Reel Rush

reel rush gratis ecran JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
reel rush gratis ecran JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
34 de oameni joacă acum
logo seven
Bonus Fără Depunere

50 Rotiri Gratuite Fără Depunere

4.5/5 – (2 votes)

Cei care iubesc cel mai mult păcănelele cu fructe pot ajunge la concluzia că Reel Rush gratis este un joc făcut special pentru ei. Abundă în culori frumoase, prezentând, practic, o explozie de curcubeie. Mai adaugă o rată de returnare mare pentru acest tip de joc și te poți trezi cu surprize frumoase la o rotire.

Reel Rush slot este doar un exemplu pe care îl poți juca în timpul liber, pentru exersare sau distracție fără riscuri. În cazinouri online găsești liste întregi de păcănele cu fructe demo care se pot juca pe bani reali. Deci, dacă Reel Rush demo ajunge pe lista ta de păcănele preferate, aruncă o privire și asupra celorlalte păcănele asemănătoare din portofoliul nostru! 

Reel Rush gratis, un joc de păcănele colorat

Reel Rush gratis e unul din cele mai populare jocuri NetEnt, atât datorită simplității, cât și al posibilelor câștiguri. La fiecare rundă, Reel Rush slot te bombardează cu bomboane și fructe care seamănă mult cu cele din jocul pe telefon Candy Crush.

Jocul Reel Rush NetEnt  arată cu prisos că e creația unui provider de marcă din industrie. Butoanele de control sunt bine marcate în meniu. În partea de jos a ecranului de joc găsești nivelul de miză și valoarea unei fise. Butonul din mijloc pornește o nouă rundă sau o oprește pe cea actuală. Deci, îți va fi foarte simplu să manevrezi Reel Rush online doar din câteva mișcări!

Când vine vorba despre structură, jocul de păcănele cu fructe Reel Rush e construit în așa fel încât să creeze oportunități. Are cinci role cu cinci rânduri fiecare ce arată oarecum diferit față de multe alte titluri asemănătoare. Există până la 3125 de moduri de a câștiga, însă nu sunt toate disponibile imediat.

Liniile de câștig în Reel Rush gratis se formează cu minimum trei simboluri identice pe role adiacente, din stânga spre dreapta. La prima învârtire există doar 45 direcții de câștig dar, pe parcurs, la victorii consecutive, stelele albastre se deblochează. Jocul Reel Rush free se bazează pe câștiguri consecutive, deoarece la fiecare rotire ți se acordă un re-spin.

Păcănele cu fructe Reel Rush: care sunt simbolurile și cum plătesc?

Nu putem vorbi despre un joc ca Reel Rush gratis fără să aducem în discuție simbolurile standard și ce câștiguri aduc ele. Liniile de plată se acordă atunci când apar între trei și cinci simboluri de același fel pe liniile de plată. Cum slotul Reel Rush este unul cu fructe, ne așteptăm să vedem simboluri delicioase pe ecran. Mai important, însă, este cât de valoroase sunt acestea.  Iată câte fise poți câștiga:

  • Cele cinci bomboane – 5, 15, 50
  • Prună – 10, 50, 100
  • Struguri – 10, 60, 150
  • Pepene verde – 10, 75, 200
  • Lămâie – 10, 100, 250
  • Ananas – 10, 150, 500
  • Căpșună – 10, 250, 1000.

Cea mai ofertantă în jocul de păcănele cu fructe Reel Rush este, așadar, căpșuna. Pe lângă aceste combinații norocoase, mai există și câteva funcții speciale.

Reel Rush online: funcțiile jocului

Când obții cinci victorii una după alta la Reel Rush gratis, vei beneficia de un număr maxim de linii de plată. În plus, mai apar și alte bonusuri sau facilitați. Următoarele opțiuni te pot ajuta să obții o plată mai mare:

  • Wild – simbolul poate apărea pe oricare rolă, în afara de prima. Înlocuiește orice alt simbol din Reel Rush gratis, ducând la obținerea unor linii mai mari de câștig.
  • Re Spin – Funcția aceasta se declanșează la fiecare rotire câștigătoare. Constă într-o rotire gratis. Cumulează câștigurile de la o rundă la alta, până la cinci victorii consecutive. După aceea, activează opt rotiri gratuite la păcănele cu fructe Reel Rush.
  • Rotiri gratuite – Se desfășoară pe toate cele 3125 linii de câștig, pentru venituri generoase.

Acun că ți-am făcut poftă de niște fructe delicioase și funcțiile lor speciale, e timpul să aflăm și cum se joacă Reel Rush. Te asigurăm de acum că jocul Reel Rush slot demo este super intuitiv. Deci, cu siguranță nu vei avea dificultăți!

Cum joci Reel Rush gratis

Așa cum menționam mai sus, la Reel Rush gratis ai toate controalele poziționate în partea de jos a ecranului jocului. Pentru a porni o rundă, selectezi miza alegând unul din cele zece niveluri. Miza la păcănele cu fructe Reel Rush se situează între 50 și 500 fise. Ultimul pas înainte de pornirea rotirii este alegerea valorii fisei. Apoi, pur și simplu apeși butonul rotund din centru și rolele se vor roti. Totul doar din câteva clickuri. Atât de simplu este să joci Reel Rush casino!

Pentru runde rapide de Reel Rush gratis ai la îndemână butonul „Joc Automat”. Iar dacă te simți norocos, apasă „Miză max.” pentru a seta automat valoarea cea mai mare pe care o poți juca. Astfel, te poți relaxa în timp ce te uiți la tamburii care se rotesc în fața ochilor tăi. Lasă aparatul să-și facă treaba și tu doar bucură-te de câștiguri!

De asemenea, poți juca Reel Rush slot și de pe mobil. Dacă dorești să încerci versiunea demo direct de pe site-ul nostru, ai ocazia să faci asta de oriunde! Nu ai nevoie decât de un dispozitiv mobil și o conexiune stabilă la internet, iar Reel Rush NetEnt va fi la îndemâna ta oricând!

Concluzii

Jocul online Reel Rush gratis are un format unic, diferit, care atrage novici sau jucători cu experiență. Unii vor îmbrățișa acest concept, putând fi atât de inspirați încât să joace câteva runde de păcănele cu fructe Reel Rush în cazinouri online, pe bani reali. Iar dacă dorești jocuri cu fructe desenate într-un alt stil, fă o încercare cu o rundă de păcănele Stickers gratis!

Alte păcănele recomandate

iSoftBet
Million Coins Respin
4.4/5 – (13 votes)
Skywind
Norse Reel
5/5 – (2 votes)
GAMING1
Emaki and The Sevens
3.5/5 – (11 votes)
EGT
Rich World 
4.1/5 – (12 votes)