 și 5, și înlocuiesc toate celelalte simboluri. Fiecare rotire începe cu role gemene alăturate, conectate între ele, care se pot extinde pentru a deveni role tripleți, cvadrupleți sau cvintupleți. Număr de role conectate între ele este aleator. Funcția Twin Reel oferă jucătorului mai multe combinații câștigătoare. Toate plățile se acordă de la stânga la dreapta, pe role alăturate și pe direcțiile selectate, începând cu prima rolă din stânga. Se va plăti cea mai lungă combinație de simboluri identice pe direcția de miză și se vor adăuga câștigurile simultane pentru diferite simboluri.

Păcănele Twin Spin: RTP de 96,6% 

Să nu te dezamăgeşti dacă ţi se pare că nu câştigi destul pe fiecare rotire sau dacă rola geamănă intră rar în joc – sunt lucruri de care se plâng mai mulţi jucători ai acestui joc de pacanele online.

Cu toate astea, avem un secret pentru tine: toţi cei care au spus NU acestui joc, au ratat întreaga distracţie. Asta pentru că 96,6% din pariuri se întorc la jucător, iar rata de hit este de 27,8%. Asta înseamnă ca toate acele câştiguri mici îl fac mai puţin riscant şi totuşi mai plictisitor. Aici e secretul: ai nevoie de răbdare pentru că, după mai mult timp de joc, poţi fi surprins cu hit-uri de la 50x până la 100x pe fiecare pariu. Inima îţi va bate cu putere când toate acele luminiţe în stil Las Vegas se vor aprinde şi se vor roti în faţa ochilor ca să formeze apoi unu…doi…trei…patru…cinci şi DA 3x cinci de acelaşi fel! Un super câştig.

Concluzii

Te-ai entuziasmat destul? Cool, asta pentru că adrenalina unui câştig de până la 135K îţi poate face inima să o ia razna. Deci, ca să te bucuri de Twin Spin ai nevoie de răbdare, pasiune pentru jocuri de pacanele online clasice şi, nu în ultimul rând, să ştii că scopul tău este să pui adrenalina în mişcare. E posibil să nu se întâmple, la fel cum e posibil să fie aşa cum îţi doreşti. Totul e la noroc, nu degeaba jocurile de pacanele online intră în categoria celor de noroc.

Joacă și tu acum!

Alte sloturi


Berryburst
Victorious
Pearl of the Orient
Dead or alive
Jumbo Stampede
Lucky 3