NetEnt producator pacanele

100 Rotiri Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta NetBet
Dracula

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Dracula

Producator

NetEnt

Rating

Dacă ești în căutarea de jocuri pacanele 7777 noi, Dracula este un slot video format din 5 role, 4 rânduri și 40 de linii de plată. Jocul de pacanele 777 Dracula este creat de cei de la NetEnt, faimoși pentru creațiile lor foarte complexe la nivel grafic.

Nici cazul de față nu face excepție. În jocul de pacanele 777 Dracula, cei de la NetEnt au integrat elemente dintre cele mai complexe pentru a face lucrurile să pară cât mai realiste și cât mai apropiate de calitatea unui joc de calculator. Avem așadar de-a face cu unul dintre cele mai avansate jocuri de pacanele 777.

Evoluția foarte importantă se datorează în mare parte faptului că NetEnt a colaborat pentru acest joc de pacanele 7777 cu cei de la Universal Studios. Universal Studios este unul din cei mai mari producători de filme, așa că nu e de mirare că grafica din joc este atât de avansată!

Jocul de pacanele 777 Dracula aduce o gamă foarte atractivă de elemente dinamice de joc. Găsim astfel o funcție Bat, runde bonus cu rotiri gratuite și simboluri wild de tot felul.

Jocul de pacanele 7777  conține simboluri Wild, Stacked Wild și Liliac. Simbolurile Wild apar pe rolele 2, 3 și 4, înlocuiesc toate simbolurile și plătesc cea mai mare combinație câștigătoare pe o linie de plată activă.

Simbolurile Stacked Wild apar doar pe rola 3 la Free Spins și înlocuiesc toate simbolurile, inclusiv simbolurile Liliac. Funcția Liliac se activează aleatoriu.

Rotirile gratuite, în număr de 10, se declanșează la apariția unui simbol Dracula pe rola 2 și unui simbol Doamnă pe rola 4. Un simbol Stacked Wild pe rola 3 activează 2 rotiri gratuite suplimentare.

Plățile în acest joc de pacanele online se acordă de la stânga la dreapta, pe role alăturate și pe liniile selectate, începând cu prima rolă din stânga. Se vor plăti numai câștigurile de linie cele mai mari. Câștigurile de linie sunt înmulțite cu valoarea pariului de pe linia câștigătoare.

Să vedem care e treaba cu fiecare funcție disponibilă în jocul de pacanele 777!

Funcția Bat apare aleatoriu în timpul jocului, în diferite momente. Știi că s-a declanșat atunci când vezi o grămadă de lilieci pe ecran. Liliecii se vor grupa și pe un simbol aleatoriu de pe role și vor aduce câștiguri suplimentare. Este foarte util de exemplu dacă liliecii se grupează pe un simbol wild sau unul cu o valoare mai mare.

Runda bonus de rotiri gratuite se declanșează atunci când simbolul Dracula apare pe rola 2, iar simbolul femeii apare pe rola 4. Cele două simboluri menționate trebuie să fie concomitent pe role. Atunci când se întâmplă asta, primești 10 rotiri gratuite și ai șansa să prinzi câștiguri suplimentare.

Jocul de pacanele 777 Dracula poate fi jucat și pe telefon sau tabletă. Experiența rămâne la fel de interactivă, așa că nu ai nimic de pierdut dacă vrei să joci mai comod, direct de pe telefon. În acest mod poți juca și din mijloacele de transport sau orice loc în care te afli.

Îți plac jocurile de pacanele 7777 gratis? Nu uita să verifici mereu pagina noastră de jocuri. Adăugăm în fiecare zi pacanele 7777 noi și avem în același timp și clasicele pacanele 777 Book of Ra, Fruit Cocktail, Sizzling și multe altele!

Alte sloturi


More Dice & Roll
Medusa II
Extra Stars
Great Adventure
Lucky Lady
Queen of Rio