NetEnt producator pacanele

100 RON Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta Maxbet
reel rush gratis ecran

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Reel Rush

Producator

NetEnt

Rating

Cei care iubesc cel mai mult păcănelele cu fructe pot ajunge la concluzia că Reel Rush gratis este un joc făcut special pentru ei. Abundă în culori frumoase, prezentând, practic, o explozie de curcubeie. Mai adaugă o rată de returnare mare pentru acest tip de joc și te poți trezi cu surprize frumoase la o rotire.

Reel Rush slot este doar un exemplu pe care îl poți juca în timpul liber, pentru exersare sau distracție fără riscuri. În cazinouri online găsești liste întregi de păcănele cu fructe demo care se pot juca pe bani reali.

Reel Rush gratis, un joc de păcănele colorat

Reel Rush gratis e unul din cele mai populare jocuri de păcănele de la NetEnt, atât datorită simplității, cât și al posibilelor câștiguri. La fiecare rundă, Reel Rush slot te bombardează cu bomboane și fructe care seamănă mult cu cele din jocul pe telefon Candy Crush.

Jocul Reel Rush NetEnt  arată cu prisos că e creația unui provider de marcă din industrie. Butoanele de control sunt bine marcate în meniu. În partea de jos a ecranului de joc găsești nivelul de miză și valoarea unei fise. Butonul din mijloc pornește o nouă rundă sau o oprește pe cea actuală.

Când vine vorba despre structură, jocul de păcănele cu fructe Reel Rush e construit în așa fel încât să creeze oportunități. Are cinci role cu cinci rânduri fiecare ce arată oarecum diferit față de multe alte titluri asemănătoare. Există până la 3125 de moduri de a câștiga, însă nu sunt toate disponibile imediat.

Liniile de câștig în Reel Rush gratis se formează cu minimum trei simboluri identice pe role adiacente, din stânga spre dreapta. La prima învârtire există doar 45 direcții de câștig dar, pe parcurs, la victorii consecutive, stelele albastre se deblochează. Jocul în sine se bazează pe câștiguri consecutive, deoarece la fiecare rotire ți se acordă un re-spin.

Păcănele cu fructe Reel Rush: care sunt simbolurile și cum plătesc?

Nu putem vorbi despre un joc ca Reel Rush gratis fără să aducem în discuție simbolurile standard și ce câștiguri aduc ele. Liniile de plată se acordă atunci când apar între trei și cinci simboluri de același fel pe liniile de plată. Iată câte fise poți câștiga:

  • Cele cinci bomboane – 5, 15, 50
  • Prună – 10, 50, 100
  • Struguri – 10, 60, 150
  • Pepene verde – 10, 75, 200
  • Lămâie – 10, 100, 250
  • Ananas – 10, 150, 500
  • Căpșună – 10, 250, 1000. 

Cea mai ofertantă în jocul de păcănele cu fructe Reel Rush este, așadar, căpșuna. Pe lângă aceste combinații norocoase, mai există și câteva funcții speciale.

Reel Rush online: funcțiile jocului

Când obții cinci victorii una după alta la Reel Rush gratis, vei beneficia de un număr maxim de linii de plată. În plus, mai apar și alte bonusuri sau facilitați. Următoarele opțiuni te pot ajuta să obții o plată mai mare:

  • Wild – simbolul poate apărea pe oricare rolă, în afara de prima. Înlocuiește orice alt simbol din Reel Rush gratis, ducând la obținerea unor linii mai mari de câștig.
  • Re Spin – Funcția aceasta se declanșează la fiecare rotire câștigătoare. Constă într-o rotire gratis. Cumulează câștigurile de la o rundă la alta, până la cinci victorii consecutive. După aceea, activează opt rotiri gratuite la păcănele cu fructe Reel Rush.
  • Rotiri gratuite – Se desfășoară pe toate cele 3125 linii de câștig, pentru venituri generoase.

Reel Rush gratis: cum joci chiar acum

Așa cum menționam mai sus, la Reel Rush gratis ai toate controalele poziționate în partea de jos a ecranului jocului. Pentru a porni o rundă, selectezi miza alegând unul din cele zece niveluri. Miza la păcănele cu fructe Reel Rush se situează între 50 și 500 fise. Ultimul pas înainte de pornirea rotirii este alegerea valorii fisei. Apoi, pur și simplu apeși butonul rotund din centru și rolele se vor roti.

Pentru runde rapide de Reel Rush gratis ai la îndemână butonul „Joc Automat”. Iar dacă te simți norocos, apasă „Miză max.” pentru a seta automat valoarea cea mai mare pe care o poți juca.

Concluzii

Jocul online Reel Rush gratis are un format unic, diferit, care atrage novici sau jucători cu experiență. Unii vor îmbrățișa acest concept, putând fi atât de inspirați încât să joace câteva runde de păcănele cu fructe Reel Rush în cazinouri online, pe bani reali. Iar dacă dorești jocuri cu fructe desenate într-un alt stil, fă o încercare cu o rundă de păcănele Stickers gratis!

Alte sloturi


Ultra Hot Deluxe
Beowulf
Fruit Case
Hot Chance
Riches of Ra
Pumpkin Smash