NetEnt producator pacanele

250% Bonus Până la 1800 RON + 100 RON Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta Maxbet
fruit case gratis

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).
Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player
Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL .

Nume

Fruit Case

Producator

NetEnt

Rating

Vrei să încerci un slot retro, plin de fructe și premii zemoase? Te invit să încerci și tu jocul de păcănele Fruit Case gratis!

Cu o rată de plată care ajunge la un procent de 96.42% și o volatilitate medie spre mare, este unul dintre cele mai bune păcănele cu fructe pe care trebuie să le încerci și tu! După cum poți vedea, o poți face chiar aici pe pagina noastră pentru distracție sau te poți înregistra în unul dintre cazinourile online din țară pentru joc cu bani reali.

Dacă îți dorești să afli de ce este important să încerci și tu acest joc, dar și care sunt principalele sale caracteristici, te invit să citești rândurile de mai jos.

Fruit Case gratis – grafică retro

Având în vedere evoluția constantă din punct de vedere al tehnologiei, trebuie să ne așteptăm să jucăm sloturi de calitate. În ceea ce privește acest joc, grafica este una destul de modernă, iar personajele principale sunt caracterizate de niște fructe simpatice.

Coloana sonoră este și ea la fel de interesantă, motiv pentru care vei fi atras în acest univers zemos și atrăgător.

Pentru a putea începe să te joci, trebuie să alegi din meniul din josul paginii: „Bet Level” și „Coin Value”. Apoi, apasă pe tasta din mijloc și începe să învârți rolele.

Ce simboluri speciale am și ce opțiuni îmi oferă?

Simbolul Wild – are un rol destul de interesant în acest joc. El poate să îți ofere multiplicatori în funcție de câți vei prinde pe o linie de câștig.

Acesta înlocuiește toate simbolurile jocului. Nu există excepții! El își crește valoarea în momentul în care o avalanșă pică pe rolele jocului. Se aplică doar atunci când primești premii pe liniile de câștig unde sunt substituite simbolurile. Poate să fie activ și în timpul rundelor gratuite. Poți să recunoști și tu Wild-ul prin simbolul reprezentat de mesajul: „Fruit Case x2”

Simbolul free fall – este valabil în timpul jocului normal. Trebuie să prinzi trei simboluri pe care este inscripționat mesajul: Free Fall pentru a activa cele 10 rotiri gratuite. Ele trebuie să apară întotdeauna între o succesiune, începând de la coloana din partea cea mai stângă. Dacă mai prinzi alte simboluri free fall atunci declanșezi un număr extra de rotiri gratuite.

Căpșuna este simbolul care te va plăti până la 2.000 de monezi dacă vei prinde 5 pe linie. Aceasta este urmată de portocala zemoasă care oferă 1.000 de credite. Există și pere și lămâi, ce plătesc de la 1000 până la 500 de credite. Borcanele de gem oferă și ele jucătorilor de la 5 la 50 de monezi.

Rezumat

Joacă și tu unul dintre cele mai bune  păcănele Fruit Case gratis și testează-ţi norocul. Cu siguranță că vei iubi acest slot după primele rotiri făcute, având în vedere faptul că premiul maxim este de 120 000 de monezi.

Alte sloturi


Wild Plunder
Nutcracker
Stickers
Mermaid Diamond
Spinata Grande
Spellcast