EGT producator pacanele

500 Rotiri Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta NetBet
ecran book of magic gratis

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Book of Magic

Producator

EGT

Rating

3.5/5 - 15 voturi

Dacă ești un împătimit al jocurilor pline de mister, atunci Book of Magic demo va fi cu siguranță pe placul tău. În acest articol, vom discuta despre acest joc de păcănele cu tematică cel puțin interesantă, arătând principalele caracteristici: grafică, simboluri, plăți și funcții speciale. Dacă varianta demo va fi pe placul tău (ceea ce este foarte probabil), atunci îți recomandăm să-l încerci cu bani reali într-un mod inteligent, cu un bonus Netbet!

Iar dacă Book of Magic gratis nu va fi de ajuns, atunci mai poți încerca un joc de păcănele asemănător pe nume Great Book Of Magic Deluxe gratis. După ce le dai  o șansă amândurora vei putea decide care este jocul tău preferat de acest fel. Dar până atunci, citește în continuare pentru a afla mai multe despre slotul de azi și ce are să-ți aducă!

Book of Magic demo, jocul unde magia simbolurilor îți aduce comori

Despre Book of Magic demo se pot spune foarte multe. Grafica este primul lucru care iese în evidență, iar aici vei avea prima surpriză plăcută din multe! Este plăcut ochiului, fără să exagereze însă cu culorile și cu animațiile. Tematica este, așa cum spune și numele, magia, existând multe simboluri specifice care scot în evidență acest lucru. După cum vei vedea și tu în Book of Magic online gratis, jocul are o poveste extrem de captivantă.

Structura este una clasică, de trei rânduri și cinci role. Există multe simboluri, care mai de care mai spectaculoase, ceea ce arată că dezvoltatorii de la EGT nu s-au zgârcit când au creat jocul. Le vom prezenta mai pe larg într-o secțiune dedicată.

Grafica este doar primul aspect pozitiv pe care îl vei remarca la jocul de păcănele Book of Magic online. Apoi, vei vedea că plățile sunt dese și îți va oferi multe șanse de câștig. Jocul are o rată de câștig (coeficientul RTP) de 96,18%.

Păcănele Book of Magic EGT: simboluri și plăți

După cum poți vedea și din Book of Magic demo, jocul are 20 de linii de plată, dar poți seta și mai puține: 15, 10, 5 sau 1. Simbolurile se plătesc de la stânga la dreapta dacă sunt cel puțin 3 (cu câteva excepții) de același fel și sunt următoarele:

  • Vrăjitorul și Prințesa: până la 15.000 de credite, se plătesc și când apar două pe aceeași linie;
  • Cufărul: până la 8.000;
  • Sceptrele: până la 5.000;
  • A, K: până la 2.500;
  • 10, J, Q: până la 2.000;
  • 9: până la 2.000, se plătește și când apare de două ori pe aceeași linie.

După cum poți vedea, la Book of Magic demo simbolurile de bază plătesc super bine și îți pot aduce câștiguri mărețe chiar și fără ajutorul specialelor. Totuși, nu putem uita de cele din urmă, deoarece sunt cele mai urmărite de către jucători. Dacă simbolurile de bază te vor ajuta să obții premii frumoase, atunci stai să vezi cât vor plăti cele speciale. Citește în continuare pentru a afla mai multe despre modurile în care te vor răsplăti!

Book of Magic slot: funcții speciale

Așa cum poți observa și la Book of Magic demo, în multe jocuri de păcănele mai există câteva simboluri, acestea fiind asociate cu funcțiile speciale.

  • Simbolul Wild: reprezentat de o carte care se scrie singură, substituie toate simbolurile cu excepția Scatter. Dublează câștigul atunci când substituie și se plătește până la 200.000 de credite.
  • Simbolul Scatter: reprezentat printr-un glob de cristal, 3 simboluri oriunde pe slot declanșează 15 rotiri gratuite cu multiplicator x3. Se poate reactiva pe parcursul rotirilor gratis.
  • Gamble: îți dublează câștigul dintr-o rundă. Trebuie să ghicești culoarea pe care cartea extrasă o va avea: roșu sau negru. Dacă nu ghicești, tot câștigul din acea rundă va fi pierdut.
  • Jackpot: se activează aleatoriu și poți câștiga unul dintre cele 4 jackpoturi reprezentate de suitele de cărți de joc.

Așadar, Book of Magic demo vine cu suficiente speciale pentru câștiguri incendiare. Ai până și un Jackpot care îți poate face o surpriză în orice moment. Ar fi păcat să ratezi această ocazie și să nu-i dai o șansă slotului. Tot la noi mai poți vedea și alte păcănele gratis cu dublaje pentru mai multă diversitate, dar și mai multă distracție!

Book of Magic demo: cum joci?

Ca la orice joc de păcănele EGT, modul de joc la Book of Magic demo este extrem de simplu. Valoarea mizelor se găsește jos, sub role. Aceste butoane permit și rularea manuală. În stânga lor se află și butonul de joc automat și butonul de informații, unde afli mai multe despre joc precum simboluri, reguli, linii de plată și funcții speciale. 

În partea dreaptă se afișează câștigul, iar sub el, este butonul funcției Gamble despre care am discutat mai sus. Numărul de linii de plată poate fi setat din coloanele din stânga și dreapta rolelor.

Concluzii

Book of Magic demo este unul dintre cele mai distractive jocuri pe care le poți încerca pe Joc Păcănele. După ce vei juca câteva runde, îți vei da seama că acesta este unul dintre păcănelele care vor intra în colecția ta de preferate. Mai poți încerca și alte păcănele demo de la noi pentru a te bucura din plin de experiența jocurilor de noroc online!

Alte sloturi


Smoking Hot Fruits
3.8/5 - 24 voturi
Lucky Stripes
4/5 - 5 voturi
Panther Queen
3.7/5 - 7 voturi
Black Widow
4.5/5 - 2 voturi
Cazino Zeppelin
5/5 - 4 voturi
Asian Diamonds
4.1/5 - 12 voturi