Xpander

xpander demo JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
xpander demo JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
27 de oameni joacă acum
Producător
Rating
5/5 – (2 votes)
Structură
7×7
Linii de plată
Cluster
RTP
96.25%
Volatilitate
Mare
Data lansării
Iulie 2021
winboss logo
Bonus Cu Depunere

Bonus Până La 2500 RON + 500 Rotiri Gratuite

Adrenalina este într-o continuă expansiune la Xpander gratis. Acest joc de păcănele de la Hacksaw Gaming îți aduce multă distracție cu multiplicatorii săi colosali. Câștigurile se țin lanț pe grila jocului. Nu ne crezi? Testează-l și tu pe Joc Păcănele și vezi pe propria piele!

Apoi, după ce ai citit recenzia noastră și te-ai jucat pe gratis, nu ezita să dai spin și pe bani reali. Îl găsești în mai multe locuri de 5 stele unde poți să-l joci. Câteva exemple ar fi Winboss, Mr Bit sau Yoji Casino Online.

Xpander gratis – cum te întâmpină jocul?

Xpander gratis este un joc cu structura de 7X7 și cu simboluri clasice. Jocul plătește cu șeptari, potcoave, diferite fructe și diamante. Dar nu aici se oprește clasicul când vine vorba de Hacksaw Gaming. Furnizorul impresionează întotdeauna prin mecanica jocurilor sale, iar acesta de față nu este cu nimic diferit. 

Nu plătește pe linii ca păcănelele cu care ne-am obișnuit, ci în clustere. Are și modul colapsabil, ceea ce înseamnă că simbolurile câștigătoare dispar și în locul lor aterizează altele. Practic, o rundă poate să-ți aducă câștiguri cât pentru 10. Astfel, plățile se țin în lanț la păcănele Xpander.

Grafica este simplă și elegantă, iar jocul funcționează foarte bine de pe orice dispozitiv. Are multe animații spectaculoase la fiecare câștig. Deși are cele mai cunoscute simboluri la păcănele, te așteaptă o experiență de joc inedită.

Cum sunt plățile la Xpander slot?

Xpander gratis îți generează câștiguri însemnate cu simbolurile sale care plătesc în grupuri. E nevoie de un cluster de minim 5 simboluri de-un fel, vecine pe orizontală și verticală. Plata maximă aferentă oricărui simbol este la cel puțin 15 de-un fel. Rata de plată teoretică este și ea foarte bună, de 96,25%. Iată care este multiplicatorul maxim de miză pentru fiecare simbol:

 • Diamant: plătește până la 80x pariul curent;
 • Șeptar, Potcoavă, Clopot:  plătesc până la 60x pariul curent;
 • Pepene, Struguri, Lămâie, Cireșe:  plătesc până la 20x pariul curent.

Caracteristicile speciale la Xpander slot

Xpander gratis are simboluri și funcții speciale inedite. Plătește mult datorită multiplicatorilor colosali, a reînvârtirilor și a rotirilor gratuite. Hai să-ți arătăm mai departe tot ce trebuie să cunoști despre acestea:

 • Simbolul Wild: este simbolul clasic care substituie alte simboluri obișnuite în combinații câștigătoare.
 • Multiplicator de câștig 2X: apare pe grilă în orice rundă din jocul de bază și secvența bonus. Se suprapune peste un simbol. Dacă acel simbol contribuie la o plată, câștigul este dublat. Multiplicatorul poate fi îmbunătățit cu ajutorul următoarelor 2 simboluri despre care vom discuta.
 • Simbolul Double Up!: dublează multiplicatorul de fiecare dată când apare pe grilă, maximul fiind de 128x.
 • Simbolul de extindere: are forma unor săgeți în 4 direcții. La 3 apariții marcate în partea de sus, crește spațiul de pe grila pe care îl ocupă multiplicatorul. Pragurile sunt 2X2, 3X3 și 4X4. 
 • Reînvârtiri: de fiecare dată când atingi un nou prag de dimensiune la multiplicator, primești o reînvârtire.
 • Simbolul FS: la minim 3 apariții oriunde pe grilă, declanșează secvența Bonus cu 5 rotiri gratuite.
 • Secvența Bonus: în secvență, dimensiunea multiplicatorului și valoarea acestuia rămân pe tot parcursul rotirilor. Astfel, poate atinge ușor maximul de 4X4 și 128x. Simbolul 1UP acordă o rotire gratuită suplimentară. Și aici, atingerea unui nou nivel al dimensiunii multiplicatorului acordă o reînvârtire.
 • Cumpără secvența Bonus: apasă pe BUY BONUS să cumperi secvența de runde bonus la prețul de 129x miza. Este butonul perfect pentru tine, în caz că ești nerăbdător să vezi cum funcționează speciala.

Cum joci Xpander gratis pe Joc Păcănele?

Nu este deloc greu să joci Xpander gratis. E un slot simplu, deci este ideal pentru oricine, indiferent de câtă experiență ai la păcănele. Dă click pe JOACĂ GRATIS, apoi:

 • Apasă pe butoanele de miză pentru setarea pariului. În versiunea de calculator, sunt săgețile „în sus” și „în jos”. Pe mobil, butoanele sunt – și +.
 • Atinge butonul mare care ilustrează o săgeată circulară ca să pornești runda. Joacă și cu tasta SPACE pe calculator – este mai confortabil. 
 • Joacă automat cu butonul mai mic, ilustrat prin două săgeți circulare. Optezi pentru un număr de runde și dacă vrei, faci câteva setări avansate. 
 • Apasă pe meniu și vezi apoi secțiunea de informații despre Xpander Hacksaw Gaming. Tot din meniu activezi și modul de rotire turbo.

Concluzii

Xpander gratis este genul de joc care îți ridică nivelul de adrenalină cu plățile sale mari. Ai șansa să nimerești un multiplicator colosal, care influențează o bună parte dintre combinațiile câștigătoare de pe grilă. Este și foarte accesibil datorită funcțiilor de joc intuitive, deci este ideal pentru orice nivel. Joacă Xpander gratis pe Joc Păcănele ca să te familiarizezi cu mecanica lui! Continuă apoi expediția în jocurile Hacksaw și descoperă Mines Dare 2 Win demo.

Alte păcănele recomandate

Pragmatic Play
Dwarven Gold Deluxe
5/5 – (3 votes)
Quickspin
Dragon Shrine
2.8/5 – (5 votes)
Skywind
Wicked Flamingo
3.8/5 – (17 votes)
EGT
20 Dazzling Hot
4/5 – (800 votes)