NetEnt producator pacanele

250% Bonus Până la 1800 RON + 100 RON Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta Maxbet
Play slot

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).
Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player
Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL .

Nume

Fairytale Legends

Producator

NetEnt

Rating

Oglindă, oglinjoară, care-i cel mai mare câștig din țară? La această întrebare îți poate răspunde jocul de păcănele Fairytale Legends: Mirror Mirror. Acest joc inspirat din povestea Albă ca Zăpada are o rată de plată de 96.48%. Câștigurile sunt aduse de simboluri desenate în stilul Disney, într-o atmosferă de poveste. Iată cum se joacă Fairytale Legends gratis pe JocPacanele!

Simboluri, funcții speciale și bonusuri

După cum era de așteptat, personajele principale din acest joc sunt Albă ca Zăpada și regina. Vei găsi de asemenea o oglindă, niște cufere, niște cărți, niște cristale și niște felinare, pe lângă simbolurile standard (10, J, Q, K, A).

Simbolurile cele mai valoroase sunt logo-ul jocului (plătește cu un maxim de 150 de monede, pentru o serie de 5), Albă ca Zăpada și regina (ambele plătesc cu un maxim de 75 de monede, pentru o serie de 5).

Jocul are 243 de linii de plată și este plin de surprize. De exemplu, atunci când apare simbolul de oglindă pe rola din mijloc, se generează un respin. Oglinda o va afișa pe Albă ca Zăpada sau pe regină, iar toate simbolurile cu personajul respectiv de pe ecranul de joc vor rămâne în aceeași poziție pentru respin. Șansele de câștig sunt astfel mult mai mari.

O altă funcție foarte atractivă este cea numită Fairy Surprise. În cadrul ei vei primi un câștig aleatoriu, oferit de o zână.

Funcția specială principală pornește atunci când prinzi 3 cufere aurii pe ecran. Vei alege apoi unul dintre ele pentru a afla ce premiu ai câștigat. Premiile disponibile sunt:

  • Mining Bonus – vei sparge niște cristale colorate și vei primi monede
  • Free Spins – vei primi 10 rotiri gratuite
  • Coin Win – vei primi un multiplicator x15 pentru pariul tău

Cum se joacă Fairytale Legends gratis

Pentru a porni jocul, selectează valoarea fiselor prin intermediul săgeților din bara de jos și apasă butonul mare Spin. Vei putea plasa pariuri cu valori între 0.01 și 0.20. Poți opta și pentru jocul automat, caz în care vei selecta valoarea fiselor și numărul de rotiri care vrei să curgă automat, fără să mai apeși Spin de fiecare dată.

Intră și tu în povestea propusă de Fairytale Legends: Mirror Mirror gratis și vezi surprizele menționate anterior în timp real!

Mai multe jocuri NetEnt gratis găsești în link!

Alte sloturi


Nirvana
Butterfly Staxx
Mystery Joker
Crazy Cows
Classic Blackjack
Super Fast Hot Hot