NetEnt producator pacanele

100 RON Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta Maxbet
Play slot

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Reel Rush

Producator

NetEnt

Rating

Dacă eşti fan al jocurilor de păcănele cu fructe, Reel Rush este un slot perfect pentru tine. Furnizat de celebra companie NetEnt , cu grafică inspirată de Nintendo și un RTP neobișnuit de mare (97%),  jocul vine cu o mulţime de surprize incredibile pentru fanii sloturilor.

5 victorii la rând declanşează funcția de rotiri gratuite, beneficiind totodată de numărul maxim de linii de plată. Joacă și tu Reel Rush gratis pe jocpăcănele.ro!

Reel Rush gratis – simboluri şi funcţii speciale

Cum spuneam, Reel Rush  vine cu un RTP de 97%, care este, procentual, cu un punct mai mare decât media industriei. Volalitatea jocului este medie, adică plătește destul de des.

Jocul Reel Rush este unul dintre cele mai populare din gama NetEnt, fiind un joc foarte creativ și distractiv. Dacă eşti din generaţia celor care au experimentat Super Mario, atunci sigur îl vei juca relaxat şi cu nostalgie.

Reel Rush presupune să strângi  câștiguri consecutive, deoarece fiecare câștig în jocul de bază îţi aduce un re-spin. Ai nevoie de 5 victorii consecutive pentru a declanșa funcția importantă  a jocului: aceea de rotiri gratuite. Totodată, fiecare câștig consecutiv extinde rolele și liniile de plată. Potențialul jocului Reel Rush este surprinzător de mare. Dacă vrei un  joc relaxant, cu imagine incredibilă, distractiv, care poate fi jucat de oricine, indiferent de experienţă, încearcă  Rel Rush gratis!

Simboluri Reel Rush

Reel Rush este ambalat cu simboluri de fructe colorate și ai nevoie de 3-4 simboluri pe o linie de plată pentru a câștiga:

Căpșună – este cel mai generos simbol, iar 5 căpșuni pe o linie de plată îți aduc 1.000x

Ananasul – este al doilea cel mai valoros simbol –  5 pe o linie de plată plătesc 500x

Lămâie – 5 lămâi pe o linie de plată te ajută să câștigi 250x

Pepene verde – 5 pe o linie de plată =  200x

Struguri – 5 struguri se transformă în vin dulce cu o plată de 150x

Prună – 5 prune pe o linie de plată = 100x

Simbolul Wild – apare pe toate rolele cu excepția primei și înlocuiește toate simbolurile

Funcția Re-spin din slotul Reel Rush este inclusă în jocul principal, astfel încât să poată declanșa și funcția de rotiri gratuite. Altfel spus, ai o rotire gratuită după fiecare câștig în jocul de bază. Totodată,  stelele albastre care blochează o parte din bobinele 1, 2, 4 și 5 vor fi eliminate pentru fiecare rotire consecutivă.

Acest lucru creşte numărul de linii de plată și te ajută să obții până la 5 re-spins în timp ce continui să câștigi. Dacă reuşeşti să obții 5 victorii consecutive, automat declanșezi funcția de rotire gratuită Reel Rush.

Ce este această funcţie?

Când declanșezi  funcția de rotiri gratuite (obţii 5 victorii consecutive în jocul de bază), ţi se acordă 8 rotiri gratuite, pentru care ai un maximum de 3.125 de moduri de câștig.

La fel ca în cazul tuturor jocurilor furnizate de NetEnt, poţi juca slotul Reel Rush gratis atât pe mobil cât și pe tabletă. NetEnt Touch îţi permite să joci Reel Rush pe orice platformă, iar acest lucru înseamnă atât  dispozitive Android, Windows, dar şi iPhone și iPad.

Alte sloturi


Redroo
Planet Fortune
Vikings
Mystery Joker
Astro Magic
Double Dragons