NetEnt producator pacanele

100 RON Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta Maxbet
Play slot

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Spellcast

Producator

NetEnt

Rating

Dacă eşti în căutare de jocuri noi, am o veste bună pentru tine. Eşti doar la un click distanță de un super joc cu păcănele: Spellcast gratis. Spellcast este un slot video cu 20 de linii de plată,  furnizat de NetEnt. Tema jocului este magia, iar atmosfera lui te va cuceri şi îţi va trezi adrenalina. Dacă vrei să încerci jocul de păcănele Spellcast gratis, o poţi face pe jocpăcănele.ro. Ai ocazia să experimentezi şi să devii sigur pe tine – înainte de a juca pe bani reali.

Păcănele Spellcast gratis – simboluri şi funcţii speciale

Simbolurile magice sunt la fiecare pas în Spellcast – și includ vrăjitoare, vrăjitori, baghete, poțiuni și castele fermecate. Atmosfera magică este realizată cu ajutorul acestor simboluri, litere și grafică ireproşabilă, la fel cum efectele audio completează, cu sunete de fundal, tabloul magic.

Ai şi o funcție de redare automată – care îţi permite să setezi până la 100 de rotiri!

Rotirile gratuite sunt unicul element bonus din slotul Spellcast, însă ,cu toate acestea, plățile frecvente prin intermediul simbolurilor Wild și Scatter oferă câştiguri atractive.

Simbolul wild din Spellcast este Vrăjitorul. Vrăjitorul poate lua locul altor simboluri, cu excepția celor  Scatter, pentru a aduce mai multe modalități de câștig pentru jucători. Totodată, Vrăjitorul sălbatic este un multiplicator de 2x, ceea ce înseamnă că toate câștigurile care vin ca urmare a simbolului Wild sunt dublate.

Simbolul Scatter din Spellcast este bila de cristal. Jucătorii pot primi, de asemenea, 15 rotiri gratuite când  generează cel puțin trei simboluri  Scatter. Totodată, orice câștig obţinut în timpul rotirilor gratuit este triplat în Spellcast.

Principala caracteristică a jocului sunt rotirile gratuite. Acestea sunt declanșate de trei bile magice aliniate  pe tamburi.

Creează-ţi o poțiune câștigătoare specială cu slotul video Spellcast de la NetEnt şi intră într-o lume magică și plină de mister şi câştiguri. Jocul de păcănele Spellcast gratis include 20 de linii câștigătoare, 5 tambururi, 3 rânduri şi grafică 3D – care îţi asigură adrenalina, distracţie, relaxare şi dorinţa de te juca iar şi iar.E imposibil să nu te captiveze un slot NetEnt.

Spellcast nu este un slot cu o mulțime de animații, însă jocul compensează printr-o mulţime de surprize, funcţii speciale şi simboluri care îţi aduc câştigurile visate.

Special conceput pentru a putea fi cu uşurinţă jucat de începători şi avansaţi deopotrivă, Spellcast oferă un RTP de 96% şi posibilitatea de a juca atât pe laptop, dar şi pe tableta şi telefonul mobil, astfel încât să poţi juca oricând şi de oriunde.

Verdict

Dacă eşti în căutare de jocuri noi de cazino profitabile, distractive şi care oferă câştiguri rapide, slotul Spellcast îţi oferă o experiența autentică de jocuri de noroc. Slotul te va conduce pe un tărâm magic unde orice este posibil, inclusiv câștigurile spectaculoase, aşa cum orice jucător visează. Nu în ultimul rând, Spellcast este un slot ideal pentru momentele în care vrei să te relaxezi, să te joci destins şi fără grijă pierderilor, mai ales ca jocapăcănele.ro îţi oferă posibilitatea să experimentezi gratis.

Alte sloturi


Mad Mad Monkey
Dragon Drop
Extra Stars
Queen of Rio
Joker Poker
100 Ladies