Wazdan producator pacanele

500 Rotiri Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta NetBet
ecran Great Book Of Magic Deluxe gratis

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Great Book Of Magic Deluxe

Producator

Wazdan

Rating

5/5 - 3 voturi

Descoperă o lume magică alături de jocul de păcănele Great Book Of Magic Deluxe gratis! Te vor atrage animația plină de culoare și coloana sonoră plăcută, care te relaxează. Dacă ești amatorul jocurilor de acest tip, te invităm să dai o încercare titlului Book of Ra Bingo demo, care are o tematică similară.

RTP Structură Linii de plată Simboluri speciale Funcții
96,47% 5×3 20 Wild + Scatter Rotiri Gratuite, Gamble, Simboluri Expandabile

Păcănele Great Book Of Magic Deluxe gratis – cum joci?

În Great Book Of Magic Deluxe gratis ai parte de multă distracție, căci jocul se desfășoară, practic, la fel ca multe alte titluri similare. Deci, dacă ai mai jucat păcănele până acum, vei învăța foarte repede. La nivel de structură, ai conceptul clasic de cinci role cu câte trei rânduri fiecare.

Pașii de joc la Great Book Of Magic Deluxe demo pot fi descriși în felul următor:

  1. Decizi volatilitatea jocului și o selectezi din butonul din dreapta meniului. Cu alte cuvinte, aici alegi riscul jocului.
  2. Apoi, alegi costul unei rotiri. Minimul este de 0,20 credite, pariul maxim ajungând la 100 credite.
  3. Ultimul pas este să apeși pe rotire, adică butonul din dreapta. Obiectivul final este să ai trei, patru sau cinci simboluri identice pe una din liniile de plată ca să câștigi.

Ai posibilitatea selectării unui anumit număr de rotiri automate, dacă preferi acest tip de joc mai rapid. Poți opri oricând rotirile automate pentru a te întoarce la jocul Great Book Of Magic Deluxe online. Cam acestea sunt, pe scurt, simplele reguli păcănele specifice jocului. În general, ele rămân familiare, indiferent de tipul de joc pe care îl încerci, fie el gratis sau cu mize pe bani.

Despre slotul Great Book Of Magic Deluxe demo

Vrăjile devin un punct central în Great Book Of Magic Deluxe gratis, căci tematica este una a fanteziei și supranaturalului. Vrăjitorul cel înțelept supraveghează rolele din încăperea lui întunecată, cu statui umblătoare și cărți. Există 20 de linii de plată fixe, acordate de la stânga la dreapta, așa că jocul se arată generos cu pariorii. 

Joacă Great Book Of Magic Deluxe slot free pentru a te învăța cu stilul de joc și cu opțiunile! Față de alte titluri, aici poți seta unul din cele trei niveluri de volatilitate și viteza cu care se învârt rolele. Poate fi de folos, având în vedere RTP-ul peste medie, de 96,47%, de care se bucură jocul. Ca atare, poți risca mai mult pentru câștiguri mai generoase.

Grafica este animată, un detaliu specific producătorului Wazdan, existând efecte speciale pentru simbolurile câștigătoare. Turnul în combinație de 5 simboluri identice acordă până la 10,000 credite, iar vrăjitorul e cel mai valoros, cu până la 25,000 fise. Scatterul este cartea care acordă un maximum de 20,000 credite.

În ce privește simbolurile din Great Book Of Magic Deluxe free, nu lipsesc clasicele A, K, Q, J, 10, cu cele mai mici câștiguri la minim 3 simboluri identice. Sunt urmate de șarpe și bufniță, care sunt valoroase și în cuplu, putând aduce câștiguri de până la 3750 fise.

Great Book Of Magic Deluxe slot free – unde joci pe bani reali?

Dacă tot ai aflat câte ceva despre Great Book Of Magic Deluxe gratis, poate te interesează unde îl poți juca pe bani reali. La noi în țară providerul Wazdan se găsește în portofoliul operatorului Netbet.

De ce să-ți faci și cont la Netbet? Pentru că poți profita de bonusul de bun venit, care constă în rotiri gratis și bani bonus! Operatorul este unul din cei mai apreciați din țara noastră, dispunând de variate opțiuni de contact cu publicul și de un portofoliu generos de jocuri.

După ce te înscrii, poți juca Great Book Of Magic Deluxe slot și pe bani reali. Alte exemple care provin de la Wazdan sunt Fruit Mania Deluxe, Lucky Reels, Power of Gods Egypt și Black Hawk Deluxe.

Joacă Great Book Of Magic Deluxe gratis și vezi specialele!

Ca la orice joc de super-păcănele, la Great Book Of Magic Deluxe gratis găsești funcții speciale. Iată care sunt ele:

  • Cartea – Este Scatter. Pe lângă valoarea sa ridicată, simbolul declanșează rundele gratuite. Și poate înlocui orice alt simbol pentru a forma mai repede linii câștigătoare.
  • Simbolul care se extinde – este ales la întâmplare de către Carte. E o mecanică interesantă care duce la câștiguri generoase.
  • Gamble – cei care se simt norocoși pot juca funcția pentru a multiplica câștigul. Alegi cartea și, dacă nimerești, dublezi victoria. Dacă nu nimerești cartea pierzi suma.

Concluzie

Great Book Of Magic Deluxe gratis te așteaptă să îl încerci, atât pe desktop cât și din aplicația NetBet. Îl descoperi acolo alături de alte jocuri cu grafică spectaculoasă, precum Book of Dead gratis.

Alte sloturi


Reel Rush
4.5/5 - 2 voturi
Football Star
3.5/5 - 4 voturi
Imperial Wars
3.4/5 - 19 voturi
Dance Party
3.6/5 - 7 voturi
Mayan Rush
4/5 - 8 voturi
Dracula
3.9/5 - 7 voturi