...

Berryburst

Autor: Cosmin

Actualizat: 25 aprilie 2024

berryburst gratis ecran JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
berryburst gratis ecran JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
22 de oameni joacă acum
Producător
Rating
3.8/5 – (86 votes)
logo magic jackpot
Bonus Cu Depunere

Până La 2400 RON + 600 Rotiri Gratuite

3.8/5 – (86 votes)

Dacă trăiești cu impresia că jocurile cu fructe sunt demodate, jocul de păcănele cu fructe Berryburst gratis te va contrazice. Acesta are o grafică excelentă, ce te va fascina de la primele rotiri! Pentru fanii acestui gen de jocuri, Berryburst demo pe Joc Păcănele va fi, foarte probabil, preferatul. Dar mai poți încerca și alte păcănele cu fructe gratis cum ar fi Xpander gratis! Colecția noastră este extrem de bogată!

Păcănele cu fructe Berryburst gratis: un slot cu grafică superbă

Simbolurile 3D ale jocului de păcănele cu fructe Berryburst gratis îți vor face poftă de o salată răcoritoare! Îți vor mai face poftă și de câștiguri, pentru că plățile vor fi mai mult decât mari la acest joc. Rata de plată este de 96,56%, suficient de mare pentru a dori să-l încerci și pe bani reali!

Revenind la simboluri, acestea includ câteva fructe. Putem spune că nu se păstrează formatul tradițional al păcănelelor de acest tip. Există prune, lămâi verzi, o bucată de portocală și zmeură. În afară de acestea, vei găsi și o inimă roșie, spadă și romb.

Producătorul jocului de păcănele cu fructe Berryburst gratis este NetEnt. Acesta este cunoscut pentru ideile sale inedite în materie de jocuri de noroc. Jocul de față nu reprezintă nicio excepție. Deși are o structură clasică, de 5 role și 3 rânduri, plățile nu se fac pe liniile de plată. Despre acest aspect vom discuta însă în secțiunea următoare.

Păcănele gratis Berryburst: simboluri și plăți

La jocul de păcănele cu fructe Berryburst gratis, simbolurile se plătesc dacă formează grupuri de cel puțin 5. Pot fi maxim 15 simboluri, adică toate pozițiile jocului. Trebuie doar să fie adiacente și nu contează pozițiile lor pe rânduri sau pe role. Se plătesc după cum urmează:

  • Zmeura: până la 50.000 de fise;
  • Felia de portocală: până la 30.000;
  • Prunele: până la 25.000;
  • Lămâia: până la 25.000;
  • Inima roșie, Spada și rombul: până la 10.000.

Aceste valori sunt cele maxime, adică stabilite pentru 15 simboluri, la nivelul de pariere 10. Fructele plătesc întotdeauna bine la păcănelele NetEnt, iar asta se vede clar și în Fruit Case gratis. Așa că, ce-ar fi să-i dai câteva spinuri?

Berryburst slot gratis: funcții speciale

La jocul de păcănele cu fructe Berryburst gratis există și unele funcții și simboluri speciale. Acestea sunt:

  • Simbolul Wild: ilustrat prin cuburi de gheață, înlocuiește toate simbolurile. Se extinde pe toată rola și activează o reînvârtire.
  • Reînvârtiri: în timpul acestora, simbolul Wild expandat rămâne pe loc. Dacă mai apare un simbol Wild, atunci mai are loc o reînvârtire. Seria de reînvârtiri se oprește până când nu mai există noi simboluri Wild.

În rest, jocul de păcănele cu fructe Berryburst gratis nu are nimic în plus. Nu oferă runde gratuite și nici alte funcții speciale, dar nici nu are nevoie. Plățile simbolurilor standard vor fi dese și mari.

Păcănele cu fructe Berryburst gratis: cum joci?

Modul de joc la păcănele cu fructe Berryburst gratis este cel mai simplu cu putință. Poate să fie chiar și primul tău joc de păcănele pe care îl încerci și tot te vei descurca!

Butoanele de care ai nevoie se află în partea de jos. În centru, se află butonul de spin manual. În stânga lui, se găsește butonul de joc automat. De aici, poți stabili atât numărul de runde, cât și câteva setări complexe. Acestea sunt condiții de oprire a seriei de jocuri dacă pierzi sau câștigi.

Stabilirea mizei se face prin setarea nivelului 1-10 și prin setarea valorii fisei în funcție de credit. Și la „valoare fisă” ai la dispoziție câteva cifre prestabilite din care poți să alegi. Pentru mai multe informații, apasă butonul „i” din stânga jos. Undeva sub acesta, ilustrat prin „?”, se află butonul de detalii. Aici afli mai multe despre regulile slotului și modul de joc.

Concluzii

Jocul de păcănele cu fructe Berryburst gratis este unul dintre cele mai distractive jocuri. Grafica superbă și modul de joc inedit va face ca acesastă păcănea să devină una dintre preferatele tale. Realizează cele mai gustoase salate de fructe și încearcă-l și cu miză reală! Sunt multe cazinouri unde îl poți juca. De aceea, îți recomandăm să profiți și de un bonus fără depunere Magic Jackpot!

Alte păcănele recomandate

Relax Gaming
Spirit of the Beast
5/5 – (2 votes)
BF Games
Stunning Hot
5/5 – (2 votes)
Pragmatic Play
Bomb Bonanza
5/5 – (1 vote)
EGT
Forest Band
4.3/5 – (3 votes)
Autor