NetEnt producator pacanele

100 RON Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta Maxbet
Play slot

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Berryburst

Producator

NetEnt

Rating

Berryburst este un joc de păcănele online cu fructe lansat de NetEnt în 2018. Jocul se remarcă în fața altora prin simbolurile 3D care fac fructele să pară reale. Acest joc face parte din seria Burst, așa că are câteva elemente comune cu jocuri precum Starburst. Încearcă și tu Berryburst gratis pe JocPacanele și ia-ți porția de fructe!

Simboluri wild extensibile, câștiguri în serie și re-spins

Berryburst este un joc de-a dreptul delicios. Simbolurile de fructe îți aduc câștiguri bune, iar pentru ca lucrurile să fie cu atât mai atractive, ele vin în grupuri. Vei prinde astfel serii mai mari de simboluri, care vor genera câștiguri mai mari. Jocul are 5 role și 3 rânduri, iar ecranul de joc este foarte colorat.  Jocul nu are linii de plată, ci folosește sistemul Cluster Pays. Ai nevoie de o serie de cel puțin 5 simboluri pentru a câștiga. Întrucât simbolurile cad în grupuri, acest lucru se întâmplă frecvent. Berryburst are o rată de plată de 96.56%.

Simbolurile din acest joc includ mandarine, zmeură, struguri, lămâie, dar și 3 simboluri de cărți de joc (inimă, spadă, carou).

Simbolul cel mai valoros este zmeura, aceasta putând aduce până la 5000 de monede.

Există de asemenea și un simbol wild. Acesta poate înlocui orice alt simbol și este în plus și extensibil. Atunci când apare pe ecran, se extinde pentru a ocupa înreaga rolă și generează un re-spin (o rotire gratuită). În cazul în care în timpul rotirii gratuite mai prinzi un simbol wild, mai primești încă un re-spin. Este posibil să prinzi chiar un ecran plin de wilds, ceea îți aduce și jackpot-ul fix.

Cum se joacă Berryburst gratis

Pentru a porni jocul, nu trebuie decât să setezi valoarea pariului și să apeși butonul rotund Spin. Folosind butoanele +/- vei putea seta valori între 0.01 și 2 pentru pariul tău. În cazul în care nu vrei să apeși butonul Spin la fiecare rotire, poți folosi funcția Autoplay. Setezi o singură dată valoarea pariului și numărul de rotiri pe care vrei să le joci, iar apoi jocul se desfășoară singur.

Berryburst este un slot simplu, pe care merită să îl testezi. Dă startul distracției pe JocPacanele!

Pentru a juca pe miză reală, îți recomandăm să te înregistrezi la Maxbet folosind bonusul nostru fără depunere de 100 RON. Găsești oferta în partea de sus a acestei pagini.

Mult noroc!

Alte sloturi


7 Monkeys
Hypernova
Queen of gold
American Roulette
Burning Hot
Gorilla Go Wilder