Novomatic producator pacanele

500 Rotiri Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta NetBet
ecran rumpel wildspins gratis

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Rumpel Wildspins

Producator

Novomatic

Rating

4/5 - 3 voturi

Rumpel Wildspins gratis este un joc inspirat din lumea fantastică a fraților Grimm. Ai șansa să descoperi o poveste de basm și să-ți umpli buzunarele cu un aparat spectaculos și profitabil! De asemenea, pe Joc Păcănele, poți testa toate funcțiile jocului fără să dai vreun ban. Bucură-te de experiența de joc total gratuit și citește recenzia noastră pentru a afla mai multe despre Rumpel Wildspins free slot! Dacă iubești această tematică, încearcă și Fairytale Legends gratis pe Joc Păcănele!

RTP Structură Linii de plată Simboluri speciale Funcții
95.1% 5×3 20 Wild, Scatter Wild, Runde gratuite, Gamble

Păcănele Rumpel Wildspins gratis – cum joci?

Slotul Rumpel Wildspins gratis este făcut să fie jucat cât mai simplu. Așteaptă-te, așadar, la o experiență bună și la un mod de joc care să nu îți pună probleme. La fel ca multe alte aparate, și jocul de păcănele Rumpel Wildspins free are butoane de spin, runde automate și setare a pariului. De asemenea, din butonul de meniu poți schimba câteva setări generale ce țin de experiența de joc. 

Aici poți consulta și tabelul de plăți și câteva informații generale. Numărul de linii de câștig poate fi modificat în funcție de strategia ta de joc. Poți alege orice număr între 1 și 20 de linii de plată. Mizele Rumpel Wildspins online se încadrează între 0,20 și 40 de credite. Miza maximă de 40 este pentru numărul maxim de linii de plată. 

Așa cum am menționat și mai sus, modul de joc este simplu. Așadar, structura este și ea simplă, de 3 rânduri și 5 role. Rata de câștig teoretic (coeficientul RTP) este destul de bună, de 95,1%. Îți poate aduce câștiguri frumoase, mai ales dacă nimerești una dintre funcțiile speciale ale jocului. Joacă Rumpel Wildspins gratis pe Joc Păcănele și testează aceste caracteristici!

Despre Rumpel Wildspins demo de la Novomatic

Tematica din jocul slot Rumpel Wildspins gratis este centrată pe basm și fantezie. Te transportă într-o lume magică unde aventura se îmbină cu câștigurile frumoase. Este inspirată din basmul german intitulat „Fata morarului”, scris de Frații Grimm. Grafica este simplă, dar cu simboluri bine desenate, în stilul caracteristic al celor de la Novomatic.

Simbolurile sunt de două tipuri. Cele clasice, în acest caz, cărțile de joc și cele specifice temei. Desigur, cele tematice au o plată mai bună. Acestea aduc următoarele plăți:

  • Fata morarului și lingourile de aur: până la 1,000 de credite;
  • Inelele: până la 600;
  • A și K: până la 400;
  • 10, J și Q: până la 200.

Simbolurile Rumpel Wildspins Novomatic aduc recompense atunci când nimerești 3 sau mai multe identice pe una din cele 20 direcții de câștig. În plus, acestea trebuie să fie aranjate de la rola 1 în dreapta. Câștigurile din lista de mai sus sunt calculate în concordanță cu miza maximă, la numărul maxim de linii de plată și pentru combinații de 5 simboluri pe o linie. Este nevoie de minim 3 simboluri pentru a genera plată.

Păcănele Rumpel Wildspins gratis – speciale

La Rumpel Wildspins gratis te poți familiariza cu toate aspectele jocului. Asta include și specialele, fie că sunt funcții sau simboluri cu anumite puteri. După cum vei vedea, astfel de funcții au devenit, de-a lungul timpului, clasice. Ele fac ca Rumpel Wildspins free slot să fie ideal pentru jucătorii începători.

  • Simbolul Wild: este ilustrat prin spiriduș. Înlocuiește orice alt simbol cu în afară de Scatter. Poate aduce plăți de până la 2,000 de credite.
  • Simbolul Scatter: reprezentat printr-o broască. Se plătește oriunde, indiferent de poziția în care apare pe role. Poate aduce până la 20,000 de credite. Dacă nimerești 3 sau mai multe simboluri într-o rotire, atunci vei fi răsplătit cu 15 runde gratuite.
  • Rundele gratuite: în timpul rundelor gratuite, simbolurile Wild care aterizează pe ecran rămân pe loc pe tot restul jocului bonus.
  • Funcția Gamble: după orice câștig în timpul rundelor standard, ai opțiunea de a juca funcția Gamble (dublajele). Trebuie să ghicești culoarea cărții aleasă aleatoriu dintr-un pachet. Dacă nu ghicești, vei pierde tot câștigul acelei runde.

Joacă Rumpel Wildspins free pe mobil!

Slotul Rumpel Wildspins gratis poate fi jucat și de pe mobil cu cea mai mare lejeritate. Ecranul jocului este optimizat pentru a încăpea și pe display-urile mai mici ale smartphone-urilor. Astfel, experiența ta cu jocul de păcănele Rumpel Wildspins demo nu va avea de suferit. 

Mai mult decât atât, te poți bucura de aparat oriunde te-ai afla, departe de calculator. Poate fi deschis din orice browser de pe mobil, precum Safari sau Chrome.

Concluzii

Cu jocul de păcănele Rumpel Wildspins gratis poți experimenta unul dintre cele mai spectaculoase jocuri. Poți afla de ce basmele Fraților Grimm au devenit atât de cunoscute în întreaga lume. Când te simți pregătit, te poți aventura și la variante pe bani reali. Jocul de păcănele Rumpel Wildspins free plătește foarte bine, deci nu ai ce să pierzi! De asemenea, aici te poți distra și cu alte sloturi spectaculoase, precum Mystic Secrets demo!

Alte sloturi


Faust
4.2/5 - 4 voturi
Jackpot Crown
3.9/5 - 10 voturi
Ignite the Night
4.7/5 - 9 voturi
Sizzling Gems
3.9/5 - 11 voturi
Majestic Megaways
3.9/5 - 13 voturi
Lucky Buzz
3.9/5 - 13 voturi