NetEnt producator pacanele

100 RON Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta Maxbet
Theme-Park

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Theme Park

Producator

NetEnt

Rating

Theme Park: Tickets of Fortune este un joc de pacanele cu 77777 ca la aparate, inspirat din acțiunea într-un parc de distracții. Pregătește-te așadar de multă distracție și animație!

Jocul de pacanele cu 77777 este creat de cei de la NetEnt, ceea ce ne spune din prima că avem de-a face cu o grafică impecabilă. Jocul este organizat pe 5 role, 3 rânduri și 50 de linii de plată. Paleta de culori este una foarte vie, așa cum ar trebui să fie pentru un parc de distracții. Iată că jocurile de pacanele 7777 îmbină din ce în ce mai multe teme interesante!

Pe fundalul jocului de pacanele cu 77777  se aud melodiile clasice dintr-un astfel de loc, iar simbolurile sunt reprezentate de toate elementele de care ne amintim cu drag din copilărie. Vorbim aici de baloane, fel de fel de mașinuțe și carusele. În cadrul îndepărtat putem vedea clasicele roller coasters. Găsești tot ce vrei în acest joc de pacanele 7777. Theme Park: Tickets of Fortune este un joc de pacanele 7777 extrem de atractiv la nivel grafic. Cei care au jucat Roller Coaster Tycoon pe calculator în urmă cu ceva ani vor găsi o serie de elemente comune.

Runde bonus cât pentru 10 jocuri de pacanele cu 77777

La nivel de pariere trebuie să știi că ai la dispoziție între 0.25 și 250 de monede, pe 10 niveluri.

Partea cea mai atractivă la acest joc de pacanele cu 77777 este că există o serie specială de simboluri wild și runde bonus.

Theme Park: Tickets of Fortune nu are incluse rotiri gratuite, dar compensează prin multitudinea de funcții și elemente extra pe care le oferă.

În primul rând, jocul de pacanele cu 77777 are simboluri wild stacked. Acestea sunt reprezentate de carturi de roller coaster, iar atunci când apar pot acoperi o rolă întreagă. Aceste simboluri pot aduce prin urmare creșteri semnificative de câștig, mai ales dacă în vedere și faptul că jocul are 50 de linii de plată.

Există apoi funcția claw (gheară). Atunci când un simbol de acest tip apare pe role, el va trage pe ecran un premiu special în monede. Simbolul este echivalentul acelor jocuri din parcurile de distracții în care trebuie să prinzi o jucărie folosind un fel de gheară.

Funcția Golden Ticket este cea principală din acest joc de pacanele cu 77777. Atunci când apar pe role 3 bilete aurii care joacă rol de simbol scatter se declanșează runda bonus. Runda bonus poartă numele de Roata Norocului. Roata norocului în jocul de pacanele cu 77777 Theme Park: Tickets of Fortune funcționează ca oricare alta. Aceasta se va roti și va aduce premii constând tot în bilete aurii, care de data aceasta au o valoare diferită. Poți câștiga la roată între 5 și 12 bilete, precum și runde suplimentare.

Cu biletele aurii pe care le câștigi la roată poți cumpăra diferite bonusuri într-o zonă specială din parcul de distracții, în funcție de numărul acestora. Jocul de pacanele cu 77777 e plin de elemente speciale și surprize!

Iată mai jos ce poți alege cu fiecare număr de bilete câștigate:

1 bilet deschide jocul bonus The Punch Bag Game unde poți obține multiplicatori între 2 și 25 pentru pariurile tale, în funcție de cât de tare lovești sacul.

2 bilete deschid jocul The Sledge Hammer unde poți câștiga multiplicatori de până la 100x pentru pariul tău dacă lovești suficient de puternic.

3 bilete deschid jocul The Can Tower la care primești dublarea pariului tău dacă îți ies aruncările din proba specială și dărâmi suficiente vase.

5 bilete deschid jocul Skee Ball în care trebuie să arunci 5 mingi într-o anumită gaură pentru a câștiga multiplicatori de până la 100x.

7 bilete deschid jocul Go Fishing în care trebuie să alegi 5 pești, fiecare dintre ei aducându-ți multiplicatori între 2x și 50x, precum și alegeri suplimentare.

10 bilete deschid jocul Duck Shoot în care trebuie să împuști din 5 focuri toate rațele. Fiecare rață aduce un multiplicator de până la 50x your bet.

Acest joc de pacanele cu 77777 este mai mult decât generos când vine vorba de bonusuri. Cum toate bonusurile aduc multiplicatori, câștigurile cresc văzând cu ochii.  Să tot joci pacanele cu 77777 de acest tip!

Toate plățile în acest joc de pacanele cu 77777 se acordă de la stânga la dreapta, pe role alăturate și pe liniile selectate, începând cu prima rolă din stânga. Se va plăti un singur premiu, și anume cel mai mare, pe fiecare linie de plată.

Vizitează mereu pagina noastră de pacanele cu 77777 gratis ca la aparate! Adăugăm jocuri pacanele 7777 noi în fiecare zi, atât din cele cu speciale, cât și din cele clasice!

E important pentru noi să asigurăm faptul că vizitatorii găsesc pe site toate jocurile de pacanele 7777 pe care le doresc. În același timp, ne dorim ca atât jucătorii de pacanele 7777 cu experiență, cât și jucătorii de pacanele 7777 începători au la dispoziție opțiuni.

Alte sloturi


Amazon’s Battle
Scudamore Super Stakes
Dazzle me
Pandamania
Double Stacks
Sizzling hot deluxe