NetEnt producator pacanele

100 RON Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta Maxbet
stickers slot gratis

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Stickers

Producator

NetEnt

Rating

Iubeşti jocurile tradiţionale, inspirate din cele mai gustoase fructe? Da? Atunci este momentul să încerci şi tu Slot Stickers gratis chiar acum! Fă-ţi curaj şi testează un joc ce depăşeşte un RTP de 96%, chiar din confortul casei tale. Joacă-te pentru distracţie, în modul demo oferit pe această pagină!

Dacă eşti pregătit de acţiune, atunci hai să aflăm împreună care sunt avantajele acestui joc dar şi ce trebuie să faci pentru a pune mâna pe caracteristicile sale bonus.

Simboluri Slot Stickers gratis avantajoase, gata să îţi facă ziuă mai bună

Simbolul Wild este cel pe care trebuie să îl vânezi în Slot Stickers gratis. Nu numai că va reuşi să înlocuiască orice altă pictogramă însă va funcţiona şi ca Scatter. Cu alte cuvinte, inima roşie a acestui joc poate apărea oriunde pe role, reuşind să activeze rotiri gratuite sau Wild-uri sticky.

Atenţie! Când va apărea pe linie un simbol Sticky Wild, atunci se va activa şi caracteristica Sticky Spin. Cu cât prinzi mai multe simboluri de acest fel, cu atât vei putea să pui mâna pe un număr destul de mare de rotiri gratis. Toate pictogramele Sticky Wild îşi vor menţine poziţia pe rolă astfel încât să ofere mai multe combinaţii câştigătoare pentru cei mai norocoşi gambleri online.

După cum am spus în rândurile de mai sus, fructele au un rol destul de important. Slot Stickers gratis reuşeşte să facă parte din cele mai bune păcănele cu fructe, transformând jocul clasic în unul modern, plin de gust. Căpşunile pot să îţi aducă 400 de credite, în timp ce portocalele oferă 300 de monezi; fiind urmate de kiwi şi struguri. Fiind un slot „vechi” nu puteau să lipsească simbolurile clasice precum literele şi cifrele.

Slotul este împărţit în 5 role şi 3 rânduri cu un număr de 20 de linii de plată fixe. Având în vedere volatilitatea ce ajunge la un procent de 96.69%, slotul NetEnt va reuşi să te surprindă cu premii destul de atractive.

Suma minimă de bani pe care o poţi paria este de 0.01 monezi, în timp ce maximul admis este de 1.00. Alege din meniul din partea inferioară a ecranului pe câte linii vrei să pariezi. Poţi face acest lucru folosindu-te de săgeţile verzi: „LEVEL”.

Verdict

Nu uita că poţi roti în mod automat rolele dacă vrei să te joci rapid, cu ajutorul autoplay. Slot Stickers gratis va da tonul distracţiei vara asta şi te va face să te bucuri la maxim de o experienţă nouă, plină de adrenalină şi de suspans. Pentru a afla cu exactitate câte credite oferă fiecare simbol în parte, accesează butonul verde „i”. Se va deschide automat tabelul de plăţi al jocului şi vei putea fi la curent cu informaţiile de care ai nevoie.

Alte sloturi


Crazy Monkey
Flame Dancer
Versailles Gold
Red Riding Hood
Zeus II
Elements